نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 57

موضوع: اطلاع رسانی درمورد اسکم سایت سرور مرکزی http://servermarkazi.com

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید mobtakeran آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    68
    تشکر تشکر شده 
    54
    تشکر شده در
    21 پست

پیش فرض پاسخ : اطلاع رسانی درمورد اسکم سایت سرور مرکزی http://servermarkazi.com

نقل قول نوشته اصلی توسط OmizbanCo نمایش پست ها
    درود

مهندس شما قاضی هستی یا قانون ؟با چه سند و مدرکی حساب رو مسدود یا رفع مسدودی میکنید ؟ با چه حکمی از چه نهادی ؟ میشه لطفا شفاف سازی کنید ؟
    بنده بی طرف هستم !
    شما اگر سریع تر از قانون رسیدگی میکنید از ما سه ساله 5 میلیون کشیدن بالا ! مستندات موجوده حساب شخص هم مسدود کردیم داخل این 5 سال هم صاحب حساب اقدامی نکرده اما قانون صاحب حساب رو میخواد
    بنده حاضر به پرداخت مبلغی نیز هستم جهت رسیدگی
    درود
    قبل از هر حرفی باید عرض کنم بنده مدیر سایت نیستم و تنها تو این انجمن و چند انجمن دیگه کار بازاریابی را انجام میدم و پشتیبان و کارشناس بازاریابی هستم و اگر دقت کرده باشید حتی در امضا خودم از لینک بازاریابی استفاده کردم و تنها آی دی مدیر سایت در تلگرام را در امضا خودم قرار دادم کهاون هم با اجازه خود ایشان بوده
    اما خدمت شما عرض کنم ما یک سری قوانین داریم و هر کاربری اونها را قبل کرده پس اگر تخلفی کنه طبق همان قوانین پذیرفته شده عمل خواهیم کرد
    نکته دوم اینکه پولی از عابر بانک سینا به حساب ما اومده و صاحب کارت و حساب درخواست بررسی داده ، یعنی باید ساکت بشینیم تا شما (احتمال قوی ) یا دوستتان با استفاده از امکانات ما شروع به خوردن پول مردم کنید ؟ باید بابت تخلفات شما و شاید دوستتان پاسخگو باشیم ؟
    اینکه ساعت نزدیک چهار صبح ایشان وارد سایت ما میشن و تنها یک دقیقه بعد شما در حمایت از ایشان پستی میزارید حتما اتفاقی هست دیگه ؟
    احتمالا ساعت چهار صبح روح ایشان در شما دمیده شده دیگه ؟
    در هر صورت این در تمام درگاهها هست که حل اختلاف داشته باشند و ما هم حل اختلاف را وظیفه خودمان میدانیم و ایشان با مشتری خودشان تسویه کنند و یا مدارک تسویه خودشان را ارسال کنند مثل تمام موارد قبلی با اونها تسویه خواهد شد و بعد از اون ما فط با ایشان قطع همکاری خواهیم کرد
    چه کسی این کار ما را درست نمیدانه ؟
    این هم که کی پول شما را خورده و توان و عرضه احقاق حق نداشتید به ما ربطی نداره و ما وظیفه داریم کار خودمان را درست انجام بدیم هر چند بعید میدانم کسی بتونه پول امثال شما را بخوره چون ***ی که به *** بزنه، شاه ***ه!
    ما وظیفه خودمان را انجام میدیم و بالاتر هم گفتم وکیل داریم و این را بدانید بدون حکم قاضی نمیتونیم برگشت وجه داشته باشیم پس اگر تا یک ماه ایشان رضایت مشتری را بدست نیارند اقدام قانونی میکنیم
    برام جالب بود بیطرفی که ساعت چهار صبح همزمان با این آقا ظاهر شدن و سئال بنده از شما اینه که شما چکاره هستید ؟ مالباخته یا مالخورده ؟

2. تعداد تشکر ها ازmobtakeran به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)