درود، امکان اجرای درخواست من هست ؟
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...22#post1757222
You will reap what you plant in your minds farm
من ازتون سرویس دارم و قیمتی که برای سرویس vhw-4 که اینچا گذشتید 19000 تومن اونجا برای من 32000 تومان فاکتور کردید و بهانه تون هم گرانی دلار هست ولی اینجا برای تبلیغ قیمت متفاوتی عنوان میکنید.
عکس از فاکتور صادره شما:
قضاوت هم با سایر کاربران
new01.JPG
با سلام و عرض ادب
دوست عزیز شما 6 ماهه ک مشتری ما هستین
و 5 ماه سرور را با مبلغ 19 هزار تومان تمدید کردید درصورتی ک 2 3 ماهه اخری هم نیز نرخ ارز افزایش داشته بود ولی ما هیچ اقدامی برای افزایش قیمت برای مشتریان نکردیم
ک یک ماهه به دلیل این ک افزایش بسیاز زیادی در ارز داشتیم مجبور شدیم تخفیف را کم کنیم اگر این تاپیک جنبه تبلیغاتی داشت شما 5 ماه سرور را به مبلغ 19 هزار تومان تمدید نمیکردید
شما فقط به مبلغ توجه نکنید به کیفیت و پشتیبانی ک به شما هم داده میشه توجه کنید
موفق باشید
جالبه یعنی نرخ ارز برای مشتری های جدید تغییر نکرده ولی برای مشتری های جدید تغییر کرده بنظرم بجای جذب مشتری جدید که معلوم نیست برای چه مدت از شما سرویس تهیه میکنند تخفیف هاتون رو روی مشتری های قدیمی متمرکز کنید.
درود ، من سرور 1 گیگ رم پلان دوم رو 3 روز پیش گرفتم 18 تومان حالا بماند کانفیگ و کارهایی هم انجام شد که خیلی ها بابتش پول میگیرن ، اما بر اساس مطالب شما فکر کنم سرور 3 گیگ رم دارید ، با توجه به نرخ ارز بی انصافی میشه بگیم سرویس بالای 2 گیگ رم باید زیر 30 تومن باشه ، قصد دخالت نداشتم اما با اینکه دیدم توی سایت همین سرور رو 11500 اعلام کرده وقتی کد تخفیف رو زدم و کمی بیشتر شد مبلغ بازهم برام قابل درک بود حداقل همین چند هزارتومان بیشترها جمع بشه فکر کنم VDS تمدید بشه و مثل خیلی های دیگه که کم نیستندبی دلیل سرور خاموش و یه مدت غیر فعال تا آب ها از آسیاب بیفته
به هر حال من که نتونستم با این شرایط از شخص دیگری کمتر از این قیمت سرویس تهیه کنم ...![]()
You will reap what you plant in your minds farm
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)