عزيز ما كه نديدم روش كليك ميشه اين آدرس مياد
اطلاعاتي گذاشتن فقط! در ضمن همانطور كه من فهميدم راه اندازي cloud گاو نر مي خواهد و ... :ي
عزيز ما كه نديدم روش كليك ميشه اين آدرس مياد
اطلاعاتي گذاشتن فقط! در ضمن همانطور كه من فهميدم راه اندازي cloud گاو نر مي خواهد و ... :ي
بله بقول اون مثل معرف 100% گاور نر میخواهد و مرد کهن
تاریخ پست هم نگاه کنید
10-06-04 12:39 AM #3
بعداز حدود 6 ماه هنوز خبر ی نیست و طبق این ریپلای که کردن ظاهرا ایشون هم که اولین داخل ایران بودن پشیمون شدن
شب خوش، شرکت پرناک به یاری پروردگار اولین بنیانگزار این تکنولوژی در ایران خواهد بود.
توضیحات لازم : Cloud24.ir -
با احترامو یکی دیگه هم بود که اولین بود و این دوتا جنگ و بحث سر اولین بودن داشتن اون هم خبر ی ازش نیست ظاهرا در این زمینه پشمون شدهدر حقیقت میشه گفت یک ریسک پر هزینه ای هستش...
چون تا علم و تجربه کافی پشتش نباشه نمیتونه با موفقیت پیش بره.
امیدوارم که موفق باشید.
و البته برای هر دو دوست و همکار عزیز ارزوی موفقیت میکنم
10-06-04 09:16 AM #5
pardishosting
اطلاعات بیشتر در مورد این این قضیهالبته بد نیست بدونید قبل از شرکت پرناک از حدود 8 ماه قبل ماه این سرویس رو ارائه می دیم و الانم خیلی از سرویس های هاست ما بر پایه Cloud Node و ... هستند. اما نکته مهم تر اینه که :
- اگر کسی بخواد کلود با کیفیت بده ، قیمتش بالا می ره و من فکر نمی کنم تو ایران مشتری پسند باشه ! یعنی این رو بررسی کردیم.
- مهمترین مزیت کلود علاوه بر پردازش ابری اینه که می شه سرور های چند دیتاسنتر رو به هم متصل کرد تا علاوه بر پایداری 100 درصدی ، سرعت بالای اتصال به کاربر هم با خودش داشته باشه.
بنابراین تکنولوژی کلود خیلی بالاتر از مجازی سازی چند سرور و اتصال اون ها در مواقع بالاتر هست. الان هم شکلی که ما به کاربرانمون ارائه می دیم با Xen Enterprise مجازی شده و این بستر هم داریم تا روی دو دیتاسنتر کانادا و امریکا پیاده سازی کنیم.
نتیجه کلام اینکه : پردازش ابری یک تکنولوژی ساده نیست ، و امکانات زیادی داره ، و همین الانش هم تو شرکت های خارجی هر شرکتی به این سمت حرکت نکرده
http://www.webhostingtalk.ir/f10/10534/
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)