نقل قول نوشته اصلی توسط AlienX نمایش پست ها
بنده اون برنامه رو به یکی از دوستان که سوال کرده بود معرفی کردم چون فکر می‌کنم کامل هستش و هیچوقت نمیام نتیجه زحمت چند ساله خودمون رو تحت اختیار کسی قرار بدم اما باید خدمت شما عرض کنم که اون برنامه کلا ‌ای پی ایرانی به سایت ارسال نمی‌کنه اما از نظر کارایی فکر می‌کنم برنامه کاملی باشه و فقط فیلم کارکردش رو دیدم، برنامه‌ای که ما داریم همونطور که عرض کردم نوشته دست خودمون و فردی خارج از ایران هستش که قسمت‌های مختلف اون تغییر کرده تبدیل شده به اون چیزی که ما میخواستیم و الان هم داره بهمون جواب میده، اگر تونستین همون برنامه Traffic botpro رو تهیه کنید باهاش کار کنید خودتون متوجه میشید که با هیچ کدوم از این برنامه‌ها نمی‌شه ‌ای پی ایرانی ارسال کرد و باز هم تاکید می‌کنم شما با هیچ برنامه‌ای نمیتونید ورودی مستقیم از گوگل دقیقا مثل کاربر واقعی ارسال کنید و بهش دستور بدید که دقیقا داخل سایت چیکار کنه. وسلام

اگر سایت داری داخل خصوصی سایت رو بده تا واست در عرض ۱ ساعت ۵۰۰ تا ورودی از گوگل واسه تست ارسال کنم بعد برو ای پی تک تکشون رو در بیار ببین از کجای ایران اومدن و چه کسی هستن، و از این ساعت به بعد ۵ سال بهت زمان میدم که بتونی چنین کاری رو واسه من انجام بدی و ۱۰۰ تا ورودی داخل ۱ ساعت واسم ارسال کنی، فکر کنم راحت باشه
نیازی به تست نیست. من صحبت های شما رو زیر سوال نبردم که لازم باشه با ارسال ورودی بصورت تستی حرفهاتون رو ثابت کنین

به نظر میاد که معمولا افراد موضع منفی نسبت به سرویس شما دارن و این مساله باعث شده که صحبت های من رو هم منفی تصور کنید و یکم گارد بگیرید

من پیام هایی که در این رابطه فرستادم رو مجددا در ادامه نقل میکنم که مرور کنید

نقل قول نوشته اصلی توسط nimaxiv نمایش پست ها
سلام
آی پی هایی که ارسال می کنید از ایران هستن؟
این همه آی پی ایرانی رو چطور به دست آوردین؟ ویروس؟
من نه قصد بحث و جدل دارم نه میخوام از سرویستون استفاده کنم. فقط برام جالب بود که چطور این همه آی پی از ایران تهیه کردین. فکر میکردم خودتون نرم افزار مورد استفاده تون رو نوشتین و میخواستم خواهش کنم که درمورد قسمت بولد شده یکم توضیح بدین که دیدم در یکی از پست هاتون به traffic bot pro اشاره کردین و احتمالا خودتون هم نمیدونید که این آی پی ها چطور تهیه میشن
موفق باشید
پیام ها واضحه اما جهت تاکید بیشتر:
- من نمیخوام از سرویس شما استفاده کنم
- من نمیخوام سرویسی مشابه شما ارائه کنم
- من نمیخوام کارایی و کیفیت سرویس شما رو زیر سوال ببرم و فکر میکنم که اگه این کار بصورت صحیح انجام بشه کاملا موثره

من نه مشتری هستم، نه رقیب و نه مخالف. فقط و فقط از سر کنجکاوی میخوام ببینم که آی پی های ایرانی چطور تامین میشن و درک میکنم که اگر به هر دلیلی ترجیح بدین به این سوال جواب ندین