نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
سلام

کلوکیشن نیاز نیست برای 1 ترابایت که - با هزینه حدود 80 الی 150 میتوانید بهترین سرورها را با حداقل 1 ترابایت به بالا اجاره کنید.

سرور بهترین حالت است در شرایط شما.

باتشکر
میتونید چند مورد معرفی کنید؟ چند مورد مطمئن. نمیخوام نگرانی اینو داشته باشم که بلای آپرا سر سرور مجازیمم بیاد. چون ممکنه شرکتهای ارائه دهنده سرور مجازی هم یهو ناپدید بشن! دقیقا چیزی که چند ماه پیش سر سرور مجازی سرم اومد.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ColdWorld نمایش پست ها
من 1 پیشنهاد خوب دارم. میگم که تو ایران آپلودبوی به نظر از بقیه بهتره. من از داخل و خارج تست کردم به کاربرای رایگان 1.5 یا 2 مگ میده یعنی به همه (از ایران و خارج سرعت خوب بود)
wait time نداره. از طرفی شما بهتره باهاشون در فروش همکاری کنی. یعنی 1 اکانت که منقضی نمیشه فایلاش بخری. بعدش یوزری که سرعت بخواد 4 5 ت میده میخره الان دیگه 4 5 ت هیچ ارزشی نداره با این وضعیت دلار و یورو. از اون فروش هم به شما درصد میده یه چی هم گیر شما میاد. وگرنه سرور بخوایید بخرید در حد 1 ترابایت فضا، ماهی حداقل 70 ت هزینه داره. اگر میتونید راه خوبیه این مورد
شاید بهترین حالت این باشه که با آپلود بوی برم جلو و اگه بازدید و دانلود سایتم رفت بالا، بعدا برم سراغ سرور مجازی.
توی این صفحه: http://uploadboy.com/premium.html
اشتراک ویژه ی 1 ترابایتش 12 تومنه ولی لینک مستقیم 1 ترابایتش، 120 تومنه! یعنی آخرش سرور مجازی به صرف تره!