مگه چقدر راه هستاین 7-10 روز هم برای طی شدن مراحل حسابداری هست هم برای جلوگیری از سوء استفاده افرادی که از این ویزگی می خواهند سوء استفاد کنند افرادی که واقعاً نیاز به مانی بک داشته باشند و اکانت براشون بی استفاده باشه به دلیل فنی 7 روز رو صبر می کنند هیچ مشکلی هم ندارند.
وقتی درخواست لغو سرویس رو دادن پس از توضیح شراط اکانت حذف و پس از 7 روز مبلغ به حساب برگشت داده می شود. ( طی مراحل حسابداری و جلوگیری از سوء استفاده )
تو شركت ما از جاي حساب داري تا اتاق من 100 قدم هم نيست7 روز خيلي هست خدايي شايد طرف نداشته باشه بره سريعتر از جاي ديگه خريد كنه - گناه دارن ملت
اين سيستم من را يادت ادارات دولتي ميندازه كه كاغذ بازيهاشون واسه هركاري چند روزي طول ميكشه
ولي بازم طرح خوبيه
موفق باشيد
يعني ميگيد براي هاست هاي دانلود و لچ بازگشت هزينه را برداريم و انجام نديم ؟؟همکارانی که هاست دانلود و ... می فروشند این مانی بک رو برای این دسته از کاربران بر دارند به نظر من ولی برای بقیه بذارند بمونه ، البته اثری تو فروش نداره چون همه فکر می کنند اخرسر سرشون دبه می کنیم !![]()
---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------
وقتي فروشنده يك حرفي را ميزنه و ميگه تا فلان ساعت تحويل ميدم به نظر من بايد تحويل بدهسلام ببخشید که این سوال رو اینجا میکنم ولی میشه این هم راهنمایی کنید که وفتی مشتری با فروشنده هماهنگ میکنه سرویس رو نیاز داره و فروشنده هم قبول میکنه در زمانه تعیین شده با خریدار سرویس را تحویل بده و پول واریز میشه ولی بعد از واریز پول سرویسی که در قرار گزاشته شده مثلا 5 ساعت، سرویس رو تحویل نده و 3 روز یا بیشتر بشه خریدار حق داره درخواست برگشت پول بکنه؟
حالا شايد يكسري مشكلات اين وسط پيش بياد كه باعت بشه كمي ديرتر بشه (( 1-2 ساعت )) ولي چند روز قابل قبول نيست