photo_2018-05-26_22-02-43.jpg
گیاه دارویی میکارم 1eng.ir عزیز
تصویر مربوط به همین امروز هست.
photo_2018-05-26_22-02-43.jpg
گیاه دارویی میکارم 1eng.ir عزیز
تصویر مربوط به همین امروز هست.
یکم زاویه دیدت مشکل داره مهندس.
کشاورزی جز سخت ترین کار هاست. از بعد راحتی کار، نشستن پای کامپیوتر زیر باد کولر خیلی هم خوبه.
توی کشاورزی خبری از کولر و بخاری نیست. اما همه کارا رو هم لازم نیست به تنهایی انجام بدی.
اما نکات خیلی خوبی داشت برای من. شاید به درد دوستان هم بخوره این تجربیات.
اولا که نگرانی و استرس در مورد اینکه اطلاعات مردم مشکلی براش پیش بیاد یا نیاد یا بک آپ داشته باشی کلا از بین میره.
دوما ساعت کاری است. صبح ها ساعت 6 تا 8 و عصر ها هم معمولا 2 تا 4 کار تمومه. تازه نیازی به حضور در همه روزها هم نیست.
نکته سوم در اوج ترافیک کاری یک مینی بوس کارگر میگیریم و یک روزه کار جمع میشه.
چهارما مشکلات امنیتی، باگ و کوفت و درد هم دیگه در کار نیست
نکته خیلی خوب اینه که ساعت 9 شب به بعد تماسی نداری. مشتری ای نیست که زنگ بزنه بگه وبسایتم بالا نمیاد. یا فلان سرور مشکل داره.
از برق کشاورزی که نگم دیگه. در مورد بیمه خشک سالی و بیمه درمان روستایی هم صحبتی نمیکنم.
والا به خدا راحت شدم.
با سایتتون میفروشین اینارو ادرس سایتتونو میشه بدین؟به خارجیا هم میفروشین یا فقط داخل کشور؟
بقیه هم لطفا عوض مزه پرونی و...لطفا همکاری کنن همتون مثلا بالغین تاپیک هم محتواش یه چی بود در رابطه ببینیم الا اونا که سایت دارن درامداشون به چه صورته تبلیغات یا چی یا ترکیب سایت و کنارش یه کار دیگه عین همین یوزر عزیز حالا بقوله عزیزی یونجه علف ولی در هرصورت تلاششو کرده لاقل چند نفرم شاغل کرده هموطناشو یه نونی خودش و بقیه میخورن ااین مهمه ! ...
من کاری با گرون فروشی یا ارزون فروشی ندارم هرکی سرور و هاست خودشه دوست داره ارزون بده دوست داره گرون ولی بحثم سره اینه تو این اوضاع اشفته مملکت لاقل یه چی دراریم یه عده هم صاحب کار پس حرفا و جملات روشنفکریم نمیخواییم هرکی ایده و کارشو و مدله سایتشو کارشو بگه ممنون میشم والا بخدا خارجیا بهم میگن چه بسا همکارم شدن و باهم لایف استایلشونو ساختن ! یکی سرمایشو داره یکی نداره میتونن باهم شریک شن خا پس لطفا به حاشیه نریم.
واسه سایتا دانلودیم که چطور درامد درارن کسایی ایده دارن؟
ویرایش توسط gdfire : May 26th, 2018 در ساعت 23:23
رفیق گرمابه و گلستان هم هستیم و واقعاً کارش قابل تحسین بوده و هست. به همین دلیل مثالشو زدم که خودش کامل توضیح بده.
علف و یونجه هم شوخی بود، وگرنه اینقدر قوی هست که حتی اگه مسخره هم میکردم ناراحت نمیشدن از تمسخرم ...
پیسیدانلود و دانلودها و میهن دانلود و ... تبلیغ میذارن، بک لینک میفروشن، فروشگاه دارن، همکاری در فروش لایسنس دارن و ...
درآمدری ندارن؟
بنظرم برای سایت دانلودی، میتونید یه فروشگاه کوچیک راهاندازی کنید و واقعاً درآمد خوبی هم داشته باشید.
ببینید کاربری که میاد تو سایتتون، ممکنه به چه چیزای دیگهای جز لینک دانلود نیاز داشته باشه ...
فقط کافیه نیاز ۱٪ از کاربرا رو برآورده کنید و به پول برسونید ورودیتون رو
نمیتونم با رفیقم شوخی کنم؟![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)