بله ظاهرا برای تمام کاربران جهان پی ارسال شده
ازونجایی که بنده به جهان پی اعتماد داشتم داخل این سایت هم ثبت نام کردم
بله ظاهرا برای تمام کاربران جهان پی ارسال شده
ازونجایی که بنده به جهان پی اعتماد داشتم داخل این سایت هم ثبت نام کردم
برای یوزر های قدیمی نیاز به تایید مجدد مدارک هم نیست. از همون دیتابیس قبلی استفاده شده منم ثبت نام کردم ، فقط ایمیل و شماره موبایل تاییدیه گرفتن.
( اینم دلیل استفاده از xPay - چرا که سایت قبلیشونم xPay بود روی همون بیس ادامه دادن )
موفقیت ثابت که آره به این سادگیا یا حداقل به این زودیا نمیشه ولی خب به هر حال معتمد هست سابقه خوبی داره و با این وجود 3-4 تا رقیب بیشتر نداره.
باز هم امثال منی که وب سایت نداریم و خدماتی رو ارائه میدیم برای خدمات هزینه دریافت میکنیم نیاز داریم به امثال این درگاه ها.
ویرایش توسط persiancoder : April 23rd, 2018 در ساعت 01:33
طراحی قالب وردپرس | طراحی وبسایت | طراحی گرافیک | تبدیل PSD به WP
تماس با من: i.alivakili@gmail.com ، 0912 932 8839 ، تلگرام: redgraphic@
سلام
ببخشید منظور شما از xpay اسکریپت سایت xpayment.ir هستش ؟ اگه اینجوری باشه من جای جناب شیخله باشم همین امروز خودم را از برج میلاد پرت میکنم پایین
بیچاره ها دو سال کلی هزینه کردن و یک تیم کامل برنامه نویسی و گرافیک و ... رو سایت کار کردن بعد xpay از کجا اومد من نمیدانم ؟
خیلی دوست دارم بدانم بر چه اساس این را گفتید ؟ یا شاید هم منظور شما از xpay چیز دیگه هست
xpay با لاراول نوشته شده ولی این سایت با فریمورک yii2 هست به نظرم و xpay را جناب فخرآبادی و این سایت را جناب شیخله برنامه نویسش هستند
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)