مشکل ایرانی ها چیز دیگه است
وقتی میبینن یکی تو یه کاری خوب پول در میاره می گه منم برم همون کار رو راه بندازم اون پول در آورده منم می تونم در بیارم
من با سابقه 23 ساله که توی همه کسب و کارها رفتم و کار کردم اینو فهمیدم که وارد کسب و کاری نشید که بهش علاقه ندارید
اگر می خوای واقعا پول در بیاری به این نکته کاملا توجه کن
دنبال کسب و کاری که پول ساز هست نباش
دنبال استعداد و علاقه خودت باش
به این دلیل می گم که اون استعداد و علاقه خودت باعث پیشرفت کاری مورد علاقت میشه و برای خودش پول ساز ترین کسب و کار میشه
حالا بگید این داره چرت می گه
برید امتحان کنید ببین درسته یا نه
برای راه اندازی کسب و کار اونی موفقه که بدون پول یا سرمایه بتونه پول دربیاره
پول رو با پول دربیاری هنر نیست هنر پول در آوردن بدون داشتن پول هست
- - - Updated - - -
شوخی کردم
این جملت منو یاد شکیب توی سریال آوای باران انداخت خخخخرفیق گرمابه و گلستان هم هستیم
این حرف لایک داره
پیسیدانلود و دانلودها و میهن دانلود و ... تبلیغ میذارن، بک لینک میفروشن، فروشگاه دارن، همکاری در فروش لایسنس دارن و ...
درآمدری ندارن؟
بنظرم برای سایت دانلودی، میتونید یه فروشگاه کوچیک راهاندازی کنید و واقعاً درآمد خوبی هم داشته باشید.
ببینید کاربری که میاد تو سایتتون، ممکنه به چه چیزای دیگهای جز لینک دانلود نیاز داشته باشه ...
فقط کافیه نیاز ۱٪ از کاربرا رو برآورده کنید و به پول برسونید ورودیتون رو
الان سایت های دانلودی یکی از پر سود ترین درامدشون از طریق شماره تماس هایی که با مخابرات شریک هستن و برای هر دقیقه فلان قدر روی صورت حساب مشترک میره
یک نمونه دیگه که سایت دانلودی کاربر دلتا یادمه یه زمانی سایت دانلودی داشت و کنارش سایت فروش بازی که الان هم فکر کنم دارتش