ممنون از همه
ولی همین الان درخواست دارم از اسیاتک (رایگان)
ولی به شخصی که پیشنهاد داده اعتماد ندارم
ممنون از همه
ولی همین الان درخواست دارم از اسیاتک (رایگان)
ولی به شخصی که پیشنهاد داده اعتماد ندارم
سلام
دوست عزیز یه پیشنهاد دوستانه بدم به شما، شما سعی کم ترافیکت (ترافیک و بازیدد اینترنتی) رو افزایش بدی روی سایتت، الکسا و ... که بره بالا روزی 10 تا پیام میدن بهت که سرور و فروش ترافیک و ... باهاشون انجام بدید. فروشنده های اینجا اینطوری کار نمیکنن اکثرا و فقط سرورشون رو میفروشن. اونایی که این کاره هستن و کارشون اینه، خودشون تماس میگیرن با شما.
با سلام
شما که از مکان رایگان در حال کوچ هستید مجدد به دنبال رایگان هستید ؟ اگه به رایگان است همان مکان فعلی که هستید بمانید تا تو این جابه جایی ها فایلهاتون و زحماتتون از بین نره
رایگان نمیتوان متاسفانه تقدیم کرد و دلیلی ندارد، آیا امکاناتی که خدمت شما ذکر کردیم را در اختیار شما قرار میدهند ؟
طبیعتا تهیه سرویس با کیفیت از مکان معتبر و با امکانات جهت تجارت اصولی است و هزینه دارد که چند برابر هزینه در صورت با کیفیت بودن و رشد سایتتون از تبلیغ و ... در خواهید آورد.
باتشکر
ویرایش توسط RoobinaServer : May 31st, 2018 در ساعت 20:19
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
دوست عزیز
من سایتم رو انتقال دادم رو سرور های مخابرات چون برای هر ترابایت ترافیک مصرفی سایتم 20هزار تومن پرداخت میکرد ولی الان دیگه پرداخت نمیکنن
وگرنه قبلش رو هاست دی ال میزبانی میشدم با ماهیانه 80 تومن با شرایط نیمه اسپانسری
دیگه فک نمیکنم بهتر و بزرگتر از هاست دی ال شرکت دیگه ای باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)