سلام دوست عزیز من بسیار مدت زیادی هست که دنبال شخصی هستم که تجربه شمارو در کار کردن با پی پال داشته باشه . من یک سال هست که به دلیل مشکلات داشتن حساب پی پال در ایران و داشتن درگاه پی پال در داخل سایتم کارم را به تعویق انداختم و اقدامی نکردم . بعد از دیدن این تاپیک و اینکه شما با راهکارهایی مفید در داشتن حساب پی پال موفق بودید و مشکلی براتون پیش نیمده بسیار خوشحال شدم .
از اونجایی که حدود 5 سال از تاریخ ارسال اخرین مطلبتون در این تاپیک میگذره . میخواستم بدونم هنوزم با پی پال کار میکنید و اینکه توو این مدت مشکلی براتون پیش نیمده ؟
لیمیت شدید تا حالا ؟ یا بدون لیمیت شدن این چند سال رو کار کردید ؟
ایا توو این چند سال تغییراتی توو داشتن حساب پی پال در ایران پیش نیمده ؟
من مطالب زیادی توو اینترنت مطالعه کردم و تمام ارسال های شمارو هم در این زمینه در همین تاپیک مطالعه کردم و واقعا مفید بود. ولی بازم هنوز ترس و دلهره در این مورد وجود داره. در حین این جستوجوها سایت معروف و معتبری پیدا کردم که با مبلغ حدود 500 هزار تومن اکانت وریفای شده رو از دبی با ادرس و فیش برق و اب بهمون میده که احتمال لیمیت شدن رو کاهش بده و یا حداقل با لیمیت شدن امکان آنلیمیت شدن مجددش وجود داشته باشه (با وجود ادرس اختصاصی و فیش اب و برق ) .
بنظر شما گرفتنش به این شکل ارزش داره ؟
ممنون میشم اگر اطلاعات مفیدتونو با تجربه استفادتون از پی پال توو این چند ساله را مقداریشو با بنده به اشتراک بزارید تا استفاده کنم .تشکر