نقل قول نوشته اصلی توسط mh2552 نمایش پست ها
در حال حاضر در ایران همجوره از ایده های تاپ استارت آپی حمایت میشه از مالی بگیرید تا نیرو.

- - - Updated - - -

شر میگی عزیزم. نشستی توی خونه اوج کارت وبلاگ نویسی بوده آقا زاده آقاه زاده، مملکت ما فلان و .. میکنی. عرضه پیشرفت نداری ناله نکن.
حاجی راسشو بگو تی تاپ چنده سبد سهمیت بگو همونو واریز کنم برات دس از سرمون برداری کدوم مالی کدوم نیرو کدوم حمایت کدوم وام میلیاردی؟اگه این وام اخریس که به سروشو...دادن اونا پشتشون گرمه چرا نمیفهمی؟بعدشم به فرضم داده باشن به برنامه نویس برداشه سورس تلگرامو تغییراتی داده نهایت ده تومن اب خورده بعد کردن به اسم خودشون وام چند میلیاردی اون حقه منو امثاله خیلیاس که دارن میخورن (بعد میگن خزانه خالیه نداریم هی گرون میکنن همه چیو کشور جنگ زده هم والا اینقدر بی ارزش نشده ارزش!) بعضیا رسما یا گاون یا نمیدونم چی مغزشون کلن ایراد داره اگه حمایته بحثش همین تاینی که تیمشون بهترین تیم نقد بهترین دوبله و...داشت چرا ترکوندن بعد ای فیلمو ... تبلیغات شروع شد؟ خدایی شر نگو حوصلتو ندارم خیلیارو تو این نت ترکوندن ادعات به سالیانه که تو نتی نارنجیو لاقل سرج کن ببین چه کردن باهاشون یا تاینیو و.... ملت دارن از گشنگی می میرن تو اوقت میگی چه بویی داره کباب!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mh2552 نمایش پست ها
الان چه اقداماتی تا به امروز انجام دادی از پروژه بلاک چینت حمایت نشده ؟ کجا ها رفتی جوابت رو ندادن؟

نکنه رفتی روی اتریوم چیزی بالا آوردی ؟ تمام هنر و ایدت همین بوده؟ عزیزم سرمایه گذار خر نیست سواد داره. بهت یک لایک گنده میده واسه ایدت

ایده تاپ رو کسی میده که نصف عمرش توی این کار بوده. ایده رو کسی میده که خودش فنی هست.ایده رو کسی میده که زرنگ هست خودشو میچسبونه به همین داخلی ها.
ایده تاپ رو کسی نمیده که نصف عمرش وبلاگ نویس بوده، ایده تاپ رو کسی نمیده که کلا یاد داره با یک مجازی ساز، whm,whmcs,wordpress کار کنه.
ایده تاپ رو کسی نمیده که 24 ساعت توی این انجمن آنلاینه تا مشتری جمع کنه.
ایده تاپ رو کسی نمیده که 24 ساعت توی این انجمن در حال ناله کردن هست.
من یه ایده بدم؟ تی تاپ سراغ دارم با طعم هفت جزیره میخوری یا میبری؟