-
December 25th, 2017, 18:38
فروش سوریس حرفه ای تلگرام غیر رسمی + پنل مدیریت با امکانات خاص !
سلام خدمت شما
امروز بعد از مدتی تصمیم گرفتم برای یکی از پروژه های قبلیم تاپیک فروش بزنم همانگونه که از عنوان معلومه این سورس مربوط به تلگرام غیر رسمی هست ( تلگرام با امکانات بیشتر) که بیشتر شما نمونه های اون رو در مارکت های ایرانی دیدین مثل موبوگرام ، لیمو گرام ، تلگرام نارنجی و ده ها نمونه دیگه که به دلیل بالا بودن کاربران تلگرام همشون موفق بودن و هستن ...
برخی از امکانات فایل apk ( یا همان تلگرام ) :
تماس صوتی (پرطرفدار)
- حالت روح (فعال و قابل استفاده )
- مخفی کردن وضعیت درحال تایپ
- مخفی کردن تیک دوم
- مخفی کردن و رمز گذاشتن روی چت ها
- قابلیت کپی کردن بخشی از متن
- بازگشت به گروه حذف شده
- قابلیت عملیات چندگانه گفتگو
- قابلیت همه پیام ها خوانده شود
- قابلیت تغییر مکان تب ها به بالا و یا حذف آن به شکلی جدید
- قابلیت پاک کردن فایل های موقت و افزایش سرعت
- قابلیت گرفتن تاییدیه از شما قبل از ارسال استیکر یا پیام صوتی
- قابلیت قفل گذاری روی تلگرام خود
- مخفی کردن شماره تلفن ها
- حذف پیام دو طرفه
- دارای ایدی یاب و دوست یابی
- دارای تقویم
- نمایش اعضای کانال
- کشیدن و پاسخ دادن دو طرفه
- نمایش افراد آنلاین
- دارای فونت های زیبا
- قابلیت رفتن به اولین پیام
- لیست مخفی
- قابلیت نشانه گذاری پیام های خصوصی
- فوروارد چندگانه
- فوروارد بدون نقل قول
- مخاطبین خاص
- تم های زیبا و متنوع
- تفکیک و مرتب سازی کانال ها و گروه ها و ربات ها و..
- رنگ بندی نامحدود
- و ...
قابلیت های پنل ادمین نیز که به زبان php نوشته شده :
- sdk اختصاصی برای دریافت برخی از اطلاعات کاربر مانند : ورژن اندروید ، مدل گوشی ، شماره تلفن ، وضعیت انلاین و یا افلاین بودن
- امار کاملا دقیق از فعالیت ها و تعداد افراد انلاین و یوزر های نصب کننده
- قابلیت ارسال پوش نوتیفکشن
- قابلیت ارسال نوتیفکشن
- قابلیت عضویت اجباری در کانال
- اضافه کردن مدیر
- دسته بندی های متعدد
- ارسال اپدیت از طریق پنل
- نمایش کاربرانی که از اخرین ورژن استفاده میکنند
- امکان جلوگیری از خروج یوزر بعد از جویین اجباری در کانال
- و چند امکان جزعی دیگر ...
سورس به صورت کاملا متن باز میباشد و هیچ گونه کدشدگی در ان وجود ندارد...
برای راحتی کار شما از سیستم نوتیفکشن پوشه و سیستم گوگل فایربیس ( پیشنهادی ) استفاده شده که به راحتی میتوانید طبق نیازتون از ان ها استفاده کنید...
قیمت سورس های مشابه در وب سایت ها بین 1/100 الی 1/700 میلیون تومان میباشد ( میتوانید جستجو کنید ) که با تخفیف ویژه فقط به قیمت 700 هزار تومان فقط به 2 نفر فروخته میشود! ( همراه با راهنمایی های لازم در صورتی که سوالی در زمان خروجی گرفتن داشتین )
برای خرید میتوانید با اطلاعات درج شده در امضا تماس بگیرید...
با آرزوی موفقت برای شما
-
تعداد تشکر ها ازMr.Pouria به دلیل پست مفید
-
December 25th, 2017 18:38
# ADS
-
February 5th, 2018, 23:20
پاسخ : فروش سوریس حرفه ای تلگرام غیر رسمی + پنل مدیریت با امکانات خاص !

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
مجدد خدمتتان اعلام میشود اگر شما نتونستین به درستی اجرا بگیرید دلیل بر مشکل داشتن سورس نمیباشد چندین بار به شما گفته شد اگر مشکل دارد لاگ ارسال کنید تا راهنمایی کنیمتون اما شما هیچ گونه فایلی برای ما ارسال نکردید .
