نقل قول نوشته اصلی توسط AlienX نمایش پست ها
زمانی که سایت شما چه توسط افراد عادی چه توسط ربات از بازدید خوبی برخوردار بشه و در گوگل جایگاه خوبی پیدا کنه همه چی نرمال هستش اما زمانی که بازدید به کل قطع بشه یا خیلی کم بشه گوگل این رو در نظر میگیره که سایت شما یک مشکلی پیدا کرده که این همه بازدید کننده رو یک دفعه از دست داده و دیگه نمیاد بشینه تست کنه که چرا و چگونه این اتفاق افتاده، خیلی سریع رتبه رو افت میده و جای سایت رو با سایت‌های بهتر از اون پر می‌کنه پس در نتیجه می‌شه گفت که همیشه باید این روند بازدید طی بشه تا زمانی که سایت خودش بازدید کننده‌های مورد قبول و زیاد پیدا کنه مثل سایت‌های فیلم و سریال که در حالت عادی هم بازدید کننده خوبی دارن و ربات‌ها فقط به رقابت با رقبا کمک می‌کنن که بالاتر باشن.

در مورد سوال بعدی شما اینکه روزی ۱۰۰ هزار ورودی برای سرور شما خیلی سنگین هستش و خیلی سریع منابع رو نابود می‌کنه و در اصل سایت دان می‌شه، برای سرور شما ماهی ۱۰۰ هزار ورودی کافی هستش
من اگر روزانه 1000 ورودی واقعی از گوگل بگیرم برام کافیه یعنی رنک سایت به حدی برسه که گوگل خود به خود 1000 یا 2000 وردی واقعی در روز به من بده...برای رسیدن به این حالتر وزانه چند بات باید خریداری کنم؟

یک نکته ذر مورد سایتم بگم که رقبا خیلی زیاد هستن... ولی خوشبختانه کلمات کلیدی اصلی هم زیاد هستن یعنی هزارن کلمه کلیدی می شه استفاده کرد با توجه به این شرایط بهتره کلمات کلیدی هر چند وقت یک بار عوض بشن؟ یا این که فقط روی یک تعداد کلمات کلیدی خاص دائم مانور بدیم؟ یا این که به مرور کلمات کلیدی را باید اضافه کنیم؟

و سوال آخرم این که اگر بخوام از سرویس شما استفاده کنم هزینه هر 1000 بات چقدر می شه؟

ممنونم