نقل قول نوشته اصلی توسط akbar-pc نمایش پست ها

زرین پال همیشه طرف سایت های کلاهبردار رو میگیره

یه بار یه پلاگین خریدم از یه سایتی طرف اومده بود پلاگین رو نسخه رایگان رو به جای نسخه پولی قالب ملت میکرد منم خریدم بعد دیدم که نسخه رایگانه

رفتم به زرین پال گفتم انام طرف سایت کلاهبردار رو گرفتن اصلا یه جواری بی سوادن نمیدونستن پلاگین چیه نسخه
من به هیچ عنوان هیچ رابطه ای با زرین پال ندارم و خودم از بانکهای مختلف درگاه شخصی دارم

و این رو میدونم که زرین پال فقط یک درگاه واسط بانکی هست و فرق آنچنانی با خود درگاه های بانکی شرکت های پرداخت بانک ها نداره ، فقط یه مقدار کارهای وب مسترها رو راحت تر کرده،

شما و سایر دوستانی که در این تاپیک به عملکرد زرین پال معترض اند، آیا از طریق اینترنت بانک یا همراه بانک خودتون به حساب یک فرد کلاهبردار پول واریز کنید و بعدا بفهمید که طرف کلاهبرداره، از بانک تون شاکی میشید؟! یا به دادگاه از فرد کلاهبردار شکایت می کنید ؟

خب شما خودتون مقصرید که بیشتر تحقیق نکردید به بدون بررسی دقیق پول پرداخت کردید و اشتباه تون رو گردن یه درگاه واسط پرداخت بانکی می اندازید، چرا فرافکنی می کنید ؟

نکته : البته زرین پال هم برای اعتبار خودش هم که شده، بهتره نسبت به شکایت کاربرانش رسیدگی کنه و به اونا احترام قائل بشه.