صفحه 12 از 40 نخستنخست ... 2891011121314151622 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 111 تا 120 , از مجموع 393

موضوع: فروش ویژه VDS آمریکا با امکانات عالی ، پورت 1GBit شرکت رسمی

عضو انجمن novinvps.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    839
    تشکر تشکر شده 
    3,024
    تشکر شده در
    2,194 پست

55 فروش ویژه VDS آمریکا با امکانات عالی ، پورت 1GBit شرکت رسمی

سلام
    شرکت نوین وی پی اس مفتخر است که با خدماتی جدید در خدمت شما مشترکین عزیز باشد
    تمامی سرور های ما واقع در نیویورک ، امریکا در دیتاسنتر اتلانتیک مترو قرار دارد

سرویس هادر صورت وجود شرایط دارای اکانت تست میباشند به این ترتیب که مشترک میتواند قبل از خرید سرویس مورد نظر رو تست کرده و در صورتی که از کیفیت و سرعت راضی بودند اقدام به سفارش سرویس نمایند تا در انتخابشونم انتخاب درستی داشته باشند برای درخواست تست به ادرس sales@novinvps.com ارسال کنید
    افر های انتخابی ما به شرح زیر میباشند در صورتی که سرویس مد نظر دارید خارج از افر دارید و
    درخواست سرویس سفارشی رو دارید از طریق sales@novinvps.com مارو مطلع نمایید

سامانه پشتیبانی اس ام اسی: 30001245123456

1- سرویس ها دارای پنل ریبوت میباشد
    2- پشتیبانی بالا
    3- پورت سرور 1 گیگابیت اختصاصی میباشد
    4- آموزش تصویری نصب و راه انداز اکانتینگ داده می شود
    5 - قرارداد با درگاه بانک ملت
    6 - سیستم اس ام اس ( اراسال اس ام اس سه روز قبل از سررسید)

تورنت ، اسپم ، پورت اسکن ، ویروس مجاز نیست

افر ها به شرح زیر میباشند
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++

رم: 256
    هارد: 50 گیگ
    سی پی یو: 2 هسته corei7
    پهنای باند: 400 گیگ
    پورت: یک گیگابیت
    پنل: ریبوت رایگان

قیمت: 12000 تومان
    سفارش

رم: 512
    هارد: 100 گیگ
    سی پی یو: 4 هسته corei7
    پهنای باند:600 گیگ
    قیمت: 17000 تومان
    سفارش
    رم: 1 گیگ
    هارد: 150 گیگ
    سی پی یو: 6 هسته corei7
    پهنای باند: 800 گیگ
    قیمت: 33000 تومان
    سفارش

ایمیل پشتیبانی : support@novinvps.com
    ایمیل فروش : sales@novinvps.com
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++
    قیمت پهنای باند اضافه را به صورت زیر محاسبه کردیم
    100 گیگ اضافه تر 2500 تومان
    200 گیگ اضافه تر 4500 تومان
    400 گیگ اضافه تر 8000 تومان
    500 گیگ اضافه تر 9000 تومان
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++
    قیمت هارد اضافه را به صورت زیر محاصبه کردیم
    25 گیگ اضافه تر 3000 تومان
    50 گیگ اضافه تر 5000 تومان
    100 گیگ اضافه تر 8000 تومان
    200 گیگ اضافه تر 14000 تومان
    400 گیگ اضافه تر 26000 تومان
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++
    سیستم هشدار دهنده قبل از سررسید پیام کوتاه راه اندازی شد
    دوستانی که از قبل سرویس دارند لطفا در سایت در بخش کاربری خود فیلد Mobile را با فرمت زیر پرکنند .
    09XXXXXXXXX
    مثال :
    09123456789

گزینه های زیر صحیح نیست :
    +989123456789
    00989123456789
    9123456789

در حال حاضر 3 روز قبل از اتمام قرار داد اس ام اس خواهد شد
    بعد تایید پرداخت دستی اس ام اس خواهد شد
    بعد از پرداخت از طریق بانک ملت ، ارسال سفارش جدید نیز اس ام اس خواهد شد .

ویرایش توسط novinvps.com : January 21st, 2011 در ساعت 12:52 دلیل: قیمت هارد بیشتر به پست اضافه شد.

2. تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن Techno Pars آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    322
    تشکر شده در
    246 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه VDS آمریکا پهنای باند نامحدود، پورت 1GBit شرکت رسمی

نقل قول نوشته اصلی توسط DeltaGostar نمایش پست ها
    اقا خیلی فرق میکنه یه کلمه پورت 1 گیگ نامحدود با 1 گیگ محدود

اینجا نامحدود واقعی میده
    fdcservers.net
    یک سرور با پورت 1 گیگابیت و ترنسفر مثلا 10 ترابایت با یک سرور و پورت 1 گیگابیت و 300 ترابایت ترنسفر خیلی تفاوت دارند.

عضو انجمن DeltaGostar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    589
    تشکر تشکر شده 
    1,081
    تشکر شده در
    755 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط techno pars نمایش پست ها
    یک سرور با پورت 1 گیگابیت و ترنسفر مثلا 10 ترابایت با یک سرور و پورت 1 گیگابیت و 300 ترابایت ترنسفر خیلی تفاوت دارند.
    جانم ؟

چی شد ؟

اقا ببنید کسی که پول میده سرور مجازی میگره یه جورایی 90 درصد پول پهنای باند میده اون اجاره کردن ip فوقش 1 هزار تومان و سیستم عامل ویندوزی کرک شده که رایگان است - سخت افزار که پر میکنه از پورت گرفته تا رم و منابع دیگر جز اون 10 درصد حساب میشود

اکثرا پول پهنای باند میدن که خیلی گرون است از هتزنر بگیر تا ساف لیر و پلنت و غیره پس وقتی کسی حرفی میزنه و کسر میاره دوروز دیگه نباید به یوزر گیر بده چقدر مصرف کردید :|
    شرکت فناوری دلتا گستر آساک - میزبانی - خدمات ارزی ,خدمات فارکس

تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    322
    تشکر شده در
    246 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط novinvps.com نمایش پست ها
    هیچ وقت به هیچ یک از مشترکین اعلام نکردیم که در انجمن خوب بگن یا بد بگن در مورد ما اگه مشکلی دارید که از ما تمجید می کنند ، جای خوشحالیه برای که در کارمون موفق بودیم .
    بر طبق نظر شخصی خودشون در تاپیک اعلام کردند و لطفا مارو قاطی این موضوع نکنید شما اگه مشکل دارید به تک تکشون پیغام خصوصی بدید و ازشون بخواید در بخش انتقادات و پیشنهادات نظرشونو اعلام کنند
    ما چنین کاری نمی کنیم تا فردا روز به اسم ما تموم نشه فردا روز بگید اقای مسیح نظری به ما گفته در فلان قسمت نظر بدید ، می تونید به مدیران گزارش بدید به تک تک کاربران اخطار بفرستند که پست هاشونو در اینجا پاک کنند
    البته تاپیک های زیادی هستش مال همکاران که نزدیک 10 صفحه تمجید و تشکر ازشون میشه که اسم نمی برم ولی در صورت لزوم موجوده و در اختیار همه قرار میدم ( البته در تاپیک دیگه )

و در مورد شما ! بهتر هستش تاپیک بیشتر از این به حاشیه نبرید ! اگه مشکلی با ما دارید با این شماره تماس بگیرید تا روشنتون کنیم

شماره پشتیبانی شرکت: 09353975564
    شماره دفتر 17تا 23 : 01512234831
    من چه مشکلی می تونم با شما داشته باشم؟ من چندین ماهه که VPS نمی فروشم و فقط Dedicated کار می کنم.
    پس لطفا طوری وانمود نکنید که من قصد خراب کردن تاپیک را دارم.
    من حرفم 2 چیزه :
    1)چرا برای فروش سرویس هاتون از عنوان جعلی نامحدود استفاده کردید ! (البته به من هم ربطی نداشته و نداره اما وقتی شما بحث را به بیراهه می کشید من هم مجبورم شفاف سازی کنم)
    2)اگر به علت نداشتن دانش فنی تفاوت ترنسفر محدود و نامحدود را نمی دونید،ادعا می کنید که چنین چیزی وجود نداره؟

بیشتر از این در این بحث شرکت نمی کنم و فکر می کنم همه متوجه شده باشند که منظور چیه !

