-
July 28th, 2016, 18:21
عضو انجمن
نیرا کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ اینترنت آسیاتک هدیه بگیرید !! | سرور با رم ۱ فقط ۱۴۵۰۰ از ایکاتل هلند !
سلام خدمت دوستان و همراهان عزیز!
بعد از اینکه نام تجاری جدیدمون رو خدمتتون معرفی کردیم، با خبر جدیدی خدمتتون هستیم، یه خبر ویژه!!
طبق قراردادی که بین نیرا کلاود و آسیاتک بسته شده، قرار هست که از این به بعد روی سرورهای مجازیمون هدیه سرویسهای ADSL آسیاتک رو بدیم!
بر طبق این قرار، بسته به نوع پلنی که شما از نیرا کلاود خریداری میکنید، میتونید تخفیفی بین ۱۵ تا ۳۵ هزار تومان بر روی هر کدام ازسرویسهای ADSL آسیاتک که تمایل دارید دریافت کنید!
میزان تخفیف ارائه شده روی پلنهای سرورهای مجازی در جدول زیر قابل مشاهده است:
پلن های سرورهای مجازی:
پلن اقتصادی
|
پلن پایه
|
پلن ویژه
|
پلن حرفهای
|
- پردازنده: ۱ هسته 1Ghz
- رم: ۱ گیگابایت
- هارد: ۴۰ گیگابایت
- پهنای باند: نامحدود
- پورت: 1Gbps
- نصب و پشتیبانی رایگان
- ۱۵ هزار تومان تخفیف آسیاتک!!
|
- پردازنده: ۲ هسته 1.5Ghz
- رم: ۱/۵ گیگابایت
- هارد: ۵۰ گیگابایت
- نصب و پشتیبانی رایگان
- ۲۰ هزار تومان تخفیف آسیاتک!!
|
- پردازنده: ۲ هسته 2Ghz
- رم: ۲ گیگابایت
- هارد: ۶۰ گیگابایت
- نصب و پشتیبانی رایگان
- ۲۵ هزار تومان تخفیف آسیاتک!!
|
- پردازنده: ۳ هسته 3Ghz
- رم: ۴ گیگابایت
- هارد: ۸۰ گیگابایت
- نصب و پشتیبانی رایگان
- ۳۵ هزار تومان تخفیف آسیاتک!!
|
۱۴,۵۰۰ تومان ماهانه
|
۱۷,۵۰۰ تومان ماهانه
|
۲۱,۰۰۰ تومان ماهانه
|
۳۱,۰۰۰ تومان ماهانه
|
سفارش
سرورهای مجازی نیرا کلاود از ۴ لوکیشن آمریکا، هلند، آلمان و انگلیس؛ بدون هیچ تفاوتی در هزینه ماهانه به کاربرانمون ارائه میشن و همچنین، تا ۷ روز تضمین بازگشت وجه بدون هیچ شرطی دارند. نصب و پشتیبانی کاملا رایگان هم دارند. قابل ذکر هست که هدیه آسیاتک بر روی تمامی سرورهای مجازی نیرا کلاود از همهی لوکیشنها ارائه میشود.
نکتهای که شاید تفاوت نیرا کلاود با سایر ارائهدهندهها مشخض بشه، دیتاسنترهای نیرا کلاود هست! بر خلاف خیلی از دوستان که سرورهای ارزان قیمت رو از دیتاسنتر های سطح متوسطی مثل OVH یا Hetzner ارائه میدن، سرورهای نیرا کلاود در بهترین دیتاسنتر های اروپا و آمریکا قرار دارند که سطح کیفیت کاملا بالایی نسبت به دیتاسنترهای متداول دارند !
دیتاسنترهای نیرا کلاود :
FDC Servers در انگلیس، آمریکا و آلمان
Ecatel در هلند
MyLoc در آلمان
نکته قابل توجه این که تخفیف آسیاتک مخصوص کاربران جدید آسیاتک هست
در صورتی که سوالی دارید، میتوانید در همین تاپیک از ما بپرسید،
پیغام خصوصی بزنید، به ما
تیکت بزنید یا از روش های زیر با ما تماس بگیرید:
تجربهای متفاوت از سرور و خدمات ابری
NiraCloud.com
ایمیل : Info@NiraCloud.com
تلفن شرکت:33365263(041)
همراه : 09146922765
ویرایش توسط hpnn.wm : August 10th, 2016 در ساعت 21:30
-
تعداد تشکر ها ازhpnn.wm به دلیل پست مفید
-
July 28th, 2016 18:21
# ADS
-
June 21st, 2018, 07:49
عضو انجمن
پاسخ : نیرا کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ اینترنت آسیاتک هدیه بگیرید !! | سرور با رم ۱ فقط ۱۴۵۰۰ از ایکاتل هلند !
ما دقیقا همین رو می گیم لطفا درخواست بدید براتون برگشت می خوره ! نیازی به کار اضافه نیست و نیازی به دردسر اضافه ای نیست !
-
-
June 21st, 2018, 11:37
پاسخ : نیرا کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ اینترنت آسیاتک هدیه بگیرید !! | سرور با رم ۱ فقط ۱۴۵۰۰ از ایکاتل هلند !

