نقل قول نوشته اصلی توسط armin.rf نمایش پست ها
تاینی موویز و سایر سایت های فیلم چرا باید بسته بشن ؟
تلگرام چرا باید مسدود بشه ؟

عزیزم چند سال اینده میبینمت که در تاپیک مشابه در اینجا یا هر جا دیگه به این حرف های بعضی دوستان میرسید

نمونه دوست بزرگوارم سایت فیلم و سریال داشتن با رنک 3 رقمی که متاسفانه ***** شد

یا تازه کاری که شروع کردی به درامد رسیده که با اطمینان میگی اینجوره و اونجوره یا هنوز کاری رو شروع نکردی

چرا فکر میکنید همه تو خونه نشستن و شما فقط رفتید دنبال شتاب دهنده ها ؟ فک کردید نرفتیم ما ها ؟ شتاب دهنده رفتیم میگه ایده چندان جالبی نیست و ... در صورتی که نمونش در حال حاضر در حال فعالیته و قدرت انچنانی هم نداره اما استقبال شده

#ژن_خوب نداریم ما اینجا

بخدا فیلم های اجتماعی رو از مشکلات جامعه میسازن نه ذهن خراب نویسنده ...
میری یه وام بگیری به قدری سنگ جلو پات میندازن و دیر بهت میدن که منصرف میشی
بحث بنده اصلا در مورد رفتار و سیاست دولت با وب ایران نبوده.
بحث ***** و بالا کشیدن ارز و .. هم که نمیدونم از کجا اومد.

تاینی چرا ***** شده ؟ تاینی مگه ایده تاپ بوده که اصلا صحبت کنیم ؟ اولین سایت فیلم و سریال بود که آرشیوش رو آورد روی ایران اسمش در رفت و هیت شد و همون سرور های ایران هم کار دستش داد.

زرین پال چرا بدون درد سر کار میکنه؟ اولیل دلیلش این هست که خیلی کنترل میکنه کاربراش و سایت های غیر مجاز میترسن برن سمتش واسه همین بهش گیر نمیده و دلیل دومش هم لینک قوی دولتی هست.

بحث این بوده از ایده ها حمایت نمیشه که توضیحات رو دادم و گفتم کجا ها مراجعه کنید و روی هوا حرف نزنید چون باعث گمراهی میشید.
یکی گفت وب ایران مرده. گفتم خیر الان اوج وب ایران هست 4 سال پیش پدر مادر شما میدونستن مسنجر چیه ؟ نت چیه ؟ وب چیه ؟ الان یک نسل دیگه هم پیوسه به این موج. گفتم تا میتونید استفاده و خودتون رو آپدیت کنید.

شما ایدت چی بوده؟ کجا مراجعه کردی ؟