نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 120

موضوع: نیرا کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ اینترنت آسیاتک هدیه بگیرید !! |‌ سرور با رم ۱ فقط ۱۴۵۰۰ از ایکاتل هلند !

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    12 پست

پیش فرض پاسخ : نیرا کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ اینترنت آسیاتک هدیه بگیرید !! |‌ سرور با رم ۱ فقط ۱۴۵۰۰ از ایکاتل هلند !

به هر حال دوستان هزار جای دیگه در حال فروش همین سرویس هستند
    و از خیلی جاها با اینکه قیمت بالاتری دارند به خاطر حرفه ای بودن، برخورد دوستانه و مناسب، پیگیری مشکلات خریداران و مشتری مداری ازشون خرید میشه

علمیش میگه یه مشتری ناراضی که دسترسی به اینترنت و شبکه های اجتماعی داره حداقل 300 مشتری رو میپرونه.
    میگن همیشه حق با مشتریه ، حتی اگه حق هم با مشتری نباشه، اونم به علت بازار رقابتی و فروشندگان فراوان.

من از چند نفر دیگه تو همین انجمن خرید کردم قبلا و چقدر هم راضی بودم مخصوصا ساپورت و پاسخگوییشون،
    حالا ایندفعه از ایشون به صورت تست خرید شد که تست هم مشخصه دیگه واسه همین مواقع هست.

ایشون یه سره میگن این تیکت قدیمیه
    والا ما به سایتت اومدیم http://NIracloud.com ، اصلا چه ربطی به این تیکت داره
    ** سایتت که دیگه قدیمی نیست احیانا؟
    سرویس رو انتخاب کردیم و خرید کردیم، ( اگه نداشتی باید عدم موجودی میزدی مثل همه فروشندگان دیگه)
    بهت پی ام دادیم ، جواب دادی، بعد خرید بلاک کردی
    جواب مویایل و تلفن، نمیدی، میگی ما فقط تیکت حواب میدیم
    و ...

حداقل کاری که میتونستی بکنی:
    تو همون پنلی که داری ازش استفاده می کنی میتونی سریع به تمام کاربران تیکت بزنی و آگاه سازی برای مشکل به وجود آمده انجام بدی .

الان هم یه هفته هست پول رو تو حسابت نگه داشتی به جای این صحبتا پول ملت رو کارت به کارت کن ،
    حرف اضافی هم نزن

2. تعداد تشکر ها از denjoores به دلیل پست مفید

عضو انجمن hpnn.wm آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

پیش فرض پاسخ : نیرا کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ اینترنت آسیاتک هدیه بگیرید !! |‌ سرور با رم ۱ فقط ۱۴۵۰۰ از ایکاتل هلند !

نقل قول نوشته اصلی توسط denjoores نمایش پست ها
    به هر حال دوستان هزار جای دیگه در حال فروش همین سرویس هستند
    و از خیلی جاها با اینکه قیمت بالاتری دارند به خاطر حرفه ای بودن، برخورد دوستانه و مناسب، پیگیری مشکلات خریداران و مشتری مداری ازشون خرید میشه

علمیش میگه یه مشتری ناراضی که دسترسی به اینترنت و شبکه های اجتماعی داره حداقل 300 مشتری رو میپرونه.
    میگن همیشه حق با مشتریه ، حتی اگه حق هم با مشتری نباشه، اونم به علت بازار رقابتی و فروشندگان فراوان.

من از چند نفر دیگه تو همین انجمن خرید کردم قبلا و چقدر هم راضی بودم مخصوصا ساپورت و پاسخگوییشون،
    حالا ایندفعه از ایشون به صورت تست خرید شد که تست هم مشخصه دیگه واسه همین مواقع هست.

ایشون یه سره میگن این تیکت قدیمیه
    والا ما به سایتت اومدیم http://NIracloud.com ، اصلا چه ربطی به این تیکت داره
    ** سایتت که دیگه قدیمی نیست احیانا؟
    سرویس رو انتخاب کردیم و خرید کردیم، ( اگه نداشتی باید عدم موجودی میزدی مثل همه فروشندگان دیگه)
    بهت پی ام دادیم ، جواب دادی، بعد خرید بلاک کردی
    جواب مویایل و تلفن، نمیدی، میگی ما فقط تیکت حواب میدیم
    و ...

حداقل کاری که میتونستی بکنی:
    تو همون پنلی که داری ازش استفاده می کنی میتونی سریع به تمام کاربران تیکت بزنی و آگاه سازی برای مشکل به وجود آمده انجام بدی .

الان هم یه هفته هست پول رو تو حسابت نگه داشتی به جای این صحبتا پول ملت رو کارت به کارت کن ،
    حرف اضافی هم نزن

عزیز شما فعلا تشریف ببرید تفاوت تاپیک و تیکت رو متوجه بشید و بعد تشریف بیارید و اقدام نویسندگی بفرمایید
    لطفا توصیه های 3-4 بنده رو جدی پیگیری بفرمایید

شما سرویس رو خریداری کردی باید قوانین رو هم می خونید ! وقتی متوجه مشکلی شدید هیچ ارتباطی من جمله ارتباط شخصی و ... ملاک نیست ! من براتون حتی مثال هم زدم ولی اگر شما نمی خواهید متوجه بشید دیگه تقصیر بنده نیست
    شما خرید رو از سایت کردی چرا پشتیبانی رو از سایت نمی خواید ؟ اومدید به اکانت شخصی بنده فحش می دید ؟ مگه از اکانت شخصی بنده خریداری کردید ؟

به تمامی کاربران جدید بدون استثنا از طریق میل سرورمون ایمیل عدم موجودی و مشکلات ارسال شده است !

شما فعلا حرف های اضافه و محمل خودتون رو جمع و جور کنید به حرف های اضافه دیگران کاری نداشته باشید ! هر موقع شما به من کارت به کارت می کردید انتظار کارت به کارت داشته باشید ! اگر نمی دونستید بدونید پول های شما در کارت و حساب شخصی بنده نیست که بنده براتون کارت به کارت بکنم
    شما می تونید برای توضیحات بیشتر از صفحه 6 - 7 - 8 همین تاپیک مراجعه کرده و کامل در این مورد بخونید !

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)