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
ما دقیقا همین رو می گیم لطفا درخواست بدید براتون برگشت می خوره ! نیازی به کار اضافه نیست و نیازی به دردسر اضافه ای نیست !
بزرگوار من جمعه هفته پیش سفارش دادم نه امروز و دیروز.پول از حساب شرکت بخواد بیرون بیاد کار دو تا سند حسابداری است البته اگر شرکت وجود خارجی داشته باشد.
بعدشم شما روال چیه که برای خودت چیدی و روال ،روال باز گذاشتید.اگر من خریدارم و شما فروشنده هر کدام به نوبه خودمون وظایفی داریم.
شما میتونید هزینه را بدید یا سرویس با کیفیت عالی.ما هم بشیم جزء اون 3500 مشتری که دارید.چطور میشه یکی دیگه مشتری راضی به جمع شما اضافه شود!؟
-
-
June 21st, 2018, 12:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehriz
بزرگوار من جمعه هفته پیش سفارش دادم نه امروز و دیروز.پول از حساب شرکت بخواد بیرون بیاد کار دو تا سند حسابداری است البته اگر شرکت وجود خارجی داشته باشد.
بعدشم شما روال چیه که برای خودت چیدی و روال ،روال باز گذاشتید.اگر من خریدارم و شما فروشنده هر کدام به نوبه خودمون وظایفی داریم.
شما میتونید هزینه را بدید یا سرویس با کیفیت عالی.ما هم بشیم جزء اون 3500 مشتری که دارید.چطور میشه یکی دیگه مشتری راضی به جمع شما اضافه شود!؟
دوست عزیز ببینید روال روال که می گم فقط برای بنده نیست - شما خیلی ساده می تونید تشریف ببرید از یک دیتاسنتر ایرانی یک سرویس خریداری بکنید و سپس کنسل بکنید سفارشتون چه قبل از تحویل و چه بعد از تحویل
همونطوری که گفتم شما باید مد نظر داشته باشید که فقط دو تا سند حساب داری نیست و اونطوری که شما فکر می کنید نیست !
ما واقعا خوشحال می شدیم که کار شما رو راه اندازی بکنیم و شما هم جزو همون 3500 کاربر فعال ما باشید - اما شما نمی خواهید !
-
-
June 21st, 2018, 13:22
واقعا سند هم میخوای؟
دوستان این پیمام های رد و بدل شده در تیکت بین من و اینشون هستش که ایشون که اگر بخونید میبینید که ذکر کردن توی قواننینشون اومده که بازگشت وجه 7 تا 12 روز کاری زمان میبره
tiket.png
و تصویر زیر هم مربوط به قوانین سایت خودشون هست که اگر بخونید متوجه میشید که هیچ جایی ذکر نشده 7 تا 12 روز کاری برای برگشت پول باید صبر کرد همین مدرک خودش ثابت میکنه که ایشون داره دروغ میگه و جای هیچ بحثی وجود نداره.
rowl.png
-
تعداد تشکر ها از saleh_gh به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2018, 15:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
saleh_gh
واقعا سند هم میخوای؟
دوستان این پیمام های رد و بدل شده در تیکت بین من و اینشون هستش که ایشون که اگر بخونید میبینید که ذکر کردن توی قواننینشون اومده که بازگشت وجه 7 تا 12 روز کاری زمان میبره
tiket.png
و تصویر زیر هم مربوط به قوانین سایت خودشون هست که اگر بخونید متوجه میشید که هیچ جایی ذکر نشده 7 تا 12 روز کاری برای برگشت پول باید صبر کرد همین مدرک خودش ثابت میکنه که ایشون داره دروغ میگه و جای هیچ بحثی وجود نداره.
rowl.png
جسارتا این رو شما اسمش رو سند می گذاری ؟ ما در این سند هیچ جایی نگفتیم که مثلا طی 2 ساعت بعد یا 24 ساعت بعد یا n ساعت بعد برگشت می زنیم !
ما طبق قوانین وب سایتمون و با دلیل!!! علت تاخیر 7 الی 12 روزه رو توضیح دادیم و اگر شما قصد متوجه شدن و فهمیدن رو ندارید !هیچ کار دیگه ای هم از دست بنده بر نمی اد!
همینجا هم گفتم که طبق قوانین ما روند برگشت 7 الی 12 روز کاری زمان بر خواهد بود ! نیازی به این اسکرین شات ها نبود !
حال طبق گفته قبلی اگر مشکلی دارید لطفا تشریفتون رو ببرید و از ما به خاطر این قانون که گذاشتیم شکایت بکنید
قضیه خیلی ساده هست ! نمی دونم چرا اینقدر پیچیده اش می کنید !
-
-
June 21st, 2018, 15:27

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
دوست عزیز ببینید روال روال که می گم فقط برای بنده نیست - شما خیلی ساده می تونید تشریف ببرید از یک دیتاسنتر ایرانی یک سرویس خریداری بکنید و سپس کنسل بکنید سفارشتون چه قبل از تحویل و چه بعد از تحویل
همونطوری که گفتم شما باید مد نظر داشته باشید که فقط دو تا سند حساب داری نیست و اونطوری که شما فکر می کنید نیست !
ما واقعا خوشحال می شدیم که کار شما رو راه اندازی بکنیم و شما هم جزو همون 3500 کاربر فعال ما باشید - اما شما نمی خواهید !
سرویس و چه زمانی میخواین تحویل بدید ؟
اصلا سرویس دارید که بخواین تحویل بدین @؟

نوشته اصلی توسط
saleh_gh
واقعا سند هم میخوای؟
tiket.png
rowl.png
سرویس ارائه نمیدن دوست عزیز >؟؟
-
-
June 21st, 2018, 15:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehriz
سرویس و چه زمانی میخواین تحویل بدید ؟
اصلا سرویس دارید که بخواین تحویل بدین @؟
من دقیقا نمی دونم که کدوم یوزرمون هستید اما با توجه به هم زمانی که بین ارسال تیکت ها و پست ها اتفاق می افته فکر می کنم بدونم شما کدوم یک از مشتری بنده هستید !
اگر شماره سفارش 1716803101 برای شماست باید بگم خدمتتون در طی تیکت هم عرض شد که در حال نصب و راه اندازی می باشد

نوشته اصلی توسط
mehriz
در این مورد هم من متوجه نشدم چرا سخنان ایشون رو کوت کردید !
-
-
June 21st, 2018, 15:53
ما طبق قوانین وب سایتمون و با دلیل!!! علت تاخیر 7 الی 12 روزه رو توضیح دادیم
این قوانین شما کو چرا ما نمیبینیم؟ این که نمیشه شما هر چی دوست داری بگی بعد بگی قانون وبسایتمونه درصورتی که حرفی که میزنید توی قوانین وبسایتتون درج نشده
بله قضیه سادست شما پول منو خوردی و پس نمیدی که هیچ مثل چی دروغ هم میگی
- - - Updated - - -
نه عزیز سرویسی در کار نیست پول رو خوردن ی آبم روش
ویرایش توسط saleh_gh : June 21st, 2018 در ساعت 15:55
-
تعداد تشکر ها از saleh_gh به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2018, 19:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
saleh_gh
این قوانین شما کو چرا ما نمیبینیم؟ این که نمیشه شما هر چی دوست داری بگی بعد بگی قانون وبسایتمونه درصورتی که حرفی که میزنید توی قوانین وبسایتتون درج نشده
بله قضیه سادست شما پول منو خوردی و پس نمیدی که هیچ مثل چی دروغ هم میگی
- - - Updated - - -
نه عزیز سرویسی در کار نیست پول رو خوردن ی آبم روش
عزیز جان ما کجا نوشتیم که کی مبلغ ر و برگشت می زنیم ؟ کجا نوشتیم که مثلا باید در طی 24 ساعت برگشت بزنیم - من هیچی در این مورد نمی بینم صرفا گفتیم افرادی که درخواست برگشت وجه تا 7 روز رو دارند براشون برگشت می زنیم
با بولد نوشتن و افترا زدن شما هیچ چیزی اثبات نمی شه .- مثل اینکه در یک بحثی برای اثبات یکی هی با فریاد زدن دروغ بگه !!! هیچ تفاوتی نداره که شما چطور بنویسی شما همچنان بدون هیچ مدرکی داری افترا می زنی !
تا دیروز حداقل 20 نفر داشتند پست می زدند - الان فقط شما هستی! پس خیلی ساده می شه متوجه شد کی داره دروغ می گه !
-
-
June 22nd, 2018, 00:20

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
من دقیقا نمی دونم که کدوم یوزرمون هستید اما با توجه به هم زمانی که بین ارسال تیکت ها و پست ها اتفاق می افته فکر می کنم بدونم شما کدوم یک از مشتری بنده هستید !
اگر شماره سفارش 1716803101 برای شماست باید بگم خدمتتون در طی تیکت هم عرض شد که در حال نصب و راه اندازی می باشد
در این مورد هم من متوجه نشدم چرا سخنان ایشون رو کوت کردید !
اقا ساعت ۲۰۱۸/۰۶/۲۱ (۱۲:۵۷) جواب تیکت ندادی.چی میگید که در حال نصب و راه اندازی است.احیانا حالتون خوب نیست.
شماره تیکت من ۹۴۶۰۲۳ نمیتونی سرویس و تحویل بدی بگو.من الاف شما نیستما.اخر دفعه است که دارم میگم.
در دیزی بازه حیا گربه کجا رفته
-
تعداد تشکر ها از mehriz به دلیل پست مفید