نقل قول نوشته اصلی توسط navidpersia1 نمایش پست ها
سلام دوست عزیز من بسیار مدت زیادی هست که دنبال شخصی هستم که تجربه شمارو در کار کردن با پی پال داشته باشه . من یک سال هست که به دلیل مشکلات داشتن حساب پی پال در ایران و داشتن درگاه پی پال در داخل سایتم کارم را به تعویق انداختم و اقدامی نکردم . بعد از دیدن این تاپیک و اینکه شما با راهکارهایی مفید در داشتن حساب پی پال موفق بودید و مشکلی براتون پیش نیمده بسیار خوشحال شدم .
از اونجایی که حدود 5 سال از تاریخ ارسال اخرین مطلبتون در این تاپیک میگذره . میخواستم بدونم هنوزم با پی پال کار میکنید و اینکه توو این مدت مشکلی براتون پیش نیمده ؟
لیمیت شدید تا حالا ؟ یا بدون لیمیت شدن این چند سال رو کار کردید ؟
ایا توو این چند سال تغییراتی توو داشتن حساب پی پال در ایران پیش نیمده ؟
من مطالب زیادی توو اینترنت مطالعه کردم و تمام ارسال های شمارو هم در این زمینه در همین تاپیک مطالعه کردم و واقعا مفید بود. ولی بازم هنوز ترس و دلهره در این مورد وجود داره. در حین این جستوجوها سایت معروف و معتبری پیدا کردم که با مبلغ حدود 500 هزار تومن اکانت وریفای شده رو از دبی با ادرس و فیش برق و اب بهمون میده که احتمال لیمیت شدن رو کاهش بده و یا حداقل با لیمیت شدن امکان آنلیمیت شدن مجددش وجود داشته باشه (با وجود ادرس اختصاصی و فیش اب و برق ) .
بنظر شما گرفتنش به این شکل ارزش داره ؟
ممنون میشم اگر اطلاعات مفیدتونو با تجربه استفادتون از پی پال توو این چند ساله را مقداریشو با بنده به اشتراک بزارید تا استفاده کنم .تشکر
درود...بهتره پی پال را فراموش کنید درگاه پرداخت دیگر استفاده کنید مثل وبمانی یا پرفکت مانی یا مانی پلو و....