-
December 16th, 2010, 19:14
عضو دائم
پاسخ : بازگشت پول - Money Back در چه صورت ؟؟
100٪ باید اینطور افراد را به راه راست هدایت کنید! اگر هدایت نشد مستحب است ..... پیوند زنید!!
شما قانونت رو بنویس و تمام اینایی که گفتی رو توضیح بده.قبل خرید هم قوانین رو گوشزد کن بهش! بعد خرید حرفی زد راحت میتونی بر اساس همان قوانین بزنی تو گوشش!
من خودم تو فروشگاه طرف یک چیزی رو میخرید وقتی میرسید میگرفت نصب میکرد بعد چون ما زیر هر محصول نوشتیم در صورت خرابی گارانتی ارسال دوباره داره زنگ میزد میگفت خرابه دوباره بفرستید!! بعضی ها هم در کمال پررویی میگفتن این خرابه یک نوع دیگه بفرستید!! ما هم همش ضرر... گرفتم تلفن اصلی رو عوض کردم زنگ نخوره..هر کی کار داشت فقط موبایلم!! برای همین تو کار بهتره وژدانتون رو بزارید همینطوری بخوابه!! نباید به کسی رو داد.. رو بدید سوارتون میشند!قوانینتون رو واضح بنویسید و حتی از خودتون رفعه مسئولیت کنید! بعد هر کی گفت فلان و بسال قوانین رو نشونش بده!
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2010 19:14
# ADS
-
December 16th, 2010, 19:26
عضو دائم
اگر مشکل
فنی مرتبط با هاست بود که توسط ما غیر قابل حل باشه و کاربر نتواند به این دلیل از سرویس برای هدف خود استفاده کنه هزینه در صورت درخوست در 7 روز اول برگشت داده میشه.
اگر کاربر طی این7 روز درخواست برگشت وجه کند
بدون مشکل فنی غیر قابل حل مرتبط با هاست هزینه 5000 تومان بابت راه اندازی سرویس و همچنین کسر مبلغ انتقال وجه + کارمزد پرداخت آنلاین وجه مابقی طی 7-10 روز کاری برگشت داده می شود
با این شرایط که گذاشتم افرادی که واقعاً نتوانند استفاده کنند می توانند هزینه را دریافت کنند از سوء استفاده افزادی که قدرت تصمیم گیری ندارند و فکر می کنند ما وقت اضافه داریم برای اشتباه یا عدم تصمیم گیری صحیح اون ها جلوگیری میشه و متوجه می شوند قبل از انجام کاری بیشتر فکر کنند و تصمیم روی هوا نگیرند وقت ما ارزش داره :دی
شرايط شما خيلي جالبه به هرحال يك چيزي ار هزينه اوليه كم ميشه
همش يك طرف طي 7 - 10 روز كاري يك طرف
يك چيزي اين وسط هست
امروز طرف درخواست قطع سرويس ميده و شما هم با شرايط خودتون قبول ميكنيد
بعد شما 6-7 روز بعد براي ايشون مبلغ را برگشت ميديد
در اين مدت سرويس ايشون غيرفعال هست ؟؟ يا فعال ؟؟
البته من روش های دیگه ای رو هم دیدم، به عنوان مثال بعضی از شرکت ها هر زمانی که مشتری بخواد، در صورتی که استفاده اش از سرویس در حد معمول بوده باشه، هزینه ی اون روزهای استفاده شده رو به صورت روزشمار حساب میکنن و بقیه ی پول رو برگشت میدن... یا یه شرکت دیگه بود که 24 ساعت مهلت پرداخت وجه میداد (اگر اشتباه نکنم BestVPS) که من خودم ازشون سرویس گرفتم و 24 ساعت بعد پرداخت کردم، اینطوری مشتری 24 ساعت فرصت داره که خودش عملا سرویس رو آزمایش کنه و اگر به دردش نمیخوره هزینه اش رو پرداخت نکنه...
من هم در ياهو با چند نفر از دوستان كه صحبت كردن اونها هم همين نظر شما را داشتند - يعني اگر از 2 روز بيشتر بود و درخواست وجه كرد هزينه روزهاي استفاده شده را حساب كنيم و مابقي را پس بديم
به نظر خود من اين گزينه از همه مناسب تر هست براي اينكه به يك نتيجه قابل قبولتر كه مشتري هم راضي باشه برسيم (( البته هم مشتري و هم خود ما ))
---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
سلام.
این مورد رو تایید می کنم و خوشحالم که تنها شخصی نیستم که این فکر رو می کنم و این روش رو پیشه کردم!
