نقل قول نوشته اصلی توسط saleh_gh نمایش پست ها
اولا که من فحشی به کسی ندادم و در شخصیتمم نیست من گفتم بیصفت یعنی صفت خاصی نداری! شما اگه میتونی ثابت کن فحشه!
این رو من قرار نیست ثابت کنم این رو کسی که ازش قراره برید و از من شکایت بکنید قراره ثبات بکنه و تصمیم بگیره که شکایت هست یا نه !
گفتم کلاهبرادی که خوب هستی دیگه! فحش هم نمیتونه باشه
اگر نمی دونستید بدونید به این می گن افترا ! معنی افترا رو می تونید از لینک زیر به شکل کامل ببینید
http://www.vajehyab.com/dehkhoda/%D8...AA%D8%B1%D8%A7
که خودش در صورت اثبات قابل پیگری و امکان اعاده حیثت وجود دارد البته اگر ندونید منظور چی هست می تونید خیلی ساده این دو واژه رو از همون لغت نامه بالا چک بکنید !
این که کاملا مشخصه پولی برگشت نمیدید و اصلا سرور و شرکت و دم و دستگاه و مزخرفاتی که گفتید توی خوابتون هم وجود نداره اگه مطمعن نبودم علنا اینجا اعلام نمیکردم
شما با همین اطمینان کاذب می خواهید شکایت بکنید ! اینطوری بره که شما همون دقیقه اول باختید پرونده رو !
من که اول بهتون گفتم می تونید تشریف ببرید از سایت شرکت ها پیگیری کنید - یعنی در اون حد هم سواد نداشتید ؟
http://irsherkat.ssaa.ir/Design/Sear...ublicInfo.aspx
دیگه از این ساده تر نمی شه توضیح داد - تشریف ببرید لینک بالا در قسمت استان "اداره كل ثبت اسناد و املاك استان آذربايجان شرقي" رو انتخاب بکنید
در قسمت واحد ثبتی "اداره ثبت شركت ها و موسسات غيرتجاري تبريز" رو انتخاب بکنید
در قسمت نوع شرکت "شركت با مسئوليت محدود" رو انتخاب کرده و شماره ثبتی رو هم
43750 بزنید

و سپس دیگه دفعه بعد ادعای دروغ نکنید و حرف محمل نزنید

من به شما دیگه یادآوری نمیکنم فقط 12روز کاری دیگه وقتی پولم برنگشت میام اینجا به بقیه یادآوری میکنم!
منتهی تا اون موقع هم کارا رو پیش میبرم که شما هم برای آب خنک توی این گمای تابستون معطل نشی!
وقتی برای 14.500 اومدی دادسرا صحنه جالبی باید باشه
بنده نیازی به یاداوری شما ندارم این پاسخی به اوهامات شماست که اگر فلان طور که فانتزی که شما می فرمایید نشد چیکار باید بکنید !
تا اون موقع چقدر جالب خواهد شد که با این روشی که شما می رید و با این نوع استدلال چقدر شما هزینه خواهید کرد و چقدر ما از شما به خاطر چندین مورد افترا - بازی با حیثیت و دروغ پراکنی و ... جریمه خواهیم گرفت !

- - - Updated - - -

در مورد سن ایشون منم مثل شما فکر میکنم ، البته این مساله اهمیتی نداره گاهی بچه 10 ساله تفکر و درکش از یک آدم 50 ساله بیشتره و اصلا دلیلی بر ترحم به خاطر سن پایین وجود نداره
منم موافقم لطفا تاپیک باز باشه تا همه چیز رو اینجا درج کنیم تا ی تجربه ای هم باشه برای دیگران
بابا شما بزرگ - شما 70 ساله - شما رند روزگار - من پسر 10 ساله - من دروغ گوی عالم - شما یکی یدونه 2 پسته - منم عضو بد های انجمن !
فعلا به جای رجز خوانی اضافه و خراب شدنتون لطفا ادامه اقداماتتون رو از طریق پلیس فتا پیگیر باشید و دیگه وقت بنده رو نگیرید !