نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 32

موضوع: چگونه فروش بالا از هاست داشته باشیم.

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم TARIMEHR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,361
    تشکر تشکر شده 
    2,913
    تشکر شده در
    1,723 پست

پیش فرض پاسخ : چگونه فروش بالا از هاست داشته باشیم.

پیشنهاد میکنم اگر واقعا قصد موندن در این کار رو دارید حداقل ۲ سال توی شرکت های بزرگ کار کنید تا به لحاظ فنی و هم مدیریتی دید بهتری بدست بیارید

اگر قصد دارید کاسبی ۵۰۰ تومن ۱۰۰۰ تومنی داشته باشید امورات زندگی خودتون به سادگی نخواهد چرخید.

باید بتونید هدف مناسب و راه درست رو پیدا کنید
    در قلمرو ایمان نیز تسامح هست

2. تعداد تشکر ها ازTARIMEHR به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط TARIMEHR نمایش پست ها
    پیشنهاد میکنم اگر واقعا قصد موندن در این کار رو دارید حداقل ۲ سال توی شرکت های بزرگ کار کنید تا به لحاظ فنی و هم مدیریتی دید بهتری بدست بیارید

اگر قصد دارید کاسبی ۵۰۰ تومن ۱۰۰۰ تومنی داشته باشید امورات زندگی خودتون به سادگی نخواهد چرخید.

باید بتونید هدف مناسب و راه درست رو پیدا کنید

شما واقعا درست میفرمایید ولی خب قیمت رو ببرم بالا کسی نمیخره.

خب امتحان کردم ولی گفتن گرونه.

مثلا قبلا هاست نامحدود رو ماهانه میدادم50هزار تومان ماهانه کسی نمیخرید.

ولی خب الان4الی5مشتری براش اومده که هنوز جواب ندادن.

در ضمن من هنوز به اون سنی که بخوام برم تو شرکت کارکنم رو ندارم.

وگرنه از خدام بود برم کار کنم.

در ضمن فعلا مشتری هام از پشتیبانی و کیفیت هاست ها راضین.

خدا رو چه دیدی شاید اگر کارم گرفت نمایندگی فروش ریسلر و مستر ریسلر رو هم بگیرم و فروش هاست دایرکت ادمین هم شاید توسنتم بگیرم.

باز هم ممنونم از نظرتون خیلی بزرگوارید.سپاس و تشکر.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط abolfazlll نمایش پست ها
    سلام اولا ان شالله در کاری که شروع کردی ثابت قدم باشی و موفق بشی و بدرخشی و جز برترین ها بشی...
    در مرحله ی بعد چند مورد به تجربه عرض میکنم در حال حاضر شرایط اقتصادی مردم خوب نیست خیلی ها از اینکه یک و سایت داشته باشن صرف نظر میکنن چون میگن هزینه های جاریم بالا میره چون دخل و خرج نمیخوره و... اما از مزیت هاش کاملا بی خبرند
    درمرحله ی بعد با شرایط موجود مردم سمت تلگرام و اینستاگرام میرند که امکانات رایگان بهشون میده واین تکنولوژی ها و سایت ها و نرم افزار های مشابه در بازار شما یعنی هاست و ... تاثیرگذار بوده
    اما اگر بدونن داشتن یک سایت اختصاصی با یک میزبان قابل اعتماد چقدر در کسب و کارشون موثره قطعا تاثیر گذار خواهد بود (اینا مشتری های عادی شما هستن) = تبلیغات داشته باشید
    اما موفقیت های شرکت های هاستینگ به کیفیت محصولات و پشتیبانیشون و با گذشت زمان و سابقشون شناخته میشند ... بعد از مدتی گذشته درخشان شما افراد متخصص و هم بخودش جذب خواهدکرد

قطعا کار سختی پیش رو دارید چون رقبای خوب زیادی دارید

آرزوی موفقیت روز افزون

واقعا از نظرتون ممنونم شما کاملا صحیح میفرمایید.

دقیقا من زمانی که15سالم بود و به دنبال هاست میگشتم زیر10هزار تومان موجود نبود و خب چون علاقه ی شدیدی به وبمستری داشتم نمیتونستم نگیرم به همین دلیل الان که16سال دارم و دارم هاست میفروشم دوست دارم قیمت ها جوری باشه که تو این گرونی باز هم باشن آدم هایی که میان و سایت میزنن و اگر ارزون بدم تو این گرونی مشتری بیشتر جذب میشه.

و اینکه چون خودم از اون دسته آدم هایی بودم که هاست cpanelارزون گیرش نمیومد تصمیم گرفتم خودم هاست بفروشم و ارزون بدم تا کسی عاقبتش مثل من نشه.

باز هم ممنونم از نظرتون واقعا سپاس.

عضو انجمن abolfazlll آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    238
    تشکر تشکر شده 
    89
    تشکر شده در
    65 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط davood_hostfast نمایش پست ها
    - - - Updated - - -
    واقعا از نظرتون ممنونم شما کاملا صحیح میفرمایید.
    دقیقا من زمانی که15سالم بود و به دنبال هاست میگشتم زیر10هزار تومان موجود نبود و خب چون علاقه ی شدیدی به وبمستری داشتم نمیتونستم نگیرم به همین دلیل الان که16سال دارم و دارم هاست میفروشم دوست دارم قیمت ها جوری باشه که تو این گرونی باز هم باشن آدم هایی که میان و سایت میزنن و اگر ارزون بدم تو این گرونی مشتری بیشتر جذب میشه.
    و اینکه چون خودم از اون دسته آدم هایی بودم که هاست cpanelارزون گیرش نمیومد تصمیم گرفتم خودم هاست بفروشم و ارزون بدم تا کسی عاقبتش مثل من نشه.
    باز هم ممنونم از نظرتون واقعا سپاس.
    آفرین بر شما ما زمانی که همسن شما بودیم فقط بفکر بازی و درس واین حرفا بودیم بیشترم بفکر بازی بودیم... اینکه به این سن میای میخای کاسبی کنی نشون از هوش بالات داره...
    یک پیشنهاد هم برات دارم لازم نیست خیلی ساده هاست و سرور بفروشی یه خورده دانشتو بالاتر ببر راه های خلاقانه تری هم برای فروش سرویس ها هست (منظورم اینه خام فروشی نکن همه اینکارو انجام میدن)
    برزگران | مجری و مشاور دیجیتال مارکتینگ (سئو)

5. تعداد تشکر ها ازabolfazlll به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع