نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 67

موضوع: ثبت دامين بين المللی به صورت 100 در 100 آنلاين

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن amiri113 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,315
    تشکر تشکر شده 
    1,642
    تشکر شده در
    853 پست

پیش فرض پاسخ : ثبت دامين بين المللی به صورت 100 در 100 آنلاين

شايد زمانی که شما هاست داشته باشيد تو سفارش هاتون اين دسترسی رو داشته باشيد.
    ببينيد ما هم تا حالا اين سرويس رو نداشتيم ولی در قاعده و قانون کار مشخص هستش :دی اگر قرار باشه ما پشتيبانی بديم بايد دسترسی سرور داشته باشيم.
    خود دايرکتی که اين سرويس رو ميفروشه فکر همه جاش رو هم ميکنه. شما تا خالا هاست داشتيد از دايرکتی ؟ (ما که خودمون نداشتيم)
    ولی برای مثال زمانی که ssl ميگيريم دقيقا با فروشنده اصلی که شرکت thawte بوده طرف شديم نه با خود ريسلر کلاب!

با تشکر
    علی امیری

---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------

نکته ديگه اينکه از سايت iranwhois.net شما ميتونيد به عنوان ساب ريسلر عضو بشيد.

---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط reza115 نمایش پست ها
    سلام
    من می خوام نمایندگی بگیرم - باید چطوری پنل رو شارژ کنم ؟
    حداقل شارژ چقدر هست ؟

لطفا توضیح بدین
    برای عضويت به عنوان ريسلر بايد از سايت iranwhois.net اقدام کنيد.
    شارژ پنل هم حداقل 9500 تومان هستش و شارژ هم تنها از طريق درگاه آنلاين زرين پال ممکن هستش.

با تشکر
    علی امیری
    تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
    مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601

عضو انجمن reza115 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    201
    تشکر تشکر شده 
    1,175
    تشکر شده در
    833 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط amiri113 نمایش پست ها
    برای عضويت به عنوان ريسلر بايد از سايت iranwhois.net اقدام کنيد.
    شارژ پنل هم حداقل 9500 تومان هستش و شارژ هم تنها از طريق درگاه آنلاين زرين پال ممکن هستش.

با تشکر
    علی امیری
    من از همون لینک عضو شدم
    حالا زرین پال کجا هست ؟
    من میخام فعلا 10100 تومان برای یه دومین شارژ کنم،مشکلی که نیست ؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

شايد زمانی که شما هاست داشته باشيد تو سفارش هاتون اين دسترسی رو داشته باشيد.
    ببينيد ما هم تا حالا اين سرويس رو نداشتيم ولی در قاعده و قانون کار مشخص هستش :دی اگر قرار باشه ما پشتيبانی بديم بايد دسترسی سرور داشته باشيم.
    خود دايرکتی که اين سرويس رو ميفروشه فکر همه جاش رو هم ميکنه. شما تا خالا هاست داشتيد از دايرکتی ؟ (ما که خودمون نداشتيم)
    ولی برای مثال زمانی که ssl ميگيريم دقيقا با فروشنده اصلی که شرکت thawte بوده طرف شديم نه با خود ريسلر کلاب!
    اتفاقا همين پنل مشتري اي كه باهاش لاگين كردم و اسكرين شات ازش گرفتم هم هاست داشت هم دامين!

منم خيلي دلم مي خواد پشتيباني هاست مشتريان با خود دايركت آي باشه. اصلا به قول شما غيرمنطقيه كه وقتي ريسلر به سرور دسترسي نداره پشتيباني رو به اونها محول مي كنن و منم با حرف شما كاملا موافقم. ولي چه كنيم كه اينطوري نيست ...

عضو انجمن amiri113 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,315
    تشکر تشکر شده 
    1,642
    تشکر شده در
    853 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط reza115 نمایش پست ها
    من از همون لینک عضو شدم
    حالا زرین پال کجا هست ؟
    من میخام فعلا 10100 تومان برای یه دومین شارژ کنم،مشکلی که نیست ؟
    شما زمانی که سفارش ميديد ميتونيد سفارشتون رو از طريق درگاه زرين پال پرداخت کنيد.
    قکر ميکنم از قسمت my billing > add found هم ميتونيد افزايش اعتبار بديد.

نقل قول نوشته اصلی توسط Dancer نمایش پست ها
    اتفاقا همين پنل مشتري اي كه باهاش لاگين كردم و اسكرين شات ازش گرفتم هم هاست داشت هم دامين!

منم خيلي دلم مي خواد پشتيباني هاست مشتريان با خود دايركت آي باشه. اصلا به قول شما غيرمنطقيه كه وقتي ريسلر به سرور دسترسي نداره پشتيباني رو به اونها محول مي كنن و منم با حرف شما كاملا موافقم. ولي چه كنيم كه اينطوري نيست ...
    نميدونم اگر شما تست کرديد که حتما حق با شما هستش.
    البته يک موضوع رو در نظر بگيريد که يک موقه مشتری از پشتيبانی توقع داره که cms اش رو براش نصب کنه، مشکل اسکريپتش رو دربياره و ازين کارا که اينو هيچ شرکت معتبری انجام نميده. خود دايرکتی که انجام نميده 100% اين کارا رو! ما هم انجام نميديم.
    کلا هم بگم که در مورد اين سرويس ها ما پشتيبانی نميديم و اگر دايرکتی پشتيبانی ميده نوش جان مشتری اگر نميده هم ما مسئول نيستيم. وظيفه ما در زمينه پشتيبانی تنها ثبت سفارش، پرداخت سفارش و تضمين اين موضوع که سفارش به مشتری تحويل داده ميشه هستش.

با تشکر
    علی امیری

---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط Dancer نمایش پست ها
    فکر ميکنم داخل پنل cpanel و plesk اشون بخشی برای پشتيبانی وجود داره.
    تو پنل دموشون که چنين امکانی در قسمت help با عنوان Contact Customer Support داره.
    اين هم لينک پنل دمو cpanel: http://www.iranwhois.com/content.php...emo&type=lhbus
    تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
    مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

فکر ميکنم داخل پنل cpanel و plesk اشون بخشی برای پشتيبانی وجود داره.
    تو پنل دموشون که چنين امکانی در قسمت help با عنوان Contact Customer Support داره.
    اين هم لينک پنل دمو cpanel: http://www.iranwhois.com/content.php...emo&type=lhbus
    چون شما گفتيد كنجكاو شدم و رفتم داخل Cpanel مشتري و اين چيزي كه گفتيد رو الان نگاه كردم و ديدم كه در قسمت Email، ايميل آدرس ريسلر نوشته شده است!

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)