بستگی به قوانین از پیش تعیین شده داره
خیلی از شرکت ها درصورت عدم مشکل هم برگشت میدن
من خودم به شخصه به همه ميگم تا 3 روز اگر هر مشكلي داشتيد (( قانع كننده هزينه را برگشت ميدم ))
من اگه بودم هزینه رو بهش نمی دادم ، سرویس اش رو هم فطع می کردم.
شما ديگه خيلي داريد خشن برخورد ميكنيد
بله دقيقا اين بستگی به شرايط و قوانين خودتون داره.
خيلی ها بازگشت وجه ندارن. خيلی ها هم مينويسن بازگشت وجه تا 30 روز بدون قيد و شرط!
اميري جان خوب يك چيزي اين وسط هست
يعني يك عرف ثابت و درست نداره اين ؟؟
مشتري هر زمان كه آمد گفت من ناراضي ام بايد هزينه را تمام و كمال بهش پس بديم ؟؟
مثلاً اين مشتري گرامي ما كه شايد تاپيك را هم ببينه تو 4 روز كلي پهناي باند مصرف كرده بود و .... ما نبايد هزينه اي از ايشون و امثال اون بگيريم براي مصرف اين مدت ؟؟
درسته هميشه ميگيم كه :
هميشه حق با مشتري هست ولي تا چه حد ؟؟
اين نمونه براي هاستينگ بود و نهايتاً وقتي كه براي تحويل اين پنل بهشون صرف كرديم زياد نيست

اما براي سرورهاي مجازي چي ؟؟
كلي وقت بزاريم كه آماده كنيم و كانفيگ كنيم بعد طرف بياد و بعد از چند روز بگه كه نه و نمي خواد
ناراضي هست و هزار و يك دليل ديگه مياره كه هزينه را پس بگيره
به قول بهرام كه ميگه براي هركاري كه انجام ميديد و زحمتي كه ميكشيد هزينه را بگيريد حقتون هست
اول اينكه باز گشت وجه در سرور مجازي كار درستي هست و آيا اين كار را همه انجام ميدن ؟؟
دوم اينكه حالا اگر ما بيايم و هزينه را كامل پس بديم پس زحماتي كه كشيديم چي ؟؟

---------- Post added at 06:18 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------

من تجربه خودم رو می گم ، بع جز ادمین سایت های دانلود و موزیک و فیلم ، اکثر کاربرها واقعا بدون مشکل هستند ، اما با افراد دانلودی که کار کنید هر چه قدر بهشون خدمات بدی اخر دبه می کنند ، برای همین تا حد امکان سعی می کنیم به این طور سایت ها هاست ندیم. واقعا مایه اعصاب خوردی هستند.
درسته
اصولاً كساني كه هاست حجيم ميگيرن براي راپيد يا هاست با فضاي خيلي كم اون هم ماهيانه
طرف اومده ميگه 100 مگ هاست ميخوام يك ماهه
ميگم آقا 100 مگ ارزش ساليانه نداره بعد شما ماهيانه ميخواد ؟؟
هرطور شد ما رو راضي كرد و گرفت
بعد از 2 روز كه فكر كنم اسكريپت نوشته بود يا چيزي ميخواست تست كنه گفت همون چند هزار تومان را به حسابم واريز كنيد
نمي دونم واقعاً بعضي ها با خودشون چي فكر ميكنن