همچنان به صورت کاملا واضح اعلام میکنم سورس کاملا سالم و بدون مشکل میباشد .
پ.ن : در صورت ادامه بحث پاسخی به صحبت های شما ارسال نمیگردد ...
پررویی هم حدی داره
جناب لیست ۱۲ موردی خدمتتون با جزئیات ارسال شد و درخواست رفع مشکلات فوق هم داده شد ولی شما هیچ پاسخ منطقی ندادید!
وقتی سورس سالم باشه بنده مثل شما مشکل ندارم که بیخودی برای نگه داشتن چیزی که طرف مقابل رصایتی تداره تلاش کنم.اگر سورستون ارزش داشت ارزش اینهمه بحث روونداشت
شما لیست امکانات رو گذاشتی توی تایپک فروش براساس همان موارد مشکلات سورس استخراج و با جزئیات تمام ارسال شده و منتظر رفع هرچه سریعتر توسط شما هستیم.
بدون هیجگونه هزینه ای باید صورت بگیرد چون برنامه برمبنای لیست امکانات تایپک خریداری شده و تحویل سورسی بجز این تخلف محسوب می شود.
بازهم میگم سورس امکاناتی که در تایپک ذکر شده رو نداره و شما با پاسخ های عیر منطقی سعی در قانع کردن خودتون دارید.
بنده هیچ رضایتی درقبال هزینه دریافتی برای سورس فوق ندارم.
و درخواست عودت وجه دارم.
-
-
February 6th, 2018, 17:54
منتظر رفع مواردی که گفته شد از طرف شما هستیم.
سورس بطور کامل امکانات گفته شده توسط شما رو نداره . اگر داره و ما بلدنیستیم خروجی بگیریم یک خروجی خودتون بگیرید ارسال کنید اگر حق با شما بود بنده جبران خسارت میکنم.
-
-
February 7th, 2018, 00:55

نوشته اصلی توسط
androidgsm
منتظر رفع مواردی که گفته شد از طرف شما هستیم.
سورس بطور کامل امکانات گفته شده توسط شما رو نداره . اگر داره و ما بلدنیستیم خروجی بگیریم یک خروجی خودتون بگیرید ارسال کنید اگر حق با شما بود بنده جبران خسارت میکنم.
دوست عزیز
اینجور جماعت رو باید ادب کرد.
سورس رو به 10 نفر با قیمت یک دهم بفروشی هم به پولت میرسی هم اون شخصی که ار اعتماد شما استفاده میکنه ادب میشه.
البته من جای شما بودم قبلا یه همچین موردی بود کلشو آپ کردم همه جا هم جار زدم ملت اومدم همه دانلود کردن.
-
-
February 7th, 2018, 08:24

نوشته اصلی توسط
vistaix
دوست عزیز
اینجور جماعت رو باید ادب کرد.
سورس رو به 10 نفر با قیمت یک دهم بفروشی هم به پولت میرسی هم اون شخصی که ار اعتماد شما استفاده میکنه ادب میشه.
البته من جای شما بودم قبلا یه همچین موردی بود کلشو آپ کردم همه جا هم جار زدم ملت اومدم همه دانلود کردن.
والا سورس ارزشی نداره که بخوام بفروشم هم از لحاظ انسانی درست نیست هم نمیتونم بخاطر جبران خسارت خودم به چن نفر دیگه خسارت بزنم.
من بهشون چن تا پیشنهاد دادم ولی غرورشون اجازه قبول کردن نداد منم مجبورم از روش دیگه ای که نیازه اقدام کنم که از هرگونه شکایتی سریعتر جواب میده بقیه اش رو خدامیدونه
-
-
July 4th, 2018, 14:33

نوشته اصلی توسط
mr.pouria
همچنان خدمت شما اعلام میکنیم که سورس دارای کامل و بدون هیچ گونه ایرادی میباشد ( بجز منشی)
مواردی که شما بیان کردین نیاز مند بروز رسانی سورس میباشد و با توجه به اینکه هزینه دریافتی و فقط و فقط جهت ارائه سورس میباشد هیچ گونه پشتیبانی و اپدیتی ارائه نمیگردد.
در صورت نیاز به آپدیت و پشتیبانی جهت رفع ایرادات کار شما باید هزینه مربوط به ان نیز پرداخت گردد
ورژن سورس همان گونه که نیز گفته شد خدمت شما چون پروژه برای پارسال میباشلد با همان ورژن نوشلته شده و فقط مشتریانی که درخواست سفارشی سازی داده اند براشون آپدیت گردیده...
