هیچ کدام فقط تلگرام . بله که اصلا ویدئوهاش منتشر شده که چه دسترسی هایی به صاحب برنامه ارسال میشه .
هیچ کدام فقط تلگرام . بله که اصلا ویدئوهاش منتشر شده که چه دسترسی هایی به صاحب برنامه ارسال میشه .
ویرایش توسط سرزمین : May 7th, 2018 در ساعت 23:51
سلام،
سروش و و و میخوان بیان اوکی. کسی نمیگه چرا. ولی رقابت نباید به سبک فیلم علاء الدین باشه به نظرم... تلگرام ***** بشه که پیامرسان ایکس و ایگرگ جا بیافتن! اگر میخوان رقابت کنند، بسم الله. بهترشو بسازن که مردم بتونند اعتماد کنند و خودشون بیان...!
کسی مشکلی با رقابت نداره. ولی رقابت به شرطی که به معنای واقعی رقابت باشه. رقابت هست که باعث پیشرفت میشه، رقابت نباشه پیشرفتی نخواهد بود. با جلوگیری از فعالیت تلگرام اسما خواستند رقابت رو جا بیاندازند بین مردم ولی به نظر من این اسمش رقابتی نیست که باعث پیشرفت بشه. حتی اگر برنامه ریزی هاشون درست دربیاد و همه چیز اوکی پیش بره، پیشرفتی مشاهده نمی کنید ( تضمین می کنم ). دقیقا مثل خودرو های ملی. سمند از ۱۰ سال پیش تا الان چقدر تغییر کرده؟ ۲۰۶ چطور؟ پراید چطور؟... ولی وقتی واردات ماشین در سال گذشته ساده تر شد، سایپا اومد کوییک رو رونمایی کرد. دنا پلاس توربو شارژر معرفی شد ( کار ندارم که تکنولوژی این مورد مال ایران نیست. ولی هرچی هست باعث شد یک ذره به خودشون بیان خودرو ساز ها )... تلگرام و نرم افزار های داخلی هم قضیه مشابهی دارند به نظرم. جلوگیری از فعالیت تلگرام = (مشابه ) عدم ورود خودرو = نبود رقابت = پیشرفت نکردن = بدبختی! من خودم با حمایت از تولید داخل به شدددت موافقم ولی به شرطیکه ۱) اصولی انجام شود. ۲) اصولی پیش برود.
با احترام و آرزوی موفقیت.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)