-
August 17th, 2018, 01:20
عضو جدید
پاسخ : سایت در آمد زایی

نوشته اصلی توسط
gdfire
5درصد تاثیر رو درامد زیرمجموعه ها نداره امتحانش کن 24 ساعت ناراضی بودی برش دار کداشو به هرکی معرفی کردم راضی بود
فرض کن من یه سایت دارم که صفحه ۱ گوگل هستش و روزانه ۱۰۰ هزار نفر ورودی داره، اگر بیام کد پاپ آپ رو داخل سایت قرار بدم ممکنه درامد خوبی داشته باشه اما گوگل سایت رو جریمه میکنه و از صفحه ۱ میرم و دیگه ورودی ندارم اگر هم بخوایم داخل یه سایت الکی بذاریم که ورودی آنچنانی نداره، شما به چی میگی درامد خوب؟ ماهی ۲۰۰ - ۳۰۰ تومن؟
ارسال بازدید مستقیم از گوگل با کلمات کلیدی، افزایش CTR و افزایش رتبه و کاهش Position در گوگل
در تلگرام با ما در تماس باشید. https://t.me/A_lien
-
-
August 17th, 2018 01:20
# ADS
-
August 17th, 2018, 03:59

نوشته اصلی توسط
AlienX
فرض کن من یه سایت دارم که صفحه ۱ گوگل هستش و روزانه ۱۰۰ هزار نفر ورودی داره، اگر بیام کد پاپ آپ رو داخل سایت قرار بدم ممکنه درامد خوبی داشته باشه اما گوگل سایت رو جریمه میکنه و از صفحه ۱ میرم و دیگه ورودی ندارم اگر هم بخوایم داخل یه سایت الکی بذاریم که ورودی آنچنانی نداره، شما به چی میگی درامد خوب؟ ماهی ۲۰۰ - ۳۰۰ تومن؟
من که بحثی در ارتباط با گوگل نکردم بحث درامد بود و تو ایرانم متاسفانه فقط این هست منبع درامد خیلی از وبمسترا (کلیکی که د ز د ن و شمارش کم نمایشیم که اصلا نداریم)
پ ن پ : کسیم که صد هزار بازدید داره هیچ وقت نمیزاره این مدل تبلیغات چون نیازی نداره مشتریایه خودشو داره 
7 نکته برای استفاده از پاپ آپ ها بدون آسیب به سئو سایت | دیجی وردپرس
تو این مدتم من ضرری از پاپ اپ ندیدم.
ویرایش توسط gdfire : August 17th, 2018 در ساعت 04:01
-
-
August 17th, 2018, 12:42
عضو جدید
نمونهی ایرانیش که پرداخت داره فیسنما هست کلا روزی حداکثر به من 400 پرداختی داشته 400 تک تومان!
-
-
August 18th, 2018, 18:48
عضو جدید
چند سال قبل زمانی که اولین پولهای اینترنتی رشد پیدا کرد سایتهایی موفق شدند که ایده داشتند ایدشون جدید نبود ولی تونستن آتلاین پیداش کنند یه سری سایتام قارچ گونه رشد کردند که با وعده های سرمایه گذاری کوتاه مدت و سودهای زیاد کسب کردن و با متد پیمنت هایای - گلد ، لیبرتی ریزرو ، آلرت پی سابق و ... وعده های عجیبی به کاربران می دادند.
ورژن بعدی هایپ سایتهای هرمی mlm که اگه خوب اجرا بشه هم میتونه برای بکند سوداور باشه و هم کاربر . (چیز خوبی بود معرفی کنید)
در حال حاضر فکر می کنم تولید راه اندازی این مدل سایتها و رقابت درست می تونه برای هرکسی که تو این کاره سود اورتر از مصرف آن به عنوان کاربر باشه .
مخلصیم
سفارش طراحی سایت فروشگاه ، تبلیغات اینترنتی و غیره پذیرفته می شود.
خدمات پرداخت ارزی و نقد کردن درآمد ارزی
برای اطلاعات بیشتر مکاتبه نمایید.
-