* طبق قوانین فروش محصولات دانلودی، محصولات دانلودی شامل گارانتی بازگشت وجه نمیگردد تنها در صورتی وجه بازگشت داده میشود که سورس و یا محصول خریداری شده غیر واقعی و یا خراب باشد.
همچنین تهدیدات تلگرامی شما نیز ذخیره گردیده و در صورت لزوم خدمت مقامات مربوطه ارائه میگردد...
مجدد برای شما آرزوی موفقیت میکنیم.
من در مورد این سورس ندیم نظری نمی توانم بدهم
ولی مشخصه ایرادی دارد و در خرید اعلام نشده
این داستان جند ماه پیش برای بنده خدایی که بعد ها با هاش دوست شدم را یادم انداخت
یک نرم افزاری شخصی اگر اشتباه نکنم درویشی بیرون داد که تلگرام را دستکاری کرده بود و میشد به نرم افزا صد ها لینک داد و به ادعای سازنده که جالب هم فیلم گذاشته بودو هم راهنمای تاکید کرده بود در هر دو سه دقیقه نرم افزار وار گروهای که بهش دادی می شد و و در مرجله دوم طبق فیلمی در هنگام فروش گذاشته بودو راهنمای تنظیم می کنید هر 5 و شش دقیقه خودکار نرم افزار تبلیغ می کنه گروها
این فیلم و نوشته و عکس را همین بنده خدایی که ازش نرم افزار را با توجه به مشخصاتی که در سایتش گذاشته بود جمع کرده و در گروهی صحبت شد جند تایی بیرون داد و خود منم هم دیدم که سازنده در فیلم و توضیحات سایتش هم قبل خرید مشخصات نرم اقزارش را داده
میاد خرید می کنه و همان 10 دقیقه اول ده تا شماره اش دلت میشه و بر می گرده بعد ده دقیقه پیام می ده این جیه به من دادی و مگر قبل خرید صحبت نکردیم و فیلم و ... دادی نگاه کردم و طبق ان خرید کردم ؟ یارو بر می گرده می گه سیساست تلگرام فرق کرده باید روزی یک دو تا گروه بدی عضو بشه و یک بار در 24 ساعت تبلیغ کنی !!!
جالبه هر کاربر یک ای گرام هم نصب کنه راحت می تونه روزی 30 تا گروه عضو بشه و راحت هم می تونه روزی 50 ارسال کند و موبگرام و... ولی دلت نشه . نرم اقزار گرفته که در ده دقیقه جندین شماره اش دلت میشه و روزی هم فقط یک بار باید تنظیم کنی بفرسته . خنده دار نیست ؟؟
بعد ده دقیقه گفته پول منو پس بده می گه نصف اش را می تونم بدم نرم افزار کار می کند :^o مشکلی ندارد و در واقع درست می گفته کار می کندو مشکلی ندارد ولی نرم افزاری که هر دو دقیقه وارد گروه میشد و هر 5 دقیقه باید میفرستاد الان باید روزی دو گروه عضو بشه و ض بار هم بفرسته . خخخخ
جوابش هم سیاست تلگرام فرق کرده !!
بنده خدا از حرض اش گریه اش گرفت . بلاک اش کرده بود .
این موضع منو یاد داستان انداخت که شیره نرم افزار را میکشندو می دونند یک مشکلی دارد و دیکه کار نمی کند میندازنند برای فروش . بهانه های و هزار یک متمم میارودن و که خریدار را قانع کنند . در واقه 100 درصد ودشان هم می دانند پولی گه گرفتند حرام و حرام و حرام است و خود خدا هم در حقالناس کاری نمی تونه بکند
نکنید این کار ها را . پولی که می گیرید یک روزه می ره ولی الان یک سال از ان ماجرا گذشته و حال و روز اون بنده خدا ده - هزار تومان - هزار تومان از خیاطی جمع کرده بود داده برای تبلیغ جنس های که میدوزد تو تلگرام گی میاد این طور بالا می کشد . بخدا عاقبت ندارد. انجیزی که هست نهان و اشکار و در فروش بگین و اپدیت می خواد ؟ بگین . مشکلی در حایی دارد بگین
بدتر انقسمت که کار نمی کند را هم در مشخصات نرم اقزار می نویسید . بعد پول که امد به حسابتان و شروع میشه هزار و یک بهانه بی خود. که کی می فهمید و کی و کجا عاقبت کار خود را می بینند تعدادی خدا عالم است .
