فقط بنده یک سوال واسم پیش اومد ، به عنوان یک کاربر و یک ادمین سایت نه به عنوان یک متخصص ( چون متخصص نیستم)
هاست 500 مگابایتی شمارو مثال میزنم :
ماهانه 500 تومان پس 500*12=6000 (باورتون نمیشه همین ضربه ساده رو چند بار صفراشو شمردم بازم شد 6 هزار تومان )
یعنی من اگه ماهانه بخرم خیلی به صرفه تر از اینه که سالانه بخرم چون سالانه 50 هزار تومنه ، این اولین اشتباهه.
اما دومین اشتباه : این چه هاستیه ، حالا کاری نداریم که 100 درصد رسیلریه ، اصلا چه رسیلریه که هاست 500 مگابایتی رو سالانه 6000 تومن میفروشید ، خودتون چند میخرید؟
احتمالا خودتون هم از یکی مثل خودتون سرویس تهیه کردید. واقعا اصلا قصد تخریب و ... ندارم ولی این راهش نیست.
سرویس نمایندگی 5 نت افراز رو مثال میزنم که من خودم به اسم هاستینگ سرویس های با حجم بالا میشناسمش :
اونم پرداخت سالانه 2 میلیون و 50 هزار تومان / 120 = به عبارتی هر گیگ سالانه 17 هزار تومان / 12 = که بازم میشه هر گیگ 1400 تومان ماهانه
بعد شما اومدید سرویس یک ترابایتیرو گذاشتید سالانه 100 هزار تومان ( از همین هاردی که استفاده کردید اگه داشتید بنده خریداری میکنم )
در نتیجه : بهتره در هر بازه سنی کار مختص به همون رو انجام بدیم ، امیدوارم در زندگی موفق باشید.![]()