شرکت آسان پرداخت پرشین
شرکت به پرداخت ملت
شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد
شرکت پرداخت الکترونیک سامان
شرکت پرداخت نوین آرین
شرکت تجارت الکترونیک پارسیان
شرکت پرداخت الکترونیک سداد
شرکت سایان کارت
شرکت فن آوا کارت
شرکت کارت اعتباری ایران کیش
صفحه شخصی دریافت پول ( درگاه و کارتخوان مجازی آنلاین )
آسان ، ساده ، سریع ، بدون نیاز به نصب
A-Bank.ir
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
A-Bank.ir
ممنون تماس گرفتم ، چندین بار وصل کردن به این شماره و اون شماره تا واحد نظارت پاسخ داد
شمره موبایل گرفتن و قرار شد پیگیری کنند ، خودشان هم تعجب کرده بودن که چطور چهار روز پول را تسویه نکردن
جالبه پشتیبانی psp میگه هر جا دوست داری زنگ بزن و شکایت کن اگر فکر میکنی به نتیجه ای میرسی چون خود شاپرک اطلاع داره ما مشکل داریم
مملکت گل و بلبلی داریم
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
A-Bank.ir
من نمیدانم چه موضوعی هست ولی دو میلیون پول من از روز دوم اردیبهشت تو مبنا گیر کرده و نه به حساب مشتری برگشت میخوره نه به حساب من میاد ، پشتیبانی ، بخش فنی ، بخش شکایات هم تنها جوابی که دارند اینه : تحمل کنید ، مشکل داریم
یکی نیست بگه .... مشکل داری کرکره را بکش پایین مشکلت را حل کردی بیا ارائه خدمات کن
شاپرک هم که ساعت دو شماره گرفت پیگیر باشه انگار رفت اون هم مرد
مردم پولشان را احتیاج دارند و الان 5 روز پول من توسط این بی شرف ها تو هوا مانده
جالبه که 10750 تومان هم روز سوم کم واریز کردن امروز متوجه شدیم که زنگ زدم میگه برو صورتحساب از بانک بگیر فکس کن تا بررسی کنیم ببینم درست میگی کم ریختیم ؟1
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)