سلام خدمت دوستان عزیز
وقتی هر کسی یک قیمتی برای خودش میده مشتری پرو میشه ( دوست ندارم اینو بگم ولی مجبورم )
5 سال پیش من تو کار چاپ بودم قیمت ها ملزومات چاپ بالای 350 درصد اضاف شده قیمت های چاپ برای مشتری 20 دردصد هم گرون نشده تو این وضعیت بازار هم که یک عده شروع میکنن به مفت کار کردن برای از دست ندادن بازار تو هم مجبوری قیمت بیاری پایین ، بعد دو سه ماه هم جمع میکنن میرن و تو میمونی و قیمت های خراب شده تا بخوای برگردونی حالت اول یک سال طول میکشه ، بعدش طرف مفت زنی میکنه مشتری میاد به تو میگه تو گرون فروشی !!!!!!
برای درست شدن وضعیت بازار هم باید اول کسایی که مفت زنی میکنن رو سر عقل اورد بنظرم این مهمترینشه این خلاصه تو کار چاپ بود برای وب هم که من چند مدت پیش یک تراکت بدستم رسید که واقعا حیرت زده شدم x-(، تیتر زده طرف طراحی وب سایت با یک سال پشتیبانی 75 هزار تومان !!!!! بعد شما توقع داری چه قیمتی به مشتری بدی که به تو نگه گرون فروش ؟؟؟؟
خلاصه کار کردن تو ایران صبری عظیم میخواد و صد البته شانس ، بازار کار در ایران یعنی مرگ تدریجی بزودی نابود خواهد شد ما به ریال در میاریم به دلار خرج میکنیم پس دیگه باید دور این پول بی ارزش رو خط کشید ، ورود به بازار جهانی و کار کردن با وب سایت های خارجی درسته نیاز به تخصص بالایی میخواد ولی ارزش پولی که میگیریم رو داره به جای وقت گذاشتن برای کار های مفت این وقت رو خودمون بزاریم که دانش تخصصی خودمون رو بالا ببریم و در سطح بین المللی کسب درامد کنیم بزارید بازار ایران بمونه برای همون کسایی که با 100 هزار تومن سایت طراحی میکنن و با 3000 تومان سرور میدن !
پیشنهاد من هم اینه که کسی که میتونه از این مملکت بی صاحاب بره بیرون بره نتیجه مثبت میگیره ایران بزودی به کشوری تبدیل خواهد شد که نه جای زندگی هست و نه جای کار و نه جای نفس کشیدن !!!!