میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
میتونید چند مورد معرفی کنید؟ چند مورد مطمئن. نمیخوام نگرانی اینو داشته باشم که بلای آپرا سر سرور مجازیمم بیاد. چون ممکنه شرکتهای ارائه دهنده سرور مجازی هم یهو ناپدید بشن! دقیقا چیزی که چند ماه پیش سر سرور مجازی سرم اومد.
- - - Updated - - -
شاید بهترین حالت این باشه که با آپلود بوی برم جلو و اگه بازدید و دانلود سایتم رفت بالا، بعدا برم سراغ سرور مجازی.
توی این صفحه: http://uploadboy.com/premium.html
اشتراک ویژه ی 1 ترابایتش 12 تومنه ولی لینک مستقیم 1 ترابایتش، 120 تومنه! یعنی آخرش سرور مجازی به صرف تره!
12 ت هزینه اشتراک میدهید بعد چه طور آپلود میخواهید بکنید ؟ مثلا 3 گیگابایت فایل را با اینترنت adsl آپلود میکنید ؟
در سرور مجازی هم بکاب گیری فایل هاتون را میتوانید روی هارد اکسترنال انجام بدهید هم داخل سرور مانند کامپیوتر خودتان (سرور ویندوز) فایل ها را دانلود نمائید - ویرایش نمائید و هر کاری که بخواهید انجام میدهید در نهایت هم کاربر از همان سرور شما به صورت مستقیم دانلود خواهد کرد.
البته خیلی موارد دیگر هم دست شما در سرور باز است که در کل بستگی به نوع فایل های شما دارد و نوع مصرف دقیق شما.
ویرایش توسط RoobinaServer : August 1st, 2018 در ساعت 23:07
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
درسته. من همین الانم همین کارو دارم میکنم. توی سرور مجازی، فایلها رو از روی آپلودسنترهایی مثل رپیدگیتور، دانلود میکنم و بعد از اکسترکت و .... اونارو توی آپرا آپلود میکنم و لینکارو میذارم روی سایت. واسه آپلود بوی هم به همین ترتیب میخوام برم جلو. در اصل الان از سرور مجازیم واسه دانلود و آپلود روی آپلودسنتر استفاده میکنم و هزینه ی ماهیانه سرور مجازیم هم میشه 30 تومن، که با هزینه ی ماهیانه آپلود بوی یعنی 12 تومن، جمعا میشه 42 تومن. کو تا 120 تومن!
- - - Updated - - -
اینم درسته ولی به هر حال کیفیت خیلی مهمه. خود من از یکی از مشهورترین سایتهای دانلود موزیک ویدیوی خارجی (سایت ایرانی) دانلود می کردم ولی چون اون سایت، لینکهاش مستقیم نبود و تولید لینکاش زمانگیر بود، قیدشو زدم. اونم با وجودی که موزیک ویدیوهای خارجی و جدید رو با کیفیت بالا قرار میداد. حالا شما حساب کنید که من قراره آموزش بذارم! به نظر شما چقدر توی ایران، خواهان مجموعه های آموزشی غیر فارسی زبان هستن؟ مثل یودمی و لیندا و ....؟
شما از ترین بیت استفاده کن !
ایرانی و مطمئن من 3 ساله دارم هنوزم فایلام هست
الان بین ترین بیت و پارسا اسپیس موندم ولی فکر کنم برم سمت ترین بیت.
- - - Updated - - -
جالبه که ترین بیت، توی لیست آپلودسنترهای پشتیبانی شده ی ابزار z_o_o_m file uploader هست ولی نمیشه باهاش فایل آپلود کرد. از دوستان کسی دلیلشو میدونه؟ سرعت آپلودتر تحت وبشم خیییلی پایینه. یه فایل یه گیگی رو 10-15 دقیقه طول میکشه آپلود کنه در حالیکه توی آپرا یه فایل یه گیگی رو توی نهایتا دو دقیقه آپلود میکنم.
هر دو آپلودسنتر در حقیقت یکی هست اما با امکانات و ظاهر جداگانه.
کیفیت هر دو بسیار عالی هست , مخصوصا برای دانلود که حداکثر سرعت دانلود در کل ایران رو داره.
البته بعضی اوقات ریموت هر دو ضعیف میشه و یا کار نمیکنه که باید حتی یک روز هم صبر کنید تا مشکل حل بشه ولی در کل خوبه.
روز خلوت و خوب باشه یک فایل 2گیگ رو از سرور خارج در یک دقیقه ریموت میکنه , مثلا اول صبح خوبه...اما اگه روز بدی باشه همنطور که خودتون اشاره کردید سرعت ریموت بسیار پایین میاد.
به غیر از فایل های با محتوای +18 (حتی اسم فایل غیراخلاقی باشه اصلا ریموت انجام نمیشه) کاری با باقی فایلها ندارند و حذف نمیشن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)