نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 73

موضوع: یکی بگه چطور تو وب ایران بمونیم؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    61
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    7 پست

پیش فرض پاسخ : یکی بگه چطور تو وب ایران بمونیم؟

داداش شما که حرف از وب خارجی می زنی و فکر می کنی دارن پول پارو می کنن بزار تجربه خودمو بهت بگم تا بفهمی از این خبرا نیست
    من از سال 2012 وب مسترم تا این لحظه یک سایت فارسی نداشتم.. تمام سایت هام انگلیسی بودن... هر سایتی هم می زدم روی تیکنیک درست سئو کار می کردم. معمولا" سایتهاعد 6 ماه 2-3 هزار ورودی از گوگل داشتن.. یک سری سایتهای قدیمی هم داشتم که بین 10-13 هزار ورودی از گوگل در روز داشتن... ولی همه اینها مال قبل از 2015 بود.. گوگل به کل سیاستشو از سپتامبر 2015 عوض کرد.. به شکل اروم ولی پیوسته تمام ترافیک سایتها را گرفت.. همون سایتهایی که روزی 10 هزار وردوی داشتن الان رسیدن به 400 ورودی و منی که در آمد روزانه ام اگر کمتر از 80 دلار می شد شاکی می شدم...الان روزی 5 دلارم ندارم... تنها منم نیستم.. توی خیلی از این فروم های خارجی با وب مسترهاشون صحبت می کنم وضع همه همین شده
    دوران طلایی گوگل و کسب درآمد آنچنانی از سایت تمام شد... سیاست گوگل این طوری شده که به هر سایت ( چه قدیمی چه جدید) مقدار کمی وردوی می ده و این وردوی هم کم و زیاد می کنه.. یعنی کاربرهاشو بین میلیاردها سایت پخش کرده..
    الان با اطمینان بالای نود درصد می گم اگر کسی سایت انگلیسی بزنه و تمام اصول سئو را رعایت کنه... بعد از یک سال زحمت دائمی نهایت می تونه بین 500 تا 800 ورودی روزانه از گوگل بگیره ( این رقمی که گفتم سخاوتمندانه بود)
    کلا" دوران پول ساختن از سایت تمام شد.. مگر اینه که یک چیز خاصی برای عرضه داشته باشی که واقعا" خواهان داشته باشه و جای دیگه هم گیر نیاد و بتونی به صورت پولی بفروشی
    این تجربه من بود که خدمت همه دوستان گفتم

2. تعداد تشکر ها ازhossein033 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)