ویرایش توسط sarac110 : July 4th, 2018 در ساعت 15:12
-
-
July 4th, 2018, 14:57

نوشته اصلی توسط
sarac110
وای خدا اینقدر بدم میاد از جماعتی که دنبال یک بهانه هستند وبه هر طریق مردم را نادان و احمق جساب کنند .
ببخشید من نمی دونم چی هست ولی خریدار شما حرف منظقی می زند اگر در برنامه ای را در تاریخ مشخص ارایه می دهید و امکانات می نویسید باید همان امکانات درست و کامل کار کند
اگر نیاز اپدیت و مشکلی است خب اعلام کنید اول این برای جند سال قبل است و فلان قسمت اپدیت می خواهد و باید هزینه بدهید
1 ماه پیش یک گروهی یک دو تا بنده خدا از muad سورسی گرفتند برای تبلیغات خودکار در تلگرام و نسخه ای از تلگرام را ظاهرا دستکاری کردنند که لیست گروه می دهید خودکار وارد کروه ها میشود و بعد زمان می دهید خودکار ارسال می کند
یکی از اینها تمام عکسو فیلم و صحبت و معرفی شخصی که مهندس معرفی کرده فکر کنم درویشی نام همه را جمع کرده بود
نرم افزار را می خرد و لیست گروه می ده تا وارد گروه ها بشود بعد 4 دقیقه شماره اش دلت میشه
بر می گرده اینطرف می خواد گروه های تبلیغ کنه باز شماره اش دلت میشه
یک لیست 30 شماره دلت شده که خریده بود را گروه گذاشت که همش در یک روز دلت شده
بر گشته بعد 1- دقیقه به فروشنده گفته اقا این جیه اینکه برا من معرفی کردی نیست
یارو با کمال پر رویی نوشته سیسات تلگرام فرق کرده و شماره ها را دلت می کند و باید روزی یک بار فقط تبلیغ کنی و گروه ها را خودت تک تک عضو بشی و این حرف ها
تفلی از حرض داشت گریه می کرد و اخرش فروشنده بلاک اش کرده
بنده خدا خیاطی خونه کار می کرد و می دوخت برای تبلیغ نرم افزار را خریده بود
این موضوع را دیدم ان داستان یادم افتاد و باهاش دوست هم شدم و الان یک ساله ازش گذشته هر بار نفرینش می کند .
حرف من اینه بخدا این کار ها عاقبت نداره هر جی هست حق الناس روشه که خود خدا هم در این مورد کاری نمی تونه بکنه
نکنید این کار ها را _ هزار تومان هزار تومان جمع می کنند و میان یک چیزی می خرند بعد 1000 تا متمم و بهانه و کار می کندو مشکل شما است و اپدیت می خواهد و ...
خب اقا اینو اول بگو ، بگو اول این اپدیت می خواهد باید هزینه کنی و اینکه می نویسید و معرفی می کنید را در هنگام تحویل هم همین طور به مشتری بدهید .
ئقتی شیره یک نرم افزار را می کشند و کارشون راه می افته و میندازند آت اشغال هاشو برای فروش . با هزار بهانه فنی و غیر فنی هم توجیح می کنند و کاربر عادی با توجه به توضیحات شما خرید می کند و جه بدونه این جه مشکلی دارد . سحبت این سورس نیست و صحبت کلی که انجه نوشتید همونو سالم بدید دست مردم ،بخدا پول یک روزه می ره و اخرو عاقبت نداره این کارا.
اول از همه سلام خدمت شما
نمیدونم مولتی یوزر هستید یا هرچیز دیگه ای به صورت کاملا خلاصه جواب میدم چون کل صحبت های شما مربوط به چیز دیگه ای بود....
در زمان خرید به خریدار جزئیات کامل داده شده بود و با اگاهی خریداری کردند و بار ها بار ها بهشون توضیح داده شد...
ایشون فکر کرده بودن اگر بیان توی این انجمن هوار هوار کنند میتونند بیشتر از چیزی که خریداری کردن گیرشون بیاد، که خب اینجوری هم نشد ما دقیقا همون سورسی که ایشان دادیم تو تاپیک جزئیاتش ذکر کرده بودیم و قبل از خرید نیز توضیحات کاملی هم بهشون دادیم و حتی گفته شد اپدیت و تغییرات شامل هزینه است..
حالا ایشون تو خرید دقت نکرده یا خواسته زرنگ بازی در بیاره بحثش جداست...
-