متاسفانه ایشون با سعه صدر پاسخ یوزر هاشونو نمیدن و یه جورایی دعوا دارن انگار
به هر حال من قصد خراب کردن ایشون رو ندارم و قصدم انتقال تجربه س یبار باهاشون حرف زدم که نتیجه نداد و سرویسم رو لغو کردم
متاسفانه ایشون با سعه صدر پاسخ یوزر هاشونو نمیدن و یه جورایی دعوا دارن انگار
به هر حال من قصد خراب کردن ایشون رو ندارم و قصدم انتقال تجربه س یبار باهاشون حرف زدم که نتیجه نداد و سرویسم رو لغو کردم
بابت اینکه اگر به تندی پاسخ شما رو دادن بنده عذر خواهی میکنم! خوش حال میشم که قصد تخریب نداشتید و نظر رو اعلام کردید!
بنده باز هم خوش حال میشم بتونم به شما سرویس دهی کنم ، بابت این مشکل هم پوزش بنده رو پذیرا باشید!
کاربر های عزیز نیک کلاد همیشه سالم و صحیح کار کرده و خواهد کرد!![]()
متاسفانه سرویسهاشون هم چمگی به دل نمیزنه بنده هاست دارم ازشون با پروسس های کم و بیشتر اوقات بدون پروسس و یک سایت تازه تاسیس که بازدیدش دو تا هم نیست سایت دو بار ساسپند شده (بسیار جالبه که در انجمن هم دیدم یکی دو نفر مثل من این مورد براش پیش اومده
هر چند کلا گویا بلک ای پی هم هستن بعد مدتها هنوز تو سرچ گوگل پیدا نیستیم
بنده خیلی خوشحالم که از ایشون سرور مجازی نخریدم و این خدمات هاستینگ ایشون مشخص کرد که سرویس دهی چگوه هست . در عوض از ایشون گرفتم و واقعا سرویسشون کم نظیره و پشتیبانی خوبی هم دارن
@lasterloc
سختجگیری و نظارت کامل انجمن صفر
جوری زندگی کن که انگار فردایی وجود نداره...که برای جبران اشتباهات هیچوقت دیر نیست....و وقتی اوضاع ناامید کننده بود بالا رو نگاه کن...یا از فرصت هایی استفاده کن که هیچوقت فکرش رو نمیکردی ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)