ابتدا پاسخ به پرسش اصلی موضوع:
هر مرورگر که به سایت شما متصل بشود، خود را معرفی میکند. همچنین ربات گوگل خودش را معرفی میکند که این معرفی با User Agent شناخته میشود
البته این احتمال وجود دارد که هر کسی خودش را نادرست معرفی کند مثلا با نصب یک افزونه روی فایرفاکس هر کسی میتواند خود را ربات گوگل معرفی کند ولی از طرف گوگل این اتفاق نمیافتد.
روش دیگری که برای شناسایی ربات گوگل میتواند مورد استفاده باشد، این است که مجموعه IP های ربات گوگل در جایی ذخیره شود و با آن مقایسه شود که آیا این درخواست از سمت IPهای ربات گوگل است یا نه
موضوع دوم: مطالب دیگری است که در پاسخ به سوال تاپیک گفته شده
اغلب این مطالب بی پایه هستند
هیچ کس نمیتواند بدون داشتن دسترسی روی کامپیوتر دارای IP، از طریق آن IP درخواستی ارسال کند.
از نظر فنی امکان ارسال درخواست به اسم IP دیگر وجود دارد، به عبارت دیگر هر درخواست که به سرور ارسال میکنید، حاوی یک آدرس برگشت است که نشان میدهد پاسخ این درخواست به کجا باید ارسال شود
برای مثال اگر من در ایران باشم، میتوانم یک نامه برای یک فرد در چین بفرستم و بگویم که من از آمریکا با شما تماس میگیرم. احتمال اینکه نامه من به دست فرد چینی نرسد وجود دارد. زیرا در بین راه افراد متعددی هستند که شاید ببینند آدرس فرستنده اشتباه است و نامه را به مقصد نبرند.
در صورتی که نامه به دست فرد چینی برسد، پاسخ مرا به آمریکا خواهد فرستاد و پاسخ هیچ گاه به دست من نمیرسد. به همین دلیل، من نمیتوانم متوجه بشوم که چه اتفاقی برای درخواست من افتاده است
از طرف دیگر، گیرنده پاسخ در آمریکا ممکن است پاسخ را به فرد چینی عودت دهد و بگوید که این نامه مربوط به من نیست
- - - Updated - - -
به ارسال درخواست با IP غیر از IP خودمان IP Spoofing گفته میشود