نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
12 ت هزینه اشتراک میدهید بعد چه طور آپلود میخواهید بکنید ؟ مثلا 3 گیگابایت فایل را با اینترنت adsl آپلود میکنید ؟

در سرور مجازی هم بکاب گیری فایل هاتون را میتوانید روی هارد اکسترنال انجام بدهید هم داخل سرور مانند کامپیوتر خودتان (سرور ویندوز) فایل ها را دانلود نمائید - ویرایش نمائید و هر کاری که بخواهید انجام میدهید در نهایت هم کاربر از همان سرور شما به صورت مستقیم دانلود خواهد کرد.

البته خیلی موارد دیگر هم دست شما در سرور باز است که در کل بستگی به نوع فایل های شما دارد و نوع مصرف دقیق شما.
درسته. من همین الانم همین کارو دارم میکنم. توی سرور مجازی، فایلها رو از روی آپلودسنترهایی مثل رپیدگیتور، دانلود میکنم و بعد از اکسترکت و .... اونارو توی آپرا آپلود میکنم و لینکارو میذارم روی سایت. واسه آپلود بوی هم به همین ترتیب میخوام برم جلو. در اصل الان از سرور مجازیم واسه دانلود و آپلود روی آپلودسنتر استفاده میکنم و هزینه ی ماهیانه سرور مجازیم هم میشه 30 تومن، که با هزینه ی ماهیانه آپلود بوی یعنی 12 تومن، جمعا میشه 42 تومن. کو تا 120 تومن!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ColdWorld نمایش پست ها
مساله اینه!
چه لزومی داره لینک رو حتماً مستقیم بگیرن ملت؟ الان دیگه همه راه دانلود رو میدونن و میتونن خیلی راحت 30 ثانیه تبلیغات ببینن 1 کد بزنن برن دانلود اکانت هم بخرن پولش تو جیب شما هم میره.
لینک مستقیم فقط باید از جیب بدی!
اینم درسته ولی به هر حال کیفیت خیلی مهمه. خود من از یکی از مشهورترین سایتهای دانلود موزیک ویدیوی خارجی (سایت ایرانی) دانلود می کردم ولی چون اون سایت، لینکهاش مستقیم نبود و تولید لینکاش زمانگیر بود، قیدشو زدم. اونم با وجودی که موزیک ویدیوهای خارجی و جدید رو با کیفیت بالا قرار میداد. حالا شما حساب کنید که من قراره آموزش بذارم! به نظر شما چقدر توی ایران، خواهان مجموعه های آموزشی غیر فارسی زبان هستن؟ مثل یودمی و لیندا و ....؟