-
May 26th, 2018, 17:44
عضو جدید
پاسخ : تو این اش کشی گرونی حال و روزتون چطوریه؟

نوشته اصلی توسط
Cr0w
ادمایی رو میشناسم که با عروسک فروشی تو تلگرام روزگار میگذرونن .
شما باید با پیشرفت و تکامل دنیای اینترنت پیشرفت کنی . اگر راهی رو بستن راه جدید پیدا کنی اگر متودی قدیمی شد متود جدید استفاده کنی ؟
هنوزم تبلیغات پاپ اپ ؟ بیخیال
فقط همین که ایشون فرمودن ، همش در همین یک خط خلاصه شده و دیگر هیچ.
مثل شبکه آموزش حرف میزنی مومن ایده و خلاقیت وقتی مردم پول ندارند چه صیغه ای دیگه
The more you trust
God , the more he amazes you
-----------------------------

-
-
May 26th, 2018 17:44
# ADS
-
May 26th, 2018, 18:08

نوشته اصلی توسط
vahid03
مثل شبکه آموزش حرف میزنی مومن ایده و خلاقیت وقتی مردم پول ندارند چه صیغه ای دیگه
من به پول نداشتن مردم اعتقادی ندارم! و این حرف غیر قابل قبول هست که بگیم چون مردم پول ندارن پس نمیتونیم پول در بیاریم!!
شما باید بتونید نیاز مردم رو به بهترین شکل ممکن بهشون ارائه بدید. ...
ترجمه یه مقاله رو به یه دانشجویی که گیر ترجمه و پایان نامه هست بهش بده، ببین پول میده بهت یا نه ...
سرور یا سرویس به مدیر سایت ارائه بده، پول براش اهمیتی نداره! فقط میخواد سایتش به بهترین نحو ممکن بالا باشه ...
نونوایی بزن تو محلتون، ببین کسی حاضره بخاطر نداشتن پول شکم گرسنه بخوابه یا نه!
اجبار و نیاز هست که باهاش میتونید کسب درآمد کنید.
مگه وسط جنگ داخلی هستیم که مردم فقط دنبال سیر کردن شکمشون باشن؟؟
هنوز به این مرحله نرسیدیم که خیلی راحت خودتون رو قانع میکنید که آی واااای رسیدیم به آخر خط بریم بمیریم!!
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید
-
May 26th, 2018, 18:52
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
من به پول نداشتن مردم اعتقادی ندارم! و این حرف غیر قابل قبول هست که بگیم چون مردم پول ندارن پس نمیتونیم پول در بیاریم!!
شما باید بتونید نیاز مردم رو به بهترین شکل ممکن بهشون ارائه بدید. ...
ترجمه یه مقاله رو به یه دانشجویی که گیر ترجمه و پایان نامه هست بهش بده، ببین پول میده بهت یا نه ...
سرور یا سرویس به مدیر سایت ارائه بده، پول براش اهمیتی نداره! فقط میخواد سایتش به بهترین نحو ممکن بالا باشه ...
نونوایی بزن تو محلتون، ببین کسی حاضره بخاطر نداشتن پول شکم گرسنه بخوابه یا نه!
اجبار و نیاز هست که باهاش میتونید کسب درآمد کنید.
مگه وسط جنگ داخلی هستیم که مردم فقط دنبال سیر کردن شکمشون باشن؟؟
هنوز به این مرحله نرسیدیم که خیلی راحت خودتون رو قانع میکنید که آی واااای رسیدیم به آخر خط بریم بمیریم!!
نبود اعتقاد شما احتمال این رو میده که وضعیت مالی متوسط به بالا رو دارید یا هنوز از جیب کسه دیگه ای خرج میکنید... لطفا حرفهای که میزنم توهین آمیز تلقی نکنید. شکم سیر درد شکم خالی رو درک نمیکنه برای همینه که وضعیت جامعه ما بدین شکله جامعه ای بدون عدالت شما فکر میکنید هیچ کسی توی این مملکت گیر پول نون خودش نیست؟ توی این وضعیت مملکت قدرت خرید مردم به شدت اومده پایین یعنی تفریحات و خریدات اینترنتی هزینه های اضافی کاهش پیدا کرده قدرت مالی مردم الان فقط خرج خورد خوراکشونو شامل میشه.
The more you trust
God , the more he amazes you
-----------------------------

