نقل قول نوشته اصلی توسط AlienX نمایش پست ها
سلام، قبل از اینکه شروع کنم باید بگم که این مطلبی رو که الان می‌خوام واسه شما توضیح بدم نتیجه ۲ سال تجربه بنده در کار کردن با انواع ربات‌ها و کاربرهای واقعی در بازدید از سایت هستش و در کل کار بنده همین هستش.

ببینید در حالت کلی تفاوتی بین یک انسان و یک ربات وجود نداره و هیچ موتور جستجوگری و هیچ آنالیزگری نمیتونه تفاوت بین اینها رو تشخیص بده چون هر دو دارای ‌ای پی منحصر به فردی هستن با این تفاوت که انسان تصمیم میگیره که داخل سایت چیکار کنه اما ربات دستور میگیره که چیکار کنه. و اما در مورد اینکه بعضی از ربات‌ها از طرف چه کسی و کجا میان هم مهم هستش، ربات هایی که از طرف گوگل میان معمولاً توسط ما دیده نمیشن و اگر هم توسط آنالیزگری شمارش بشن داخل هیچ رتبه یا امتیازی واسه سایت محسوب نمیشن چون اونها فقط واسه بررسی سایت هستن، این در مورد گوگل بات که شما پرسیدی، و اما در مورد ربات هایی بگم که توسط ما انسان‌ها به سایت فرستاده میشن، خوشبختانه امروزه اونقدر سازنده‌های ربات‌ها قوی هستن که ربات هایی مینویسن که دقیقا مثل انسان عمل می‌کنه و کافیه بهش بگی بره داخل سایت و چیکار کنه و دقیقا همون کار‌ها رو واسمون انجام میدن و جالب تر اینجاست که هر کدوم با یک‌ای پی متفاوت وارد میشن و حتی هر کدوم یک مرورگر مخصوص به خود رو دارن مثل اینکه هر کدوم یه شخص باشن که پشت یک سیستم نشستن و دارن از سایت بازدید می‌کنن و جالب تر اینکه هر کدوم یک سیستم عامل متفاوت از هم دارن و بعضی از اونها با موبایل وارد میشن، تمامی اینها در گوگل آنالیتیکس شمارش میشن و گوگل تحت هیچ شرایطی حتی می‌تونم به جرات بگم تا چند سال آینده از هیچ طریقی نمیتونه متوجه بشه که اینها ربات هستن یا انسان چون اگر قرار بشه یکی از اینها رو بلاک کنه باید انسان‌ها رو هم اشتباهی بلاک کنه چون تفاوتی بین این دو نیست، الان بنده یک مشتری دارم که نزدیک به ۱ سال هستش هر روز به طور مداوم داره از ما خدمات بازدید میگیره و روزانه بین ۵۰ تا ۱۰۰ هزار ربات به سایت ایشون ارسال می‌کنیم و سایتش از صفحه ۸ اومد رسید به ۱ و ثابت موند، اگر گوگل حتی ۱% هم داخل این ۱ سال شک میکرد سریع پنالتی میکرد اما همونطور که عرض کردم نه گوگل میتونه متوجه بشه نه هیچکس دیگه
سلام
آی پی هایی که ارسال می کنید از ایران هستن؟