نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

موضوع: انسداد حساب بانکی مدیر هاستینگ

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن alfavps.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    323
    تشکر تشکر شده 
    620
    تشکر شده در
    357 پست

پیش فرض پاسخ : انسداد حساب بانکی مدیر هاستینگ

برای ما هم پیش اومده که بارها تماس گرفتند و گفتند از کارت سرقتی از درگاه شما خرید شده
    ما براشون اطلاعات شخص خریدار رو ارسال کردیم و مدتی هست از کلیه مشتریان جدید اسکن کارت ملی دریافت میکنیم و در جای امن نگهداری میکنیم
    با گرفتن اسکن کارت ملی هم خیال خودتون راحت هست و هم شخصی که بخواد با کارت ***ی خرید کنه سمت شما نمیاد
    پیش نیومده که بگن هزینه رو واریز کن به کارت فلان ولی یادمه یکبار بهم گفتن اگر دست ما بود حساب شما رو مسدود میکردیم تا انقدر راحت به همه سرویس ندین ... منم گفتم سیستم بانکیمون انقدر ضعیفه که یک کارت به راحتی سرقت میشه و فرد صاحب کارت انقدر رمز راحت و دسترسی کارتش رو عمومی میکنه من باید تاوانش رو بدم که طرف ساکت شد و دیگه حرفی نزد
    داده پردازان اینترنت دوریس با مسئولیت محدود |‌ شماره ثبت : ۴۵۰۵۹۱ | دوریس وب https://www.doris.host
    به کانال رسمی دوریس وب در تلگرام بپیوندید: https://t.me/dorisweb

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    284
    تشکر تشکر شده 
    282
    تشکر شده در
    216 پست

پیش فرض پاسخ : انسداد حساب بانکی مدیر هاستینگ

نقل قول نوشته اصلی توسط alfavps.com نمایش پست ها
    برای ما هم پیش اومده که بارها تماس گرفتند و گفتند از کارت سرقتی از درگاه شما خرید شده
    ما براشون اطلاعات شخص خریدار رو ارسال کردیم و مدتی هست از کلیه مشتریان جدید اسکن کارت ملی دریافت میکنیم و در جای امن نگهداری میکنیم
    با گرفتن اسکن کارت ملی هم خیال خودتون راحت هست و هم شخصی که بخواد با کارت ***ی خرید کنه سمت شما نمیاد
    پیش نیومده که بگن هزینه رو واریز کن به کارت فلان ولی یادمه یکبار بهم گفتن اگر دست ما بود حساب شما رو مسدود میکردیم تا انقدر راحت به همه سرویس ندین ... منم گفتم سیستم بانکیمون انقدر ضعیفه که یک کارت به راحتی سرقت میشه و فرد صاحب کارت انقدر رمز راحت و دسترسی کارتش رو عمومی میکنه من باید تاوانش رو بدم که طرف ساکت شد و دیگه حرفی نزد
    کارت ملی گرفتن فایده نداره .

یادمه چند سال پیش شما سرور ovh تون رو دلیل عدم تمدید کلا کنسل شد و این همیشه در خاطر من مونده که اطلاعات کاربران برای شما خیلی مهمه . اللخصوص مدارکشون ... [اگر هم اشتباه میگم بفرمایید] .

+ ما سال گذشته همچین موردی داشتیم و درگاه پیامک ارائه میدادیم یکی اومده بود با کارت اصطلاحا سرقتی خرید کرده بود + اسکن شناسنامه و کارت ملی هم داشتیم ولی چون کارت مال یه بنده خدا بازنشسته از یکی از ارگان های به نام داخلی بود پول رو به ناحق از ما گرفتن !

ما نماینده ای بیش نبودیم + ولی درگاهمون مال خودمون بود ( api اختصاصی خودمون بود ) .

گفتیم باباجون یارو اومده پنل خرید پیامکم کلی فرستاده مدارکشم موجوده چرا من باید از جیب بدم ...

موفق باشید .
    همه کاره و هیچکاره که میگن منم من

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)