من در مورد این سورس ندیم نظری نمی توانم بدهم
ولی مشخصه ایرادی دارد و در خرید اعلام نشده
این داستان جند ماه پیش برای بنده خدایی که بعد ها با هاش دوست شدم را یادم انداخت
یک نرم افزاری شخصی اگر اشتباه نکنم درویشی بیرون داد که تلگرام را دستکاری کرده بود و میشد به نرم افزا صد ها لینک داد و به ادعای سازنده که جالب هم فیلم گذاشته بودو هم راهنمای تاکید کرده بود در هر دو سه دقیقه نرم افزار وار گروهای که بهش دادی می شد و و در مرجله دوم طبق فیلمی در هنگام فروش گذاشته بودو راهنمای تنظیم می کنید هر 5 و شش دقیقه خودکار نرم افزار تبلیغ می کنه گروها
این فیلم و نوشته و عکس را همین بنده خدایی که ازش نرم افزار را با توجه به مشخصاتی که در سایتش گذاشته بود جمع کرده و در گروهی صحبت شد جند تایی بیرون داد و خود منم هم دیدم که سازنده در فیلم و توضیحات سایتش هم قبل خرید مشخصات نرم اقزارش را داده
میاد خرید می کنه و همان 10 دقیقه اول ده تا شماره اش دلت میشه و بر می گرده بعد ده دقیقه پیام می ده این جیه به من دادی و مگر قبل خرید صحبت نکردیم و فیلم و ... دادی نگاه کردم و طبق ان خرید کردم ؟ یارو بر می گرده می گه سیساست تلگرام فرق کرده باید روزی یک دو تا گروه بدی عضو بشه و یک بار در 24 ساعت تبلیغ کنی !!!
جالبه هر کاربر یک ای گرام هم نصب کنه راحت می تونه روزی 30 تا گروه عضو بشه و راحت هم می تونه روزی 50 ارسال کند و موبگرام و... ولی دلت نشه . نرم اقزار گرفته که در ده دقیقه جندین شماره اش دلت میشه و روزی هم فقط یک بار باید تنظیم کنی بفرسته . خنده دار نیست ؟؟
بعد ده دقیقه گفته پول منو پس بده می گه نصف اش را می تونم بدم نرم افزار کار می کند :^o مشکلی ندارد و در واقع درست می گفته کار می کندو مشکلی ندارد ولی نرم افزاری که هر دو دقیقه وارد گروه میشد و هر 5 دقیقه باید میفرستاد الان باید روزی دو گروه عضو بشه و ض بار هم بفرسته . خخخخ
جوابش هم سیاست تلگرام فرق کرده !!
بنده خدا از حرض اش گریه اش گرفت . بلاک اش کرده بود .
این موضع منو یاد داستان انداخت که شیره نرم افزار را میکشندو می دونند یک مشکلی دارد و دیکه کار نمی کند میندازنند برای فروش . بهانه های و هزار یک متمم میارودن و که خریدار را قانع کنند . در واقه 100 درصد ودشان هم می دانند پولی گه گرفتند حرام و حرام و حرام است و خود خدا هم در حقالناس کاری نمی تونه بکند
نکنید این کار ها را . پولی که می گیرید یک روزه می ره ولی الان یک سال از ان ماجرا گذشته و حال و روز اون بنده خدا ده - هزار تومان - هزار تومان از خیاطی جمع کرده بود داده برای تبلیغ جنس های که میدوزد تو تلگرام گی میاد این طور بالا می کشد . بخدا عاقبت ندارد. انجیزی که هست نهان و اشکار و در فروش بگین و اپدیت می خواد ؟ بگین . مشکلی در حایی دارد بگین
بدتر انقسمت که کار نمی کند را هم در مشخصات نرم اقزار می نویسید . بعد پول که امد به حسابتان و شروع میشه هزار و یک بهانه بی خود. که کی می فهمید و کی و کجا عاقبت کار خود را می بینند تعدادی خدا عالم است .