نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: بهترین راه حل

رأی دهندگان
6. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • هاست اشتراکی

1 16.67%
  • هاست دانلود

1 16.67%
  • vps/dedicated

4 66.67%
  • cdn

0 0%
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 12 , از مجموع 12

موضوع: درخواست راهنمایی از شما برای انتخاب بهترین راه

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    191
    تشکر تشکر شده 
    84
    تشکر شده در
    69 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست راهنمایی از شما برای انتخاب بهترین راه

نقل قول نوشته اصلی توسط New-User نمایش پست ها
    سلام و از اینکه راهنمایی کردید ممنونم

تا اینجا سرورهای داخلی بیشتر رای آورده
    به سایت هاست-دی-ال قبلا سر زدم اما کمی مشکوک میزد (نه قیمتی - نه https و امنیتی - نه طراحی درست و حسابی و به روزی و ...) و البته نمیدونم شاید واقعا خوب باشن
    هاست دی ال یکی از معتبر ترین و قدرتمند ترین سرویس دهنده ها هست و دوستانی که باهاشون کار کردن هم احتمالا این حرف من رو تایید می کنن. خیلی از دوستان این مواردی رو که گفتید دارن و متاسفانه سرویس های خیلی بی کیفیتی ارائه میدن. البته امیدوارم اون عزیزایی که کارشون درسته ناراحت نشن، چون افراد حرفه ای و با وجدان هم داریم اما تعدادشون خیلی کمه.
    از نطر قیمت هم گفتید توی سایتشو نزدن به این علته که اصلا امکان خرید بدون هماهنگی از قبل وجود نداره. اول باید تیکت بزنید و باهاشون صحبت کنید.
    من قبلا ۲بار باهاشون همکاری کردم که واقعا راضی بودم. مثلا برای یک سایتی که قبلا داشتم، از یکی از معروف ترین هاستینگای ایران هاست گرفتم. این سرویس دهنده به شدت تبلیغ میکنه و خودشو هولدینگ و... میدونه! (اگه خواستید می تونم توی خصوصی اسمش رو بهتون بگم).
    یک بار که حمله دی داس شد به سایت، اینا کاملا سایتم رو بستن! با هزار خواهش و التماس دوباره هاست رو فعال کردن و دوباره بعد از چند دقیقه بستن. هرچقدرم بهشون گفتم الان دیگه مشکل شاید رفع شده باشه و سایت رو بالا بیارن، این کار رو نکردن و گفتن که این حمله ها باعث کاهش منابع سرورشون شده و اگه دوباره حمله بشه تا دو هفته سایتم رو میبندن! انگار من حمله کرده بودم!
    همون موقع سایت رو انتقال دادم به هاست دی ال (دقیقا همون موقعی که حمله ها ادامه داشت) و بدون حتی کوچکتری قطعی یا گیر و... از سایت میزبانی کردن و تا ماه ها هیچ مشکلی نداشتیم و من هم سایت رو بعدش فروختم.
    میخوام بگم اعتبار به تبلیغات و https و طراحی درست و... نیست. کسایی که به شما سرویس میدن باید حرفه ای و کار بلد باشن.
    امیدوارم کمکی کرده باشم.
    ویرایش توسط pouryamb : June 24th, 2018 در ساعت 14:00

2. تعداد تشکر ها از pouryamb به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)