نقل قول نوشته اصلی توسط sarac110 نمایش پست ها
وای خدا اینقدر بدم میاد از جماعتی که دنبال یک بهانه هستند وبه هر طریق مردم را نادان و احمق جساب کنند .
ببخشید من نمی دونم چی هست ولی خریدار شما حرف منظقی می زند اگر در برنامه ای را در تاریخ مشخص ارایه می دهید و امکانات می نویسید باید همان امکانات درست و کامل کار کند
اگر نیاز اپدیت و مشکلی است خب اعلام کنید اول این برای جند سال قبل است و فلان قسمت اپدیت می خواهد و باید هزینه بدهید

1 ماه پیش یک گروهی یک دو تا بنده خدا از muad سورسی گرفتند برای تبلیغات خودکار در تلگرام و نسخه ای از تلگرام را ظاهرا دستکاری کردنند که لیست گروه می دهید خودکار وارد کروه ها میشود و بعد زمان می دهید خودکار ارسال می کند
یکی از اینها تمام عکسو فیلم و صحبت و معرفی شخصی که مهندس معرفی کرده فکر کنم درویشی نام همه را جمع کرده بود
نرم افزار را می خرد و لیست گروه می ده تا وارد گروه ها بشود بعد 4 دقیقه شماره اش دلت میشه
بر می گرده اینطرف می خواد گروه های تبلیغ کنه باز شماره اش دلت میشه
یک لیست 30 شماره دلت شده که خریده بود را گروه گذاشت که همش در یک روز دلت شده
بر گشته بعد 1- دقیقه به فروشنده گفته اقا این جیه اینکه برا من معرفی کردی نیست
یارو با کمال پر رویی نوشته سیسات تلگرام فرق کرده و شماره ها را دلت می کند و باید روزی یک بار فقط تبلیغ کنی و گروه ها را خودت تک تک عضو بشی و این حرف ها

تفلی از حرض داشت گریه می کرد و اخرش فروشنده بلاک اش کرده
بنده خدا خیاطی خونه کار می کرد و می دوخت برای تبلیغ نرم افزار را خریده بود
این موضوع را دیدم ان داستان یادم افتاد و باهاش دوست هم شدم و الان یک ساله ازش گذشته هر بار نفرینش می کند .
حرف من اینه بخدا این کار ها عاقبت نداره هر جی هست حق الناس روشه که خود خدا هم در این مورد کاری نمی تونه بکنه
نکنید این کار ها را _ هزار تومان هزار تومان جمع می کنند و میان یک چیزی می خرند بعد 1000 تا متمم و بهانه و کار می کندو مشکل شما است و اپدیت می خواهد و ...
خب اقا اینو اول بگو ، بگو اول این اپدیت می خواهد باید هزینه کنی و اینکه می نویسید و معرفی می کنید را در هنگام تحویل هم همین طور به مشتری بدهید .
ئقتی شیره یک نرم افزار را می کشند و کارشون راه می افته و میندازند آت اشغال هاشو برای فروش . با هزار بهانه فنی و غیر فنی هم توجیح می کنند و کاربر عادی با توجه به توضیحات شما خرید می کند و جه بدونه این جه مشکلی دارد . سحبت این سورس نیست و صحبت کلی که انجه نوشتید همونو سالم بدید دست مردم ،بخدا پول یک روزه می ره و اخرو عاقبت نداره این کارا.
اول از همه سلام خدمت شما
نمیدونم مولتی یوزر هستید یا هرچیز دیگه ای به صورت کاملا خلاصه جواب میدم چون کل صحبت های شما مربوط به چیز دیگه ای بود....

در زمان خرید به خریدار جزئیات کامل داده شده بود و با اگاهی خریداری کردند و بار ها بار ها بهشون توضیح داده شد...

ایشون فکر کرده بودن اگر بیان توی این انجمن هوار هوار کنند میتونند بیشتر از چیزی که خریداری کردن گیرشون بیاد، که خب اینجوری هم نشد ما دقیقا همون سورسی که ایشان دادیم تو تاپیک جزئیاتش ذکر کرده بودیم و قبل از خرید نیز توضیحات کاملی هم بهشون دادیم و حتی گفته شد اپدیت و تغییرات شامل هزینه است..
حالا ایشون تو خرید دقت نکرده یا خواسته زرنگ بازی در بیاره بحثش جداست...