تشکر تشکر کرده 
    839
    تشکر تشکر شده 
    3,024
    تشکر شده در
    2,194 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Techno Pars نمایش پست ها
    من چه مشکلی می تونم با شما داشته باشم؟ من چندین ماهه که VPS نمی فروشم و فقط Dedicated کار می کنم.
    پس لطفا طوری وانمود نکنید که من قصد خراب کردن تاپیک را دارم.
    من حرفم 2 چیزه :
    1)چرا برای فروش سرویس هاتون از عنوان جعلی نامحدود استفاده کردید ! (البته به من هم ربطی نداشته و نداره اما وقتی شما بحث را به بیراهه می کشید من هم مجبورم شفاف سازی کنم)
    2)اگر به علت نداشتن دانش فنی تفاوت ترنسفر محدود و نامحدود را نمی دونید،ادعا می کنید که چنین چیزی وجود نداره؟

بیشتر از این در این بحث شرکت نمی کنم و فکر می کنم همه متوجه شده باشند که منظور چیه !
    نیازی به شفاف سازی شما نیست دوست من ، تمامی مشترکین 12 سرور قبلی که پرسیدند می دونند در مورد این که توجه شمارو بهش جلب میکنم:
    روز های اول کار با دیتاسنتر atlantic metro طبق قرار دادی پهنای باند نامحدود برای پورت یک گیگابیت بسته شد که به خاطر مصرف بیش از اندازه ای که داشتیم و همچنین مشغول بودن بیش از اندازه پهنای باند دیتاسنتر درخواست فسخ قرار داد یا انتقال سرور ها به دیتاسنتر دیگه شدند چون قادر به پشتیبانی هر سرور 70 ترابایت در ماه نبودند

از طرفی واقعا مشترکین دچار اشغال بودن شدید پورت سرور بودند که تصمیم گرفتیم برای حفظ کیفیت سرویس نامحدود را حذف کرده

تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    322
    تشکر شده در
    246 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط novinvps.com نمایش پست ها
    نیازی به شفاف سازی شما نیست دوست من ، تمامی مشترکین 12 سرور قبلی که پرسیدند می دونند در مورد این که توجه شمارو بهش جلب میکنم:
    روز های اول کار با دیتاسنتر atlantic metro طبق قرار دادی پهنای باند نامحدود برای پورت یک گیگابیت بسته شد که به خاطر مصرف بیش از اندازه ای که داشتیم و همچنین مشغول بودن بیش از اندازه پهنای باند دیتاسنتر درخواست فسخ قرار داد یا انتقال سرور ها به دیتاسنتر دیگه شدند چون قادر به پشتیبانی هر سرور 70 ترابایت در ماه نبودند

از طرفی واقعا مشترکین دچار اشغال بودن شدید پورت سرور بودند که تصمیم گرفتیم برای حفظ کیفیت سرویس نامحدود را حذف کرده
    این آخرین پست منه و نمی خوام کسی فکر کنه مم می خوام این تاپیک را خراب کنم.
    1)پس لطفا همین الان عنوان این تاپیک را ویرایش کنید
    2)اصلاح کنید که شرکت شما قصد ارائه کردن سرویس هایی با پهنای باند نامحدود را نداره اما سرورهایی با پورت نامحدود وجود دارند.

تشکر تشکر کرده 
    839
    تشکر تشکر شده 
    3,024
    تشکر شده در
    2,194 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Techno Pars نمایش پست ها
    این آخرین پست منه و نمی خوام کسی فکر کنه مم می خوام این تاپیک را خراب کنم.
    1)پس لطفا همین الان عنوان این تاپیک را ویرایش کنید
    2)اصلاح کنید که شرکت شما قصد ارائه کردن سرویس هایی با پهنای باند نامحدود را نداره اما سرورهایی با پورت نامحدود وجود دارند.
    شما خیلی وقت پیش بود که قرار بود تو تاپیک شرکت نکنید و من 5 پست قبل جواب شمارو داده بودم !
    http://www.webhostingtalk.ir/f15/161...tml#post177875
    ظاهرا همکاران ما زودتر از این اسم تاپیک رو عوض کردند به فروش ویژه VDS آمریکا ، پورت 1GBit شرکت رسمی ولی هنوز به اسم قبلی نمایش داده میشه که این نیم تونه مشکل ما باشه
    چون ما در سایت هم اعلام کردیم که پهنای باند نامحدود ارائه نمیدیم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    33
    تشکر تشکر شده 
    174
    تشکر شده در
    141 پست

سلام ;

من به عنوان تاپیک دقت نکردم ولی داخل تاپیک که دیدم ترافیک محدود هست
    ویرایش توسط nanotech : December 17th, 2010 در ساعت 17:56

11. تعداد تشکر ها ازnanotech به دلیل پست مفید

عضو انجمن DeltaGostar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    589
    تشکر تشکر شده 
    1,081
    تشکر شده در
    755 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nanotech نمایش پست ها
    سلام ;

