نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: نظر شما درباره فروم گیم سازان

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    566
    تشکر تشکر شده 
    1,153
    تشکر شده در
    790 پست

پیش فرض پاسخ : نظر شما درباره فروم گیم سازان

نقل قول نوشته اصلی توسط live نمایش پست ها
    سلام ، هزینه داشت که البته حسن هم داشت ، خیلی چیزا یادگرفتم ، لینوکس ، برنامه نویسیهای مختلف ، تجربه سرو کله زدن با افراد مختلف ، کرکرها ، حملات اینترنتی ، آشنایی با شبکه ... هر پیامدی یک هزینه ای داشت و پشت هر هزینه ای بدست آوردن تجربه
    ممنون از نظرتون
    بله عزیز بنده هم دقیقا مثل خود شما از همین وب مستری خیلی چیزها بلد شدم . حتی برنامه نویسی که الان دارم کار میکنم

ولی خب اگر 7 8 سال پیش این روزهام رو میدیدم اطمینان داشتم از همون موقع یه رشته رو دنبال میکردم حتی همین برنامه نویسی و الان 7 8 سال بود که برنامه نویسی میکردم و تجربه ی چندین ساله داشتم

ولی خب باز هم خوبه راضیم که لااقل 100 درصد وقتم نابود نشد توی این سال ها و یه سر رشته ای دارم الان

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    517
    تشکر تشکر شده 
    284
    تشکر شده در
    232 پست

پیش فرض پاسخ : نظر شما درباره فروم گیم سازان

نقل قول نوشته اصلی توسط hoka نمایش پست ها
    بله عزیز بنده هم دقیقا مثل خود شما از همین وب مستری خیلی چیزها بلد شدم . حتی برنامه نویسی که الان دارم کار میکنم

ولی خب اگر 7 8 سال پیش این روزهام رو میدیدم اطمینان داشتم از همون موقع یه رشته رو دنبال میکردم حتی همین برنامه نویسی و الان 7 8 سال بود که برنامه نویسی میکردم و تجربه ی چندین ساله داشتم

ولی خب باز هم خوبه راضیم که لااقل 100 درصد وقتم نابود نشد توی این سال ها و یه سر رشته ای دارم الان
    سلام ، بله درسته ، اگر من سمت گیم سرور نمیومدم هیچ کدوم از اینارو نمیدونستم ، بخاطر همین الان پشیمون نیستم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)