-
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از iraniam2000 به دلیل پست مفید
-
May 1st, 2018 21:26
# ADS
-
پاسخ : بهترین ارائه کننده هاست ایران
سلام و احترام
ما چندین سال هست با شرکت ایران وب کار میکنیم خداوکیلی عالی هستند
www.iranweb.org
-
تعداد تشکر ها از joomla2 به دلیل پست مفید
-
شرکت پردیس هاستینگ هم شرکت خوبیه من قبلا از سرویسشون استفاده کردم .
-
تعداد تشکر ها از OMIDTU5 به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
سلام و عرض ادب
لغت بهترین در این زمینه معنی ندارد و ای بسا هاستینگ های قوی تر از hostdl در ایران فعالیت میکنند. صرفا بدلیل قدیمی بودن یک هاستینگ نمیتوان آن را بهترین خواند.
شما باید ببینید درخواست شما با شرایط کدام یک از هاستینگ ها همخوانی دارد تا یک سرویس میزبانی حرفه ای دریافت کنید.
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها از Z.eus به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
سلام
دوست عزیز در حد نت افراز بخوایید میتونم parspack رو پیشنهاد بدم پشتیبانیشون خوبه من مدتی روی هاست هم ایران بود هم خارج سرویساشون بد نبود (البته نت افراز سرعت لودش برام بهتر بوده) ولی پشتیبانیش خوبه و مشکلات رو تا حد خوبی رفع میکنه. قیمتاش هم بد نیست.
البته قطعی امروز مربوط به کل کشور بود سر بستن تلگرام...
ویرایش توسط ColdWorld : May 2nd, 2018 در ساعت 00:00
-
تعداد تشکر ها از ColdWorld به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ColdWorld
سلام
دوست عزیز در حد نت افراز بخوایید میتونم parspack رو پیشنهاد بدم پشتیبانیشون خوبه من مدتی روی هاست هم ایران بود هم خارج سرویساشون بد نبود (البته نت افراز سرعت لودش برام بهتر بوده) ولی پشتیبانیش خوبه و مشکلات رو تا حد خوبی رفع میکنه. قیمتاش هم بد نیست.
البته قطعی امروز مربوط به کل کشور بود سر بستن تلگرام...
من از نت افراز خیلی هم راضی هستم ولی خوب مشکل من هاست خارج هست و تو عنوان تاپیک هم نوشتم
چند روز قبل درگاهمون دچار مشکل شد چون با هاست خارج مشکل داشت ، امروز سایت قطع شده بود چون حاج آقا ریش دراز پته خودش و دخترش تو تلگرام رو آب ریخته بود
خلاصه ناچار هستم انتقال بدم هاست ایرن از این بدبختی نجات پیدا کنم
parspack را هم نگاه کردم امروز ولی راستش سر درنیاوردم چه خبره
اصلا ندانستم هاست ایران دقیقا کدام قسمتش فروخته میشه و کدام هاست بهتر هست اونجا
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iraniam2000
من از نت افراز خیلی هم راضی هستم ولی خوب مشکل من هاست خارج هست و تو عنوان تاپیک هم نوشتم
چند روز قبل درگاهمون دچار مشکل شد چون با هاست خارج مشکل داشت ، امروز سایت قطع شده بود چون حاج آقا ریش دراز پته خودش و دخترش تو تلگرام رو آب ریخته بود
خلاصه ناچار هستم انتقال بدم هاست ایرن از این بدبختی نجات پیدا کنم
parspack را هم نگاه کردم امروز ولی راستش سر درنیاوردم چه خبره
اصلا ندانستم هاست ایران دقیقا کدام قسمتش فروخته میشه و کدام هاست بهتر هست اونجا
اول داخلش ثبت نام باید کنید بعدش لاگین کنید وارد صفخه خرید هاست باید بشید بعد پلن مورد نیاز رو بسازید (حین ساختن منابع و کشور و ... میشه مشخص کرد) و ساخت فاکتور بزنید و ....
-
تعداد تشکر ها از ColdWorld به دلیل پست مفید