نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 37

موضوع: بازگشت پول - Money Back در چه صورت ؟؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن srashedian آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    105
    تشکر تشکر شده 
    335
    تشکر شده در
    197 پست

پیش فرض پاسخ : بازگشت پول - Money Back در چه صورت ؟؟

سلام

من به عنوان مشتری ای که نزدیک به 30 وی پی اس داشته (از شرکت های ایرانی و خارجی) این شکل پس دادن وجه رو معقول میبینم:
    1- زمان بازگشت وجه بین 3 تا 5 روز
    2- به شرطی که مشتری دلیل قابل قبولی داشت بازگشت وجه رو انجام بدید (البته همه ی دلیل هارو برای خودتون غیرقابل قبول ندونید که مشتری هیچ راهی نداشته باشه، منطقی باشید و خودتون رو جای مشتری بذارید)
    3- در صورتی که در این مدت استفاده از سرویس معمول و معقول بوده، کل هزینه برگشت داده بشه (خوب دلیلش اینه که شخص نتونسته استفاده ی مورد نظرش رو داشته باشه) اما اگر استفاده از حد معمول و استاندارد اون مدت زمان بیشتر هست، مطابق نرخ افزایش و کاهش کانفیگ سرویس ها موارد مصرفی رو از هزینه اش کم کنید و بقیه رو برگردونید...

البته من روش های دیگه ای رو هم دیدم، به عنوان مثال بعضی از شرکت ها هر زمانی که مشتری بخواد، در صورتی که استفاده اش از سرویس در حد معمول بوده باشه، هزینه ی اون روزهای استفاده شده رو به صورت روزشمار حساب میکنن و بقیه ی پول رو برگشت میدن... یا یه شرکت دیگه بود که 24 ساعت مهلت پرداخت وجه میداد (اگر اشتباه نکنم BestVPS) که من خودم ازشون سرویس گرفتم و 24 ساعت بعد پرداخت کردم، اینطوری مشتری 24 ساعت فرصت داره که خودش عملا سرویس رو آزمایش کنه و اگر به دردش نمیخوره هزینه اش رو پرداخت نکنه...

2. تعداد تشکر ها از srashedian به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)