من به عنوان تاپیک دقت نکردم ولی داخل تاپیک که دیدم ترافیک محدود هست
    منم همین میگم چون اومدم بخرم واقعا یه سرور مجازی پورت آپلینک بالا نامحدود نیاز داشتم یک دفعه جا خوردم
    شرکت فناوری دلتا گستر آساک - میزبانی - خدمات ارزی ,خدمات فارکس

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    46
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    21 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط DeltaGostar نمایش پست ها
    منم همین میگم چون اومدم بخرم واقعا یه سرور مجازی پورت آپلینک بالا نامحدود نیاز داشتم یک دفعه جا خوردم
    سرورهای جناب نظری قبلا نامحدود ارائه میشد ولی جدیدا بشدت پهنای باند رو محدود کردند ، منم متاسفانه بدلیل همین مشکل (پهنای باند بسیار کم ) دیگه نمیتونم تمدید کنم . واقعا حیف باشه بعد از دو ماه دوباره باید دنبال سرور جدید باشم

14. تعداد تشکر ها از armin321 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    839
    تشکر تشکر شده 
    3,024
    تشکر شده در
    2,194 پست

سلام
    ابتدا از دوستان عزیزی که مسئله نامحدود و غیر نامحدود را پیش آوردند متشکرم .
    دوستان باید عرض کنم ما ابتدا سرور ها را با براوردی که از مشتریان خود داشتیم نامحدود ارائه دادیم تا صرفا از کاربران خود تا جایی که امکان دارد پول پهنای باندی را که برای خود ما رایگان میباشد نگیریم .
    ولی دوستانی شروع به استفاده نامتعارف از منابع کردند و ما ضرر بزرگی را متحمل شدیم . البته همانطور که همیشه رفتار کرده ایم هیچ هزینه ای بابت این ضرر دریافت نکردیم و از جیب دادیم . دلیل آن هم اشتباه در محاسبات و آینده نگری و شرایط استفاده از سرویس ها در ایران بود .
    با این حساب تمام پست های خود را ویرایش کرده و به تمام کاربران خود اعلام کردیم که پهنای باند ما محدود شده است و چنانچه برای هر کاربری مشکلی به وجود امده است لطفا با خود ما تماس بگیرد تا بررسی کنیم و سعی در رفع مشکل به وجود امده نماییم . البته خدا را شکر کسی برایش مشکلی پیش نیامد و دوستانی هم که نیاز به این سرویس نداشتند تمدید نکردند .
    گروه ما به این امر اعتقاد دارد با این هزینه نمیتوانیم پهنای باند نامحدود ارائه دهیم و اگر شما دوستان یا همکاران دیگر میتوانند این امری مشخص است و یکی از کزیت های شما عزیزان به حساب می اید .
    البته ما تا حد امکان قیمت ها را درست و منطقی نگاه داشته و سعی در ارائه خدمات بهتر به مشتریان خود داشته ایم .
    باز هم ذکر میکنم ما در همان روز های اول تمام متن ها را اصلاح کرده ولی گویا اصلاح عنوان تاپیک از لحاظ فنی و محدودیت های این سیستم مدیریت محتوا امکان پذیر نبود .
    چنانچه دوستان و همکاران عزیز هرگونه سوالی در بحث محدود یا نامحدود دارند پیشنهاد میدهم تاپیک جداگانه ای باز نموده و آن را برای من پیغام خصوصی نمایید تا به صورت مفصل نضرات شخصی خود را در آن بیان نماییم .
    در مورد تایید تا مورد تایید نیودن خدمات ما در این تاپیک توسط دوستان هم بنده این را به شخصه امری که در حیطه وظایف مدیران محترم است میدانم و اگر مدیران عزیز تشخیص دادند کاربران نباید در این تاپیک ما را تایید میکردند میتوانند طبق مقررات عمل نمایند و ما هم اعتراضی به این امر نخواهیم داشت و تابع قوانین هستیم .
    آمده هرگونه بحث و تبادل نظر با شما دوستان عزیز در بخش مربوط به خود آن مسئله هستم و باز هم تاکید میکنم ما خیلی وقت پیش این مسدله را اطلاع رسانی کرده بودیم و احتمالا شما دوستان گرامی از این امر اطلاعی نداشتید .
    با تشکر از تک تک شما دوستان
    مسیح نظری
    09353975564

16. تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید

صفحه 12 از 40 نخستنخست ... 2891011121314151622 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)