-
April 19th, 2018, 21:45
عضو انجمن
چگونه api های تحریم را در هاست ایران دور بزنیم؟
برخی افزونه های وردپرس به api متصل هستند که اطلاعاتی رو ارسال و دریافت میکنند...
یکی از افزونه های من به دلیل تحریم، چون روی هاست ایران قرار گرفتم IP من رو ساپورت نمیکنه و افزونه غیر فعال شده
راهی هست که روی هاست ایران، از طریق یک IP خارجی اون افزونه اجرا بشه یا اون رو دور زد؟
-
-
April 19th, 2018 21:45
# ADS
-
April 19th, 2018, 22:50
پاسخ : چگونه api های تحریم را در هاست ایران دور بزنیم؟

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
برخی افزونه های وردپرس به api متصل هستند که اطلاعاتی رو ارسال و دریافت میکنند...
یکی از افزونه های من به دلیل تحریم، چون روی هاست ایران قرار گرفتم IP من رو ساپورت نمیکنه و افزونه غیر فعال شده
راهی هست که روی هاست ایران، از طریق یک IP خارجی اون افزونه اجرا بشه یا اون رو دور زد؟
و همچنین روی هاست ایران، تماس سرویس هایی که در ایران ***** هستند دسترسی نداریم...
اگه حتما تاکید دارید که روی سرور ایران باقی بمونید تنها راهی که من به عنوان برنامه نویس به ذهنم میرسه اینه که اون سرویس روی یک هاست خارجی فراخوانی کنید و از از طریق سرویس فعلی به اون اطلاعات دسترسی پیدا کنید...حالا از طریق API یا json یا هر جور که راحتر هستی ...
حالا اینکه از طریق سرور بشه ***** یا تحریم دور زد نمیدونم....
-
تعداد تشکر ها از fox999 به دلیل پست مفید
-
April 19th, 2018, 23:17
عضو انجمن
باید به کمک پر و ک س ی اینکارو انجام بدید
گمراهان دو دسته اند:
آنان که خواندند و اندیشه نکردند
آنان که نخواندند و یقین آوردند.
-
تعداد تشکر ها از OnlineServer به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2018, 09:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
fox999
و همچنین روی هاست ایران، تماس سرویس هایی که در ایران ***** هستند دسترسی نداریم...
اگه حتما تاکید دارید که روی سرور ایران باقی بمونید تنها راهی که من به عنوان برنامه نویس به ذهنم میرسه اینه که اون سرویس روی یک هاست خارجی فراخوانی کنید و از از طریق سرویس فعلی به اون اطلاعات دسترسی پیدا کنید...حالا از طریق API یا json یا هر جور که راحتر هستی ...
حالا اینکه از طریق سرور بشه ***** یا تحریم دور زد نمیدونم....
فکر نمیکنم بشه api رو از جای دیگه فراخوانی کرد

نوشته اصلی توسط
OnlineServer
باید به کمک پر و ک س ی اینکارو انجام بدید
میشه روی هاست واسه یه افزونه یا api خاص پروکسی فعال کرد؟
-
-
April 20th, 2018, 23:13
[QUOTE=سیدرضا بازیار;1753612]فکر نمیکنم بشه api رو از جای دیگه فراخوانی کرد
چیز پیچیده ای نیست...سرور ایران و سرور واسط خودت کدشو میزنی...سرور واسط و اون سرویس دهنده هم که API مشخصه...البته بک تاخیر ناچیز داری...اگه کارت با پروکسی نشد که دوستان گفتن یک برنامه نویس پیدا کن برات انجام بده...
-
تعداد تشکر ها از fox999 به دلیل پست مفید