نوشته اصلی توسط
AlienX
بنده اون برنامه رو به یکی از دوستان که سوال کرده بود معرفی کردم چون فکر میکنم کامل هستش و هیچوقت نمیام نتیجه زحمت چند ساله خودمون رو تحت اختیار کسی قرار بدم اما باید خدمت شما عرض کنم که اون برنامه کلا ای پی ایرانی به سایت ارسال نمیکنه اما از نظر کارایی فکر میکنم برنامه کاملی باشه و فقط فیلم کارکردش رو دیدم، برنامهای که ما داریم همونطور که عرض کردم نوشته دست خودمون و فردی خارج از ایران هستش که قسمتهای مختلف اون تغییر کرده تبدیل شده به اون چیزی که ما میخواستیم و الان هم داره بهمون جواب میده، اگر تونستین همون برنامه Traffic botpro رو تهیه کنید باهاش کار کنید خودتون متوجه میشید که با هیچ کدوم از این برنامهها نمیشه ای پی ایرانی ارسال کرد و باز هم تاکید میکنم شما با هیچ برنامهای نمیتونید ورودی مستقیم از گوگل دقیقا مثل کاربر واقعی ارسال کنید و بهش دستور بدید که دقیقا داخل سایت چیکار کنه. وسلام
اگر سایت داری داخل خصوصی سایت رو بده تا واست در عرض ۱ ساعت ۵۰۰ تا ورودی از گوگل واسه تست ارسال کنم بعد برو ای پی تک تکشون رو در بیار ببین از کجای ایران اومدن و چه کسی هستن، و از این ساعت به بعد ۵ سال بهت زمان میدم که بتونی چنین کاری رو واسه من انجام بدی و ۱۰۰ تا ورودی داخل ۱ ساعت واسم ارسال کنی، فکر کنم راحت باشه