نوشته اصلی توسط salar123-user8 سلام حدود 0.021 btc موجود هست . دوستانی که قصد خرید دارن تلگرام پیام ارسال کنند. نرخ روز btc و کاغذی دلار و بدون کارمزد منتقل میشه. سلام الان ارزشش چند دلار میشه من 0.034 تا داشتم فکر کردم ارزشی نداره بیخیالش شدم
سایت ساز رایگان
نوشته اصلی توسط taranoome سلام الان ارزشش چند دلار میشه من 0.034 تا داشتم فکر کردم ارزشی نداره بیخیالش شدم 0.034 میشه حدود 259 $
سرور مجازی ایران , هاست اشتراکی ایران سی پنل phone : +98 9207001891 , telgram :@onlinelabs
نوشته اصلی توسط salar123-user8 0.034 میشه حدود 259 $ نه بابا الان سکته میزنم - - - Updated - - - یک هفته بکوب تاشتم استخراج میکرد بعد یک هفته اومدم پای سیستم نگاه کردم گفتم فقط همینقدر برنامه رو پاکش کردم خدایا اخه چرا
نوشته اصلی توسط taranoome نه بابا الان سکته میزنم - - - Updated - - - یک هفته بکوب تاشتم استخراج میکرد بعد یک هفته اومدم پای سیستم نگاه کردم گفتم فقط همینقدر برنامه رو پاکش کردم خدایا اخه چرا با چه برنامه ای استخراج میکردین؟
نوشته اصلی توسط Matplotlib با چه برنامه ای استخراج میکردین؟ فکر کنم این بود MinerGate - - - Updated - - - هم با گرافیک بود و هم سی پی یو
نوشته اصلی توسط taranoome فکر کنم این بود MinerGate - - - Updated - - - هم با گرافیک بود و هم سی پی یو کافیه دوباره برنامه رو بریزید و با ایمیلتون وارد بشید. اعتبارتون دست نخورده. - - - Updated - - - نوشته اصلی توسط taranoome متاسفانه انتی ویروس اجازه باز شدنش رو نمیده از همون minergate استفاده کنید. این لینک ها فقط دنبال جذب زیرمجموعه هستن تا بدون هیچ زحمتی پول به جیب بزنن
taranoome
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن