صفحه 4 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 73

موضوع: یکی بگه چطور تو وب ایران بمونیم؟

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    524
    تشکر تشکر شده 
    1,363
    تشکر شده در
    624 پست

پیش فرض پاسخ : یکی بگه چطور تو وب ایران بمونیم؟

جدا از شرایط فاجعه بار مملکت که اصلا معلوم نیست چطور و چرا هنوز پابرجاست:

یادمنون نره هنوزم خیلی از دوستان مثل 10 سال پیش با چنتا اسکریپت ساده سایت بالا میارن
    هنوزم مثل گذشته و بدون هیچ تفاوتی کار می کنن. (قیمت دلار 4 برابر شده ولی قیمتا هم هنوز همونه :|)
    کلا یه ویژگی خنده داری که ایرانی ها دارن این هست که انتظار دارن هیچی تغییر نکنه تا خودشون با همون روند قبلیشون و با زحمت کمتر کار کنن

جریان اون دوسمتون هم که میگه وب خارج هم فلانه و از فلان به فلان رسیدم احتمالا همینه
    میگن چرا گوگل تغییر کرد، بعد نمیگن چرا خودشون هیچ تغییری نکردن.
    چشم به گوگل میگیم سر و صدا نکنه شما همچنان به خوابت ادامه بدی:|

2. تعداد تشکر ها ازnavid2zp به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    3 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alirezakaj نمایش پست ها
    تو که سوادشو نداری حرف مفت نزن تو گوگل سرچ کن ico تا بفهمی استارت آپ ارز مجازی چیه . والا تو جایی رو میشناسی سرمایه گزار گیر بیاد معرفی کن من نمیدونم چرا افرادی مثل شما همه چیز بلدن ولی به بقیه یاد نمیدن ! نه؟ مثلا دلار 4200 رو نفهمیدم کجا بخرم فقط افرادی مثل شما بلدین
    الان چه اقداماتی تا به امروز انجام دادی از پروژه بلاک چینت حمایت نشده ؟ کجا ها رفتی جوابت رو ندادن؟

نکنه رفتی روی اتریوم چیزی بالا آوردی ؟ تمام هنر و ایدت همین بوده؟ عزیزم سرمایه گذار خر نیست سواد داره. بهت یک لایک گنده میده واسه ایدت

ایده تاپ رو کسی میده که نصف عمرش توی این کار بوده. ایده رو کسی میده که خودش فنی هست.ایده رو کسی میده که زرنگ هست خودشو میچسبونه به همین داخلی ها.
    ایده تاپ رو کسی نمیده که نصف عمرش وبلاگ نویس بوده، ایده تاپ رو کسی نمیده که کلا یاد داره با یک مجازی ساز، whm,whmcs,wordpress کار کنه.
    ایده تاپ رو کسی نمیده که 24 ساعت توی این انجمن آنلاینه تا مشتری جمع کنه.
    ایده تاپ رو کسی نمیده که 24 ساعت توی این انجمن در حال ناله کردن هست.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    50
    تشکر تشکر شده 
    382
    تشکر شده در
    251 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mh2552 نمایش پست ها
    در حال حاضر در ایران همجوره از ایده های تاپ استارت آپی حمایت میشه از مالی بگیرید تا نیرو.

- - - Updated - - -

شر میگی عزیزم. نشستی توی خونه اوج کارت وبلاگ نویسی بوده آقا زاده آقاه زاده، مملکت ما فلان و .. میکنی. عرضه پیشرفت نداری ناله نکن.
    حاجی راسشو بگو تی تاپ چنده سبد سهمیت بگو همونو واریز کنم برات دس از سرمون برداری کدوم مالی کدوم نیرو کدوم حمایت کدوم وام میلیاردی؟اگه این وام اخریس که به سروشو...دادن اونا پشتشون گرمه چرا نمیفهمی؟بعدشم به فرضم داده باشن به برنامه نویس برداشه سورس تلگرامو تغییراتی داده نهایت ده تومن اب خورده بعد کردن به اسم خودشون وام چند میلیاردی اون حقه منو امثاله خیلیاس که دارن میخورن (بعد میگن خزانه خالیه نداریم هی گرون میکنن همه چیو کشور جنگ زده هم والا اینقدر بی ارزش نشده ارزش!) بعضیا رسما یا گاون یا نمیدونم چی مغزشون کلن ایراد داره اگه حمایته بحثش همین تاینی که تیمشون بهترین تیم نقد بهترین دوبله و...داشت چرا ترکوندن بعد ای فیلمو ... تبلیغات شروع شد؟ خدایی شر نگو حوصلتو ندارم خیلیارو تو این نت ترکوندن ادعات به سالیانه که تو نتی نارنجیو لاقل سرج کن ببین چه کردن باهاشون یا تاینیو و.... ملت دارن از گشنگی می میرن تو اوقت میگی چه بویی داره کباب!

- - - Updated - - -

الان چه اقداماتی تا به امروز انجام دادی از پروژه بلاک چینت حمایت نشده ؟ کجا ها رفتی جوابت رو ندادن؟

نکنه رفتی روی اتریوم چیزی بالا آوردی ؟ تمام هنر و ایدت همین بوده؟ عزیزم سرمایه گذار خر نیست سواد داره. بهت یک لایک گنده میده واسه ایدت

ایده تاپ رو کسی میده که نصف عمرش توی این کار بوده. ایده رو کسی میده که خودش فنی هست.ایده رو کسی میده که زرنگ هست خودشو میچسبونه به همین داخلی ها.
    ایده تاپ رو کسی نمیده که نصف عمرش وبلاگ نویس بوده، ایده تاپ رو کسی نمیده که کلا یاد داره با یک مجازی ساز، whm,whmcs,wordpress کار کنه.
    من یه ایده بدم؟ تی تاپ سراغ دارم با طعم هفت جزیره میخوری یا میبری؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    3 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط gdfire نمایش پست ها
    حاجی راسشو بگو تی تاپ چنده سبد سهمیت بگو همونو واریز کنم برات دس از سرمون برداری کدوم مالی کدوم نیرو کدوم حمایت کدوم وام میلیاردی؟اگه این وام اخریس که به سروشو...دادن اونا پشتشون گرمه چرا نمیفهمی؟بعدشم به فرضم داده باشن به برنامه نویس برداشه سورس تلگرامو تغییراتی داده نهایت ده تومن اب خورده بعد کردن به اسم خودشون وام چند میلیاردی اون حقه منو امثاله خیلیاس که دارن میخورن (بعد میگن خزانه خالیه نداریم هی گرون میکنن همه چیو کشور جنگ زده هم والا اینقدر بی ارزش نشده ارزش!) بعضیا رسما یا گاون یا نمیدونم چی مغزشون کلن ایراد داره اگه حمایته بحثش همین تاینی که تیمشون بهترین تیم نقد بهترین دوبله و...داشت چرا ترکوندن بعد ای فیلمو ... تبلیغات شروع شد؟ خدایی شر نگو حوصلتو ندارم خیلیارو تو این نت ترکوندن ادعات به سالیانه که تو نتی نارنجیو لاقل سرج کن ببین چه کردن باهاشون یا تاینیو و.... ملت دارن از گشنگی می میرن تو اوقت میگی چه بویی داره کباب!

- - - Updated - - -

من یه ایده بدم؟ تی تاپ سراغ دارم با طعم هفت جزیره میخوری یا میبری؟
    دفعه دومه بهت میگه عرضه نداری ناله نکن
    ننه بابات بالا سرت نبودن؟

عضو انجمن alirezakaj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    129
    تشکر تشکر شده 
    200
    تشکر شده در
    154 پست

من میگم تو ایران ممنوع شده بعد شما میگی کجا رفتی ..... جلوی فضای کار رو گرفتن میفهمی چی میگم ؟ الان بیش از 456 تا کوین بر پایه اتریوم هست که همشون موفق بودن بازم تکرار میکنم سواد نداری حرف نزن نمیگن بلد نیستی ;l
    ویرایش توسط alirezakaj : May 6th, 2018 در ساعت 17:31
    کانال خبری ویژه پیرامون برترین اخبار کریپتوکارنسی این کانال صرفا جنبه ترید فاندامنتال دارد @cryptofundanews

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    3 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alirezakaj نمایش پست ها
    من میگم تو ایران ممنوع شده بعد شما میگی کجا رفتی ..... جلوی فضای کار رو گرفتن میفهمی چی میگم ؟ الان بیش از 456 تا کوین بر پایه اتریوم هست که همشون موفق بودن بازم تکرار میکنم سواد نداری حرف نزن نمیگن بلد نیستی ;l
    تو فقط برو سرتو بکن تو آخور مملکت بنوش تا یه روزی برسه سرتو بهباد بدی
    شما که با سوادی تمام هنرت این بوده روی اتریوم چیزی بالا بیاری. پروژه بلاک چین شریف شامل اینا نمیشه و بزودی راه اندازی میشه. عرضه داشتی مثل اینا کار میکردی البته سواد این کارو نداری از اتریوم معلوم شد.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    68
    تشکر شده در
    61 پست

الان سروش ایده تاپه؟
    پاول کشورش حمایتش نکرد! بعد تو کشور ما میخوان ازمون حمایت کنن!؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    84
    تشکر شده در
    42 پست

سلام خدمت دوستان عزیز
    وقتی هر کسی یک قیمتی برای خودش میده مشتری پرو میشه ( دوست ندارم اینو بگم ولی مجبورم )
    5 سال پیش من تو کار چاپ بودم قیمت ها ملزومات چاپ بالای 350 درصد اضاف شده قیمت های چاپ برای مشتری 20 دردصد هم گرون نشده تو این وضعیت بازار هم که یک عده شروع میکنن به مفت کار کردن برای از دست ندادن بازار تو هم مجبوری قیمت بیاری پایین ، بعد دو سه ماه هم جمع میکنن میرن و تو میمونی و قیمت های خراب شده تا بخوای برگردونی حالت اول یک سال طول میکشه ، بعدش طرف مفت زنی میکنه مشتری میاد به تو میگه تو گرون فروشی !!!!!!
    برای درست شدن وضعیت بازار هم باید اول کسایی که مفت زنی میکنن رو سر عقل اورد بنظرم این مهمترینشه این خلاصه تو کار چاپ بود برای وب هم که من چند مدت پیش یک تراکت بدستم رسید که واقعا حیرت زده شدم x-(، تیتر زده طرف طراحی وب سایت با یک سال پشتیبانی 75 هزار تومان !!!!! بعد شما توقع داری چه قیمتی به مشتری بدی که به تو نگه گرون فروش ؟؟؟؟
    خلاصه کار کردن تو ایران صبری عظیم میخواد و صد البته شانس ، بازار کار در ایران یعنی مرگ تدریجی بزودی نابود خواهد شد ما به ریال در میاریم به دلار خرج میکنیم پس دیگه باید دور این پول بی ارزش رو خط کشید ، ورود به بازار جهانی و کار کردن با وب سایت های خارجی درسته نیاز به تخصص بالایی میخواد ولی ارزش پولی که میگیریم رو داره به جای وقت گذاشتن برای کار های مفت این وقت رو خودمون بزاریم که دانش تخصصی خودمون رو بالا ببریم و در سطح بین المللی کسب درامد کنیم بزارید بازار ایران بمونه برای همون کسایی که با 100 هزار تومن سایت طراحی میکنن و با 3000 تومان سرور میدن !
    پیشنهاد من هم اینه که کسی که میتونه از این مملکت بی صاحاب بره بیرون بره نتیجه مثبت میگیره ایران بزودی به کشوری تبدیل خواهد شد که نه جای زندگی هست و نه جای کار و نه جای نفس کشیدن !!!!
    طراح گرافیست و ناظر چاپ، کارشناس نرم افزار

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    3 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alfapardaz نمایش پست ها
    الان سروش ایده تاپه؟
    پاول کشورش حمایتش نکرد! بعد تو کشور ما میخوان ازمون حمایت کنن!؟
    الان بحث ایده تاپ نیست. بحث زرنگی و استفاده کامل هست. یک سورس کپی زدن 5 میلیارد وام گرفتن.

حالا اون یکی میگه آقا زاده است. من میشناسمشون هیچی نیستن فقط شانسشون خورد به این داستان داغ بستن تلگرام و حمایت دولت از پروژه ی داخلی.
    حالا این آقا با زرنگی کارش گرفت از امروز اشرافی زندگی میکنه بقیه هم همچنان ناله..

عضو انجمن alirezakaj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    129
    تشکر تشکر شده 
    200
    تشکر شده در
    154 پست

شما که با سوادی تمام هنرت این بوده روی اتریوم چیزی بالا بیاری. پروژه بلاک چین شریف شامل اینا نمیشه و بزودی راه اندازی میشه. عرضه داشتی مثل اینا کار میکردی البته سواد این کارو نداری از اتریوم معلوم شد.
    ))))))
    say hello to your momy
    کانال خبری ویژه پیرامون برترین اخبار کریپتوکارنسی این کانال صرفا جنبه ترید فاندامنتال دارد @cryptofundanews

13. تعداد تشکر ها از alirezakaj به دلیل پست مفید

صفحه 4 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)