شما اگر توی WHT.com هم بررسی کنید، مشتری های دنلود سرویس همیشه حتی از بزرگترین شرکت ها شاکی هستند و معمولاً این افراد رو کسی مشتری حساب نمی کنه تا برن و گیر شرکت های روسی و چینی بیفتند تا هفته ای 1 بار به تیکت هاشون جواب داده بشه و اگر هم 1 هفته قبل هزینه تمدید سرویس رو ندادند، سرویس رو براشون می بندند ! lol !
فکر کنم آسونترین راه برای باز کننده تاپیک این باشه که --> هزینه پهنای باند مصرفی رو حساب کنید براشون با روش overage calculation که معمولاً 2 الی 3 برابر هزینه معمولی پهنای باند اضافه هست (به صورت هر گیگ) و بقیه پول رو بهشون بدید و هیچ حرف دیگه ای هم باهاشون نزنید!
اگر مجدد سرویس خواستند هم جواب --> متاسفانه ما قابلیت تامین نیاز های شما را نخواهیم داشت، امیدوارم سرویس دهنده مورد نظر خود را بیابید. موفق باشید!
با تشکر.
مشكل همان افراد هستند
وگرنه كسي كه مياد 500 مگ هاست خريد ميكنه يا 1 گيگ و ... - يك انجمن و سايت دارن كه مشكل نداريم
و اينكه بيشتر ميخواستم بدونم يكي كه مياد و پهناي باند استفاده ميكنه چند روز و... آيا اين جزء حق ما نيست كه مبلغي را كم كنيم از هزينه اوليه ؟؟
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
-
December 16th, 2010, 19:36
عضو انجمن
شرايط شما خيلي جالبه به هرحال يك چيزي ار هزينه اوليه كم ميشه
همش يك طرف طي 7 - 10 روز كاري يك طرف
يك چيزي اين وسط هست
امروز طرف درخواست قطع سرويس ميده و شما هم با شرايط خودتون قبول ميكنيد
بعد شما 6-7 روز بعد براي ايشون مبلغ را برگشت ميديد
در اين مدت سرويس ايشون غيرفعال هست ؟؟ يا فعال ؟؟
این 7-10 روز هم برای طی شدن مراحل حسابداری هست هم برای جلوگیری از سوء استفاده افرادی که از این ویزگی می خواهند سوء استفاد کنند افرادی که واقعاً نیاز به مانی بک داشته باشند و اکانت براشون بی استفاده باشه به دلیل فنی 7 روز رو صبر می کنند هیچ مشکلی هم ندارند.
وقتی درخواست لغو سرویس رو دادن پس از توضیح شراط اکانت حذف و پس از 7 روز مبلغ به حساب برگشت داده می شود. ( طی مراحل حسابداری و جلوگیری از سوء استفاده )
-
تعداد تشکر ها از Desperados به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2010, 19:38
عضو انجمن
ما 30 روز گارانتی گذاشتیم بی قید و شرط ! اما سعی می کنیم به اون سایت هایی که گفتم هاست ندیم.
در ضمن به قول بازاری ها مشتری از در مغازه بیاد تو آدم می فهمه این بابا چی کاره است !
تا حالا به جزی یکی دو مورد کسی مانی بک نداده ، جالب اینه که مشتری ها اصلا باورشون نمی شه ما واقعا پولشون رو پس می دیم ! فکر می کنند کلی تو کاره.
همکارانی که هاست دانلود و ... می فروشند این مانی بک رو برای این دسته از کاربران بر دارند به نظر من ولی برای بقیه بذارند بمونه ، البته اثری تو فروش نداره چون همه فکر می کنند اخرسر سرشون دبه می کنیم !
-
تعداد تشکر ها از pardishosting به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2010, 19:41
سلام ببخشید که این سوال رو اینجا میکنم ولی میشه این هم راهنمایی کنید که وفتی مشتری با فروشنده هماهنگ میکنه سرویس رو نیاز داره و فروشنده هم قبول میکنه در زمانه تعیین شده با خریدار سرویس را تحویل بده و پول واریز میشه ولی بعد از واریز پول سرویسی که در قرار گزاشته شده مثلا 5 ساعت، سرویس رو تحویل نده و 3 روز یا بیشتر بشه خریدار حق داره درخواست برگشت پول بکنه؟
-
تعداد تشکر ها از B.Z به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2010, 19:48
اگر مشکل واقعا وجود داشته باشه یا هرکدوم از طرفین بتونه ثابت کنه حق داره ... وگرنه این دلیل نمیشه مشتری راه سوء استفاده واسش باز میشه ...
خيلی ها هم مينويسن بازگشت وجه تا 30 روز بدون قيد و شرط!
آدرس بده تا کاری کنم تا عمر داره این عبارت رو هیچ جا ننویسه
-
-
December 16th, 2010, 19:52
عضو دائم
این 7-10 روز هم برای طی شدن مراحل حسابداری هست هم برای جلوگیری از سوء استفاده افرادی که از این ویزگی می خواهند سوء استفاد کنند افرادی که واقعاً نیاز به مانی بک داشته باشند و اکانت براشون بی استفاده باشه به دلیل فنی 7 روز رو صبر می کنند هیچ مشکلی هم ندارند.
وقتی درخواست لغو سرویس رو دادن پس از توضیح شراط اکانت حذف و پس از 7 روز مبلغ به حساب برگشت داده می شود. ( طی مراحل حسابداری و جلوگیری از سوء استفاده )
مگه چقدر راه هست
تو شركت ما از جاي حساب داري تا اتاق من 100 قدم هم نيست
7 روز خيلي هست خدايي شايد طرف نداشته باشه بره سريعتر از جاي ديگه خريد كنه - گناه دارن ملت
اين سيستم من را يادت ادارات دولتي ميندازه كه كاغذ بازيهاشون واسه هركاري چند روزي طول ميكشه
ولي بازم طرح خوبيه
موفق باشيد
همکارانی که هاست دانلود و ... می فروشند این مانی بک رو برای این دسته از کاربران بر دارند به نظر من ولی برای بقیه بذارند بمونه ، البته اثری تو فروش نداره چون همه فکر می کنند اخرسر سرشون دبه می کنیم !
يعني ميگيد براي هاست هاي دانلود و لچ بازگشت هزينه را برداريم و انجام نديم ؟؟
---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------
سلام ببخشید که این سوال رو اینجا میکنم ولی میشه این هم راهنمایی کنید که وفتی مشتری با فروشنده هماهنگ میکنه سرویس رو نیاز داره و فروشنده هم قبول میکنه در زمانه تعیین شده با خریدار سرویس را تحویل بده و پول واریز میشه ولی بعد از واریز پول سرویسی که در قرار گزاشته شده مثلا 5 ساعت، سرویس رو تحویل نده و 3 روز یا بیشتر بشه خریدار حق داره درخواست برگشت پول بکنه؟
وقتي فروشنده يك حرفي را ميزنه و ميگه تا فلان ساعت تحويل ميدم به نظر من بايد تحويل بده
حالا شايد يكسري مشكلات اين وسط پيش بياد كه باعت بشه كمي ديرتر بشه (( 1-2 ساعت )) ولي چند روز قابل قبول نيست
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
-
December 16th, 2010, 20:53
عضو دائم
يعني ميگيد براي هاست هاي دانلود و لچ بازگشت هزينه را برداريم و انجام نديم ؟؟
شما مگر برای یک مشتری منت میکشی عزیز؟ شما باید در وحله اول یکجورایی شخصیت خودت رو حفظ کنی تا مشتری حساب ببره ازت نه اینکه هر چی مشتری گفت بگی باشه!! وقتی کسی سرویس میگیره فقط در صورتی که هاست مشکلی داشته باشه حق بک داره نه اینکه بخره بعد بگه خوشم نیومد پس میدم!! شما هم خوب دست به جیبی ها؟ تا میگه مانی بک میگی بفرما! مانی بک فقط در صورت اشکال در هاست نه نارضایتی مشتری! چون این مشتری هایی که من میبینم بهترین سرویس دنیا رو هم بگیرن ایراد میگیرند! این مشتری رو هم که گیرت آمده بود رو بیشوخی میگم من بودم از پنجره مینداختمش بیرون درس عبرت دیگر مشتری ها بشه!!
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2010, 21:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Doublex
آدرس بده تا کاری کنم تا عمر داره این عبارت رو هیچ جا ننویسه
ما می دیم ؛ حالا ببینم می خوای چی کار کنی که این طور تهدید می کنی ؟
-
-
December 16th, 2010, 21:13
عضو دائم
شما مگر برای یک مشتری منت میکشی عزیز؟ شما باید در وحله اول یکجورایی شخصیت خودت رو حفظ کنی تا مشتری حساب ببره ازت نه اینکه هر چی مشتری گفت بگی باشه!! وقتی کسی سرویس میگیره فقط در صورتی که هاست مشکلی داشته باشه حق بک داره نه اینکه بخره بعد بگه خوشم نیومد پس میدم!! شما هم خوب دست به جیبی ها؟ تا میگه مانی بک میگی بفرما! مانی بک فقط در صورت اشکال در هاست نه نارضایتی مشتری! چون این مشتری هایی که من میبینم بهترین سرویس دنیا رو هم بگیرن ایراد میگیرند! این مشتری رو هم که گیرت آمده بود رو بیشوخی میگم من بودم از پنجره مینداختمش بیرون درس عبرت دیگر مشتری ها بشه!!
شركت طبقه سوم هست اگر از پنجره بندازمش بيرون كه بايد كلي ديه بدم
-