نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 32

موضوع: چگونه فروش بالا از هاست داشته باشیم.

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید reza98 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    91
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    34 پست

پیش فرض پاسخ : چگونه فروش بالا از هاست داشته باشیم.

فقط بنده یک سوال واسم پیش اومد ، به عنوان یک کاربر و یک ادمین سایت نه به عنوان یک متخصص ( چون متخصص نیستم )

هاست 500 مگابایتی شمارو مثال میزنم :

ماهانه 500 تومان پس 500*12=6000 (باورتون نمیشه همین ضربه ساده رو چند بار صفراشو شمردم بازم شد 6 هزار تومان )

یعنی من اگه ماهانه بخرم خیلی به صرفه تر از اینه که سالانه بخرم چون سالانه 50 هزار تومنه ، این اولین اشتباهه.

اما دومین اشتباه : این چه هاستیه ، حالا کاری نداریم که 100 درصد رسیلریه ، اصلا چه رسیلریه که هاست 500 مگابایتی رو سالانه 6000 تومن میفروشید ، خودتون چند میخرید؟

احتمالا خودتون هم از یکی مثل خودتون سرویس تهیه کردید. واقعا اصلا قصد تخریب و ... ندارم ولی این راهش نیست.

سرویس نمایندگی 5 نت افراز رو مثال میزنم که من خودم به اسم هاستینگ سرویس های با حجم بالا میشناسمش :

اونم پرداخت سالانه 2 میلیون و 50 هزار تومان / 120 = به عبارتی هر گیگ سالانه 17 هزار تومان / 12 = که بازم میشه هر گیگ 1400 تومان ماهانه

بعد شما اومدید سرویس یک ترابایتی رو گذاشتید سالانه 100 هزار تومان ( از همین هاردی که استفاده کردید اگه داشتید بنده خریداری میکنم )

در نتیجه : بهتره در هر بازه سنی کار مختص به همون رو انجام بدیم ، امیدوارم در زندگی موفق باشید.
    ویرایش توسط reza98 : August 5th, 2018 در ساعت 13:26
    آیدی تلگرام : itreza7@ | وبسایت : RD7.IR

2. تعداد تشکر ها از reza98 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع