-
August 30th, 2010, 15:23
عضو انجمن
ثبت دامين بين المللی به صورت 100 در 100 آنلاين
مفتخريم خبر راه اندازی سايت iranwhois.com را به تمامی عزيزان اعلام کنيم.
وبسايت iranwhois.com به منظور ثبت آنلاين دامين های بين المللی از شرکت directi راه اندازی شده است. به کمک ايران هويز امکان ثبت دامين در پنل اختصاصی شما در کمترين زمان و با بيشترين سرعت وجود خواهد داشت. کافی است مراحل ثبت دامين را از وبسايت ايران هويز دنبال کرده و پس از ثبت دامين و اطلاعات دامين را از طريق يکی از درگاه های پرداخت آنلاين موجود، پرداخت کنيد. پس از پايان عمليات دامين در پنل ارائه شده به شما موجود بوده و امکان انجام ساير عمليات قابل انجام در پنل های resellerclub وجود خواهد داشت.
وبسايت ايران هويز به عنوان يکی از پذيرندگان زرين پال، امکان پرداخت آنلاين دامنه ها رو بدون نياز به هزينه اوليه، فراهم کرده است.
به زودی درگاه آنلاين بانک پارسيان نيز، علاوه بر درگاه زرين پال به سايت اضافه خواهد شد.
-
تعداد تشکر ها ازamiri113 به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2010 15:23
# ADS
-
December 1st, 2010, 00:35
عضو انجمن
پاسخ : ثبت دامين بين المللی به صورت 100 در 100 آنلاين
خدا خیرت بده که بالاخره این صفرها را درست گذاشتید
-
تعداد تشکر ها از khudeman به دلیل پست مفید
-
December 1st, 2010, 00:39
عضو انجمن
-
-
December 15th, 2010, 13:39
عضو انجمن
ثبت دامين به صورت 100% آنلاين و به نام مشتری و در پنل مشتری، همچنان ادامه داره.
-
-
December 16th, 2010, 00:06
عضو انجمن
خدماتی که از امروز در مجموعه ايران هويز ارائه خواهند شد:
هاست ويندوز نامحدود، هاست لينوکس نامحدود، هاست ايميل، 4 سرويس مختلف ssl و سرويس سايت ساز خاص ريسلر کلاب
تمامی سرويس های بالا با پشتيبانی شرکت دايرکتی ارائه ميشوند و ايران هويز به عنوان نماينده اين شرکت محصولات فوق را با قيمت مناسب در ايران ارائه ميدهد.
ساير محصولات فوق به صورت آنلاين به فروش رسيده و به صورت آنلاين به مشتری تحويل داده ميشوند.
-
تعداد تشکر ها از amiri113 به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2010, 18:41

نوشته اصلی توسط
amiri113
خدماتی که از امروز در مجموعه ايران هويز ارائه خواهند شد:
هاست ويندوز نامحدود، هاست لينوکس نامحدود، هاست ايميل، 4 سرويس مختلف ssl و سرويس سايت ساز خاص ريسلر کلاب
تمامی سرويس های بالا با پشتيبانی شرکت دايرکتی ارائه ميشوند و ايران هويز به عنوان نماينده اين شرکت محصولات فوق را با قيمت مناسب در ايران ارائه ميدهد.
ساير محصولات فوق به صورت آنلاين به فروش رسيده و به صورت آنلاين به مشتری تحويل داده ميشوند.
شما مطمئنيد كه پشتيباني هاست رو براي مشتريان ريسلر خود دايركت آي بر عهده مي گيرد؟
چون من خودم يك مدت ريسلري دايركت آي داشتم. ولي اين چيزي كه شما مي فرمائيد رو نديدم.
چيزي كه من ديدم اين بود كه پشتيباني مشتريان ريسلر با خود ريسلر بود. اصلا مشتري به صفحه ي پشتيباني دسترسي نداره. يعني نه از وجود اين صفحه خبر دار ميشه نه مي تونه لاگين كنه!
اما پشتيباني ريسلر با دايركت آي بود.
-
-
December 16th, 2010, 18:46
عضو انجمن
بله!
ازونجايي که مشتری روی سرور های خود دايرکتی قرار ميگيره پس پشتيبانی هم با خودشون هستش :دی
اگر قرار بود پشتيبانی با ما باشه بايد دسترسی سرور خودشون رو به ما ميدادند تا ما بتونيم مشتری رو پشتيبانی کنيم. به نظر شما ميدن :دی ؟
-
-
December 16th, 2010, 18:54

نوشته اصلی توسط
amiri113
بله!
ازونجايي که مشتری روی سرور های خود دايرکتی قرار ميگيره پس پشتيبانی هم با خودشون هستش :دی
اگر قرار بود پشتيبانی با ما باشه بايد دسترسی سرور خودشون رو به ما ميدادند تا ما بتونيم مشتری رو پشتيبانی کنيم. به نظر شما ميدن :دی ؟
بله اين حرف شما درسته كه اگر قرار بود پشتيبانی با ما باشه بايد دسترسی سرور خودشون رو به ما ميدادند.
ولي متاسفانه با اين وجود پشتيباني مشتري با ريسلره!!
براي اينكه مطمئن بشيد از پنل Customer لاگين كنيد و روي Request Support كليك كنيد تا ببينيد چه مي شود!

بعد از پنل خودتان (پنل ريسلري) هم همين كار رو تكرار كنيد تا تفاوت را احساس كنيد!
-
-
December 16th, 2010, 19:09
عضو انجمن
سلام
من می خوام نمایندگی بگیرم - باید چطوری پنل رو شارژ کنم ؟
حداقل شارژ چقدر هست ؟
لطفا توضیح بدین
-
-
December 16th, 2010, 19:13
عضو انجمن
شايد زمانی که شما هاست داشته باشيد تو سفارش هاتون اين دسترسی رو داشته باشيد.
ببينيد ما هم تا حالا اين سرويس رو نداشتيم ولی در قاعده و قانون کار مشخص هستش :دی اگر قرار باشه ما پشتيبانی بديم بايد دسترسی سرور داشته باشيم.
خود دايرکتی که اين سرويس رو ميفروشه فکر همه جاش رو هم ميکنه. شما تا خالا هاست داشتيد از دايرکتی ؟ (ما که خودمون نداشتيم)
ولی برای مثال زمانی که ssl ميگيريم دقيقا با فروشنده اصلی که شرکت thawte بوده طرف شديم نه با خود ريسلر کلاب!
با تشکر
علی امیری
---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------
نکته ديگه اينکه از سايت iranwhois.net شما ميتونيد به عنوان ساب ريسلر عضو بشيد.
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------

نوشته اصلی توسط
reza115
سلام
من می خوام نمایندگی بگیرم - باید چطوری پنل رو شارژ کنم ؟
حداقل شارژ چقدر هست ؟
لطفا توضیح بدین
برای عضويت به عنوان ريسلر بايد از سايت iranwhois.net اقدام کنيد.
شارژ پنل هم حداقل 9500 تومان هستش و شارژ هم تنها از طريق درگاه آنلاين زرين پال ممکن هستش.
با تشکر
علی امیری
-
-
December 16th, 2010, 19:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amiri113
برای عضويت به عنوان ريسلر بايد از سايت iranwhois.net اقدام کنيد.
شارژ پنل هم حداقل 9500 تومان هستش و شارژ هم تنها از طريق درگاه آنلاين زرين پال ممکن هستش.
با تشکر
علی امیری
من از همون لینک عضو شدم
حالا زرین پال کجا هست ؟
من میخام فعلا 10100 تومان برای یه دومین شارژ کنم،مشکلی که نیست ؟
-