جالبه
یه کارت رو ب***ی و باهاش از همه سایت های بزرگ کشور مثل دیجیکالا خرید کنی! فکر کنم یک ماه کل کسب و کار های اینترنتی به دلیل مسدود شدن حسابشون از کار می افتن![]()
جالبه
یه کارت رو ب***ی و باهاش از همه سایت های بزرگ کشور مثل دیجیکالا خرید کنی! فکر کنم یک ماه کل کسب و کار های اینترنتی به دلیل مسدود شدن حسابشون از کار می افتن![]()
دوستدار کتاببلیان
)
نابود شدم... از فردا خرید می کنند دوستان و میرن میگن کارتم رو ***یدن... گل و بلبله واقعا)
هیچ پولی نمیخواد بده آدم با این اصواف، بلکه پول هم از شرکت های فروشنده می تونه بگیره.... خیلی خوبه. از فردا یک کسب و کار جدید با همین تایتل به وجود میاد.
با احترام.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
کارت ملی گرفتن فایده نداره .
یادمه چند سال پیش شما سرور ovh تون رو دلیل عدم تمدید کلا کنسل شد و این همیشه در خاطر من مونده که اطلاعات کاربران برای شما خیلی مهمه . اللخصوص مدارکشون ... [اگر هم اشتباه میگم بفرمایید] .
+ ما سال گذشته همچین موردی داشتیم و درگاه پیامک ارائه میدادیم یکی اومده بود با کارت اصطلاحا سرقتی خرید کرده بود + اسکن شناسنامه و کارت ملی هم داشتیم ولی چون کارت مال یه بنده خدا بازنشسته از یکی از ارگان های به نام داخلی بود پول رو به ناحق از ما گرفتن !
ما نماینده ای بیش نبودیم + ولی درگاهمون مال خودمون بود ( api اختصاصی خودمون بود ) .
گفتیم باباجون یارو اومده پنل خرید پیامکم کلی فرستاده مدارکشم موجوده چرا من باید از جیب بدم ...
موفق باشید .
همه کاره و هیچکاره که میگن منم من
با سلام
1-1 یک نامه رسمی تایپ کنید و اعلام کنید قرار تامین خواسته کیفری صادر "دادیاری یا بازپرسی " باید به حدود مبلغ 80 هزار تومان صادر شود و مازاد ان باید رفع انسداد از حسابها شود . یا روش ذیل را انجام بدهید .
--------
1-2 = مبلغی که به حساب شما واریز شده است را به حساب سپرده دادگستری اون شهر واریز کنید ( تماس بگیرید با دادیاری و بازپرسی و درخواست شماره حساب کنید ) و نامه فکس کنید که وجه به حساب دادگستری واریز شده است اما این وجه فقط نزد دادگستری به امانت میباشد و باید حساب ها رفع انسداد شوند . !
1-3 = یک شکایت بدون هویت از شخصی که با کارت سرقی از شما خرید کرده است در شهرستان خودتان انجام بدهید و تقاضا کنید پرونده ای که در اون شهرستان ایجاد شده است به شهرستان شما منتقل و لف هم شوند .
در مورد مابقی مراحل هم به یک وکیل دادگستری مراجعه کنید .
میزبان گستر پرداز | ارائه دهنده خدمات متمایز
موبایل و تلگرام : 09121532966
سلام دوست عزیز
سریعا برید پیش قاضی و مبلغ رو واریز کنید مگرنه این پرونده در جریان میمونه و براتون مشکل های بزرگتری ایجاد میشه
از من نصیحت سریعا پیگیری کن
ممنون . مورد دوم مناسب هست
اگه اینکار کنم میشه بیشتر از طریق پلیس فتا مرکزی تهران پیگیری کرد تا ثابت شه نباید پول از حساب هاستینگ مسدود شه و بعد خسارت بده
چون ده ها مورد مشابه برای همه ما پیش اومده و هیچ کدام از ما پول نخواستن و فقط استعلام گرفتن و درخواست انسداد کردن
یکی استفاده صحیح از کارتشو نمیدونه و موارد امنیتی رو رعایت نمیکنه و یکی کلاهبرداری میکنه و دستشون بهش نمیرسه و از طرف دیگر سیستم بانکی قدیمیه و سخت گیری انجام نمیده .. فقط میمونه اون فروشگاهی که خرید ازش انجام شده و همین باید خسارت بده .. بقیه کارش درسته...
از طرف دیگه هم میشه کلا پول داد تا پرونده بسته شه .. 80 تومان پول یک نهاره و ارش درسر نداره
تصمیم گرفتم برم همون شهرستان و با قاضی صحبت کنم . احتمالا افسر پرونده اطلاعات نادرستی برای قاضی فرستاده و در نهایت همون مورد دوم یا پرداخت 80 تومان رو انجام بدم
درود...
درباره کارت بانکی هکی این مورد تازگی ندارد...حتی برای مسترکارت و ویزاکارت کارت هکی توسط هکرها توی اینترنت منتشر میشه...
در واقع فرقی نداره سیستم بانکی کدوم کشور ضعیفه...هکرهای ایران و جهان اراده کنن می توانند حمله بزرگتر به سیستم بانکی کشور و جهان ترکیب بده و پول ها به سرقتت ببرند
درباره قانون خرید از طریق کارت بانک هکی تا جایی یادمه توی سایت های خارجی اگه کاربری با کارت هکی اقدام به خرید کرده باشد و سیستم بفهمه پول به حساب بانکی مدیر منتشر نشده مدیر سایت حساب خاطی کاربر رو مسدود می کنه...
ویرایش توسط Raymvnd : June 7th, 2018 در ساعت 21:43
درود
تا جایی که بنده میدانم اکثر افراد موقع کسر پول از حساب اونها پیامک دریافت میکنند و اگر اون خریدار از شما دامنه و هاست خریده که یک روزه نبوده مطمئنا و چرا فردای همانروز درخواست بررسی نکرده ؟
این موارد با نظر قاضی حکم متفاوت دارند و به قول معروف چون 1400 سال قبل مثلا کارت بانکی نبوده پس اسلام میره کنار و قوانین جدید باید در حکم دخیل باشند
در هر صورت مالکیت دامنه را با استعلام میتونید پیدا کنید اگر انتقال دادن
ip خریدار در زمان خرید در سیستم بانکی ذخیره شده مطمئنا که اگر vpn و تغییر آی پی هم داشته باشه باید سایت خودتان را هم بررسی کنید تا اگر اشتباهی کرده به حل پرونده کمک کنه
در هر صورت همانطور که دوستان گفتن با واریز پول به حساب دادگستری ( همان حساب که میلیاردی پول سودش میره تو جیب حاج آقا لاریجانی ) درخواست رفع انسداد حساب را بدید
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
سلام
تا کی میخواد این داستان ادامه داشته باشه یه فکری برای این قضیه باید بکنن آخه چرا میان یقه فروشندرو میگیرن
شاید اصلا کسب و کار ما طوری باشه که حتی شماره موبایل هم نیاز نباشه بگیریم چرا باید الکی این همه وریفای بشه کاربر از خدا بی خبر به خاطر سیستم بانکی ضعیف !
یا باید از لحاظ امنیت یه فکری برای به سرقت نرفتن کارت ها کنن یا اگه قرار وریفای انجام بشه یه سایت جامع باشه که هر کاربر 1 بار خودشو توی اون سایت وریفای کنه بعد از حالا یه راه استعلامی چیزی برای فروشنده ها باشه که بتونن از اون سایت تایید بگیرن که این شخص قبلا وریفای شده بعد بهش سرویس بدن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)