-
تعداد تشکر ها ازvahid03 به دلیل پست مفید
-
May 26th, 2018, 18:59

نوشته اصلی توسط
vahid03
نبود اعتقاد شما احتمال این رو میده که وضعیت مالی متوسط به بالا رو دارید یا هنوز از جیب کسه دیگه ای خرج میکنید... لطفا حرفهای که میزنم توهین آمیز تلقی نکنید. شکم سیر درد شکم خالی رو درک نمیکنه برای همینه که وضعیت جامعه ما بدین شکله جامعه ای بدون عدالت شما فکر میکنید هیچ کسی توی این مملکت گیر پول نون خودش نیست؟ توی این وضعیت مملکت قدرت خرید مردم به شدت اومده پایین یعنی تفریحات و خریدات اینترنتی هزینه های اضافی کاهش پیدا کرده قدرت مالی مردم الان فقط خرج خورد خوراکشونو شامل میشه.
هر جفت احتمالات اشتباهه، از وقتی که یادم میاد تابستونا با چک و لگد میفرستادنم سر کار 
بعد ۲ سال عادی شد برام و خودم برای کار کردن دنبال یه راه جدید بودم ...
مشکلات هست، کم هم نیست متاسفانه
جامعه آلوده هست، خیلی خیلی هم آلوده هست
ولی این من و شما هستیم که باید گلیم خودمون رو از آب بکشیم و جای یاس و نا امیدی دست به کاری بزنیم و با فکر بریم جلو ...
زن و بچه حالیش نمیشه که وضعیت مملکت خرابه! مردم پول ندارن خرید کنن! جامعه عادل نیست! باید با دست پر برگردید!!
خود من الان ۳ تا کار رو انجام میدم تا آخر ماه کم نیارم، تو هر کشور دیگه این همه کار میکردیم حداقل ۱۰ برابر بیشتر نتیجه زحماتمون رو میدیدیم.
ولی وضعیت همینه که هست! من و شما هم نمیتونیم تغییرش بدیم.
و نکته آخر رو هم اضافه کنم ...
شما اگه سواد داشته باشید (سواد دانشگاهی رو نمیگم!) مخصوصاً تو تک تک رشتههای آیتی ...
همیشه کار خوب هست براتون! فقط باید دنبالش باشید و تنبلی نکنید!
-
تعداد تشکر ها از 1eng.ir به دلیل پست مفید
-
May 26th, 2018, 19:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
ولی این من و شما هستیم که باید گلیم خودمون رو از آب بکشیم و جای یاس و نا امیدی دست به کاری بزنیم و با فکر بریم جلو ...
زن و بچه حالیش نمیشه که وضعیت مملکت خرابه! مردم پول ندارن خرید کنن! جامعه عادل نیست! باید با دست پر برگردید!!
مخصوصا زنای اصفهانی
من با این بخش خیلی موافق هستم "سواد داشته باشید"
حتی لازم نیست دنبال کار برید خودشون میاند دنبالتون
اما مشکل اینجاست که ما توهم با سواد بودن داریم
به نظر من مردم خیلی پول دارند باید بلد باشیم ازشون بگیریم پولاشون رو

دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

-
تعداد تشکر ها از GOD به دلیل پست مفید
-
May 26th, 2018, 19:28
عضو انجمن
با سلام
متاسفانه منم عقیدم اینه از نت بکشیم بیرون ولی خب شرایط بعضی همکاران جوری هست که حتما باید کار اینترنتی داشته باشند
خدا قوت به همه عزیزان
-
-
May 26th, 2018, 19:55

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
نوع سایت مهم نیست بنظرم
قبل از این چطور کسب درآمد میکردین؟
سیستمتون رو تغییر بدین
از پاپآپهای مسخره بیاید بیرون
رو یه محصولی زوم کنید تو سایتتون
امسال پیسیدانلود مگه چیکار میکنن؟
یا دانلودها که فروشگاه هم داره ...
یا همکاری در فروش محصولات جذاب برای کاربر
باور کنید هنوز هم خواهان عطر ۲۱۲ ***ی هست
درسته که کاربر خیلی راحتتر از دیجیکالا خرید میکنه، ولی کاربرای اینترنت در مقایسه با ۳ سال پیش واقعاً رشد خیلی خیلی زیادی کردن و شما هم میتونید با یه تغییر کوچیک همچنان فروش داشته باشید.
مگه الان هاستینگهای درجه ۲ و ۳ نمیتونن فروش داشته باشن؟ همینو سوق بدید سمت سایتهای خدماتی و فروشگاهی و ...
یه ذره ایده و خلاقیت، یه ذره تغییرات، یه ذره ریسک (نترسید!)
درسته بله منم خیلی وقته دنبال این هستم از سایتم درآمدی داشته باشم غیر از تبلیغات مسخره ولی خب وقتش رو نداشتم ولی ایشالا میخوام یه فروشگاه بزنم به زودی برای خودم و برم جنس بیارم
چون از همکاری در فروش متاسفانه خیری ندیدم
به نظرتون چی الان بهتره برای فروش در سطح نت ؟ ( فیلم و چیز پی ان و ... نه ) کلا مجاز باشه دیگه حوصله ی دردسر های اینچنینی ندارم ( موضوع سایت دانلود زیرنویس هست )
-
-
May 26th, 2018, 20:05
عضو انجمن
-
-
May 26th, 2018, 22:08

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
عروسک فروشی واقعاً خندهدار نیستاااا ...
رفیقم از کار برنامهنویسی که ۱۰ سال هم کارش همین بود، اومد بیرون و لباس زیر میفروشه تو تلگرام!!
یکی از بچهها کار سیس ادمینی رو گذاشت کنار، رفته تو کار کشاورزی و علف و یونجه میکاره! پووووول در میاااارههاااا ...
smartieuser میشناسیش که؟
photo_2018-05-26_22-02-43.jpg
گیاه دارویی میکارم 1eng.ir عزیز
تصویر مربوط به همین امروز هست.
-
تعداد تشکر ها ازsmartieuser به دلیل پست مفید
-
May 26th, 2018, 22:34
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید