نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: ست کردن dns در سرور

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن my-host.site آواتار ها
    ایران ، آذربایجانشرقی ، تبریز ، نصف راه ، پشت آتشنشانی
    تشکر تشکر کرده 
    53
    تشکر تشکر شده 
    121
    تشکر شده در
    100 پست

پیش فرض پاسخ : ست کردن dns در سرور

با سلام

ابتدا وارد پنل whm خود شوید / از منوی سمت چپ بر روی DNS Functions کلیک کنید تا به تنظیمات نیم سرور بروید / حالا بر روی گزینه ی Edit DNS Zone کلیک کنید تا وارد پنل تنظیمات شوید .

خب در این قسمت ابتدا قسمت های زیر رو باید موارد example.com رو به نام سایت خودتون تغییر بدید و یک به یک بسازید مثل عکس زیر

خب حالا از قسمت Add New Entries Below this Line یک Enteries جدید با نام ns1 با پورت پیشفرض 14400 از منوی select روی a قرار دهید تا یک آیپی آدرس براتون ظاهر شه که باید آی پی سرور رو اونجا قرار بدید ( توجه ns2 رو هم با همان روند قبلی بسازید ) .

در مورد نیم سرور دامنه باید عرض کنید دامنه ملی ایرانیک هست یا عمومی هست تا بتونم راهنمایی کنم

2. تعداد تشکر ها ازmy-host.site به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

پیش فرض پاسخ : ست کردن dns در سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط my-host.site نمایش پست ها
    با سلام

ابتدا وارد پنل whm خود شوید / از منوی سمت چپ بر روی DNS Functions کلیک کنید تا به تنظیمات نیم سرور بروید / حالا بر روی گزینه ی Edit DNS Zone کلیک کنید تا وارد پنل تنظیمات شوید .

خب در این قسمت ابتدا قسمت های زیر رو باید موارد example.com رو به نام سایت خودتون تغییر بدید و یک به یک بسازید مثل عکس زیر

خب حالا از قسمت Add New Entries Below this Line یک Enteries جدید با نام ns1 با پورت پیشفرض 14400 از منوی select روی a قرار دهید تا یک آیپی آدرس براتون ظاهر شه که باید آی پی سرور رو اونجا قرار بدید ( توجه ns2 رو هم با همان روند قبلی بسازید ) .

در مورد نیم سرور دامنه باید عرض کنید دامنه ملی ایرانیک هست یا عمومی هست تا بتونم راهنمایی کنم
    ممنون من این کار رو مطابق چیزی که شما فرستادید تنظیم کردم . دامنه که من دارم همینه . میخوام همین دامنه هم روی سایت اصلی بیاد بالا یعنی دو تا دامنه ندارم ! دامنه com هست . چطور میتونم روی همین دامنه ای که اینجا توی تنظیمات وارد کردم سایتم رو هم بالا بیارم؟

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)