AI, Machine learning, Deep Learning, Data analysis, Multi Threading, ....
PHP زبانی برای دسته خاصی از سرویس ها هست
حالا اگر از این سرویس ها استفاده زیادی در سطح وب میشه دلیل بر این نیست که PHP محدودیتی ایجاد نمی کنه.
به ساده ترین حالت ممکن میشه گفت PHP از دسته زبان هایی نیست که توانایی ایجاد پیشرفت های چشمگیر رو داشته باشه اما در طرف مقابل جاوا جزوی از دسته زبان هایی هست که توانایی ایجاد پیشرفت رو داره. فراموش نکنید که پیشرفت رو عده کمی رقم می زنند و اکثرا دنباله رو هستند.
اگرچه مدتی هست که برای پیاده سازی سرویس های پیشرفته و نو استفاده خیلی کمتری از جاوا میشه ولی به هر حال PHP در مقایسه با جاوا در زمینه محدودیت هایی که دارند اصلا قابل مقایسه نیست.
سعی کنید زبان هارو بر اساس کاربردشون ببینید
الان بحث سمت سرور نیست بحث سر زبان کاربردی هست برای هم سرور هم موبایل
محدودیت در ارایه خدمات تحت پلتفرم های متفاوت هست نه لزوما نه کاربرد سمت سروری (که از نظر من فقط سمت سرور بخوایم حساب کنیم php کفایت میکنه البته نه لزوما برای هر کاری{بازیهای آنلاین و سرویس های مدیریت فایل و آپلود و سرویس های ابری اصلا عقلانی نیست با php ران بشند}
پ.ن: به سوال استارتر در پست اول رجوع کنید و نیازش رو ببینید ایشون قصد ارایه خدمات در موبایل اپلیکیشن هم داره و با جاوا میتونه هم تحت وب کار کنه هم سمت اندروئید اما با php فقط محدود هست به سمت سرور
بشخصه خودم میخواستم الان شروع کنم. پایتون 3 و Node.js کار میکردم چون دنیای امروز دیگه دنیای سایت داری به معنای قدیم نیست ارتباطات فرق کرده و....
بطور کلی کسی که میخواد سمت کاری بیاد بهتره اهدافش رو مشخص کنه
1. ورود سریع به بازار کار ( خب بهتره php کار کنه تا بتونه برای وردپرس و.. خدمات بده)
2.حرفه ای شدن در دنیای برنامه نویسی با چاشنی صبر: خب بهتره با سی ++ یا جاوا شروع کنه و بعد اینقدر شناخت پیدا میکنه که طی یکروز تشخیص بده چی برای چه کاری خوبه
یاحق*/
ویرایش توسط starting : May 19th, 2018 در ساعت 05